A ja powiem tak, wszystko zależy od tego co się studiuje, ile ma się wolnego czasu i jakie możliwości proponuje rynek pracy. Moi rodzice powiedzieli, że do końca mojej edukacji chcą wykładać kasę, bo marzą o tym by ich dzieci były dobrze wykształcone. Moim zdaniem podejście jak najbardziej słuszne, ...
mam nadzieje ze nie zapesze, ale ten valladolid mi smierdzi i go pominalem osobiscie. Ja dzisiaj sie dorobilem na Ruskach w hokeja i na dzisiaj wystarczy, aczkolwiek mam zal do siebie ze zapomnialem zagrac Lille ktore bylo sporym pewniakiem na dzis
ja prawdopodobnie zagram te typy co zapodał BaQ a może jeszcze coś od siebie dorzucę, dam znać jakos po poludniu. PS W tobecie jest świetna promocja, robisz obrót i wygrywasz nagrody, ja za marzec wygrałem fajną czarną torbę tobeta za obrót, a teraz widzę, że w maju też jest ta promocja ale nagrody ...
ja tam uwielbiam grać końcówki lig bo wtedy ci lepsi się spinają i bardzo rzadko dochodzi do niespodzianek, wczoraj wpadło +270 zł ale dzisiaj też mam nadzieję, że coś wpadnie Dawajcie typy od hokeja tutaj, bo ja nie znam się na tym kompletnie, a widzę, że wchodzi ten hokej jak w masło
Też nie rozumiem.Pewnie odejdzie Tevez i Balo i i będzie miejsce dla Hazarda.City wygrało majstra,pokazało charakter i mają wielkie ambicje czysto sportowe które spełniaja dodatkowo mają kase.Nie mamy szans i co najlepsze gdzie miałby hazard w MU graj? jedynie w ataku bo na skrzydłach mamy najwiece...
Warto odnotować, że przez ostatnie 3 edycje puchar był ciągle w moim i PjtRa rodzinnym mieście czyli Gąbinie (wygrywał PjtR, ja, PjtR), a teraz puchar wędruje do Szczecina :P Ja z mojej strony chcę podziękować Bartowi za wielką pomoc pzy organizacji, gdyby nie on BPU by nie było także dzięki Bart :b...