21.05.05,Millenium Stadion, ManUTD - Arsenal

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

21.05.05,Millenium Stadion, ManUTD - Arsenal

Postprzez olek j Pt 20.05.2005 22:46

strasznie ciekawie zapowiada się finałowy pojedynek pomiędzy tymi dwiema drużynami.Wenger powtarzał niejednokrotnie,że to będzie najważniejszy mecz w tym sezonie dla kanonierów. Cała ekipa jest zdeterminowana i gotowa na walke na najwyższym poziomie. Wojna psychologiczna pomiędzy Sir Alexem Fergusonem a Arsene'em Wenger trwa od kilku dobrych tygodni, ale nie wygląda na to, żeby któryś z nich w jakis sposób się zniechęcił...

CARDIFF, 16 00, ARSENAL - ManUTD
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mikusinski So 21.05.2005 8:29

To ostnia szansa jak i dla Fergusona jak i Wengera zdobycia jednego pucharu w tym sezonie. Jestem za Arsenalem, lubię ich, mam nadzieję, że wygrają. Jednak sir Alex może zaprezentowac dobrą grę, to wtedy ManU będzie się cieszyło z Pucharu Anglii.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez olek j So 21.05.2005 11:47

Mikusinski napisał(a): Jestem za Arsenalem, lubię ich, mam nadzieję, że wygrają. .

:shock: Jakiś czas nie było mnie na tym forum, już nie jesteś za CHELSEA ???!!! :shock: sorki za off-topic ale to dla mnie szok
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez ww So 21.05.2005 12:14

Tak, mecz ten bedzie ogromnie emocjonujacy. Jestem fanem Manchesteru i mam nadzieje ze to oni dzis podniosa puchar. Ostatnie mecze tej druzyny jednak nie byly najlepsze wiec o zwyciestwo bedzie im naprawde bardzo trudno.
ww
Skład C
Skład C

Postprzez Nurni Flowenol So 21.05.2005 12:23

Ja jestem za Ganersami :!:
O rozległa, ponura, samotna Golgoto, o Fabryko Śmierci! Czemu Żywi byli skazani na twoje progi w samotności, świadomi? Czemu, jeśli nie ma diabła; chyba że diabeł jest naszym Bogiem?
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mefiu So 21.05.2005 12:28

Manchester zagra bez Heinze i to będzie największa strata :( Za to Arsenal bez mózgu drużyny - Henry'ego oraz Campbella. Pierwszego zastąpi van Persie, a drugiego Senderos. Jestem ciekaw na kogo w bramce postawi Fergie...oby nie Carrolla.
Kibice United ubrani na czarno...
Ależ to będzie mecz...
It's only one UNITED!
Glory Glory Man United!
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez olek j So 21.05.2005 15:47

Już za 15 minut szlagier tego tygodnia. Oby Senderos zagrał na takim pizomie, do jakiego nas przyzwyczaił, to dla tego młodego piłkarza pierwszy tak waży mecz.Niech Dennis błyśnie po raz kolejny geniuszem, ManU i puchar będą nasze !!!!
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez olek j So 21.05.2005 16:08

Zaczęło się, czekamy ...

1WP za pisanie posta pod postem//Tomusmc
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez futbolowa So 21.05.2005 19:24

Wypowiadałam się na temat tego już w dwóch tematach, dlatego napiszę tylko, że Arsenal ma FA Cup [czego oczywiście gratuluję] niezasłużenie...
Ale taki jest właśnie futbol ;)
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez olek j So 21.05.2005 20:56

mówi się, że wygrywa lepszy.Arsenal niekoniecznie był dziś lepszy, ale jeśli przeglądnąć cały sezon, to staystyki na korzyść Arsenalu porównując go z ManU.
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Sławek So 21.05.2005 21:12

niewidziałem spotkania ale widziałem statystyki....no i trzeba sie z ty pogodzić jeśli chce się podziwiać piłke...tak to jest....
Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez futbolowa So 21.05.2005 21:15

olek podaj mi statystyki teogorocznej edycji Pucharu Anglii, z którego wynika, że Arsenal był lepszy w tym sezonie.
Zauważ, że w Premiership, LM, czy FA Cup gra się zupełnie inaczej :roll:

Ja nie mam pretensji, zę Arsenal wygrał, choć na to nie zasłużył. Mam żal do Diabełków za niewykorzystane sytuacje, bo mieli taką przewagę, że mogli ją spokojnie wykorzystać... Tylko znów nie umieli :(
Co nie zmienia faktu, że jestem dumna z ich postawy. Dawno tak ładnie nie grali :)
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez nowok N 22.05.2005 2:00

wlasnie przed chwilą sciągnołem sobie karne z tego meczu ..... nie przepadam ani za Arsenalem ani za Manchesterem ale ciesze sie ze to własnie Paul Scholes nie wykorzystał karnego .... to kara z niebios za te 3 gole ktore kiedys strzelił naszej reprezentacji hehe :twisted: :twisted: :twisted: ....ale podoba mi sie ze w pucharze anglii final rozgrywany jest zawsze w Cardiff i tylko jeden mecz ... w Polsce tez tak powinni zrobic np. jeden finałowy mecz na stadionie narodowym w Chorzowie :D :wink:
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez olek j N 22.05.2005 13:18

futbolowa napisał(a):olek podaj mi statystyki teogorocznej edycji Pucharu Anglii, z którego wynika, że Arsenal był lepszy w tym sezonie.
Zauważ, że w Premiership, LM, czy FA Cup gra się zupełnie inaczej :roll:

chodziło mi tu o cały sezon w Anglii (liga jak i FA Cup)
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez futbolowa N 22.05.2005 13:21

A ja się zgodzić z tym nie mogę ;)
Dlaczego o zasłużeniu na zdobycie pucharu Anglii decydować ma sezon w Premiership? ;) ;)

To, że ogólnie Arsenal był lepszy - wiem, świadczą o tym wyniki, tabale, statystyyki itd., ale bezpośrednio to my byliśmy lepsi ;) :P

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Następna strona

Powrót do Anglia