kaczy napisał(a):Czemu tak sądzisz ? Bo nie wydaje wielkich milionów na transfery i dał się przyćmić Real & City w ostatnim czasie ?
Niezupełnie.
kaczy napisał(a):Teraz spija śmietankę z ustabilizowanego klubu który co by nie było, jest mistrzem Anglii
Wydaje mnie się czy głównym celem od początku było zwycięstwo w Lidze Mistrzów?
Oczywiście Abramowicz zrobił bardzo wiele, ale ostatnie transfery jakoś do mnie nie przemawiają. Kadra na moje oko jest raczej wąska (choć w Barcelonie jest podobnie, ale ufam naszej młodzieży, której nie bierze się pod uwagę w większości wyliczeń) i nie dawałbym The Blues większych szans w LM niż przed rokiem. Nie oznacza to oczywiście, że szans im nie daje, ale oczekiwałbym od Romana bardziej konkretnych ruchów. Niedługo potrzebny będzie ktoś w miejsce Drogby i nie należy tego odkładać bo można się postawić pod ścianą.
Tak czy siak jakbyś chciał kontynuować dyskusję to odpowiadaj w temacie o Chelsea. Na temat Romana napomknąłem tylko mimochodem. Może zbyt kategorycznie ująłem moje wątpliwości, ale patrząc na bilans ostatniego okienka w wykonaniu The Blues jestem naprawdę zaskoczony.