Abramowicz

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Re: Abramowicz

Postprzez Mentor Pn 06.09.2010 20:13

kaczy napisał(a):Czemu tak sądzisz ? Bo nie wydaje wielkich milionów na transfery i dał się przyćmić Real & City w ostatnim czasie ?

Niezupełnie.

kaczy napisał(a):Teraz spija śmietankę z ustabilizowanego klubu który co by nie było, jest mistrzem Anglii

Wydaje mnie się czy głównym celem od początku było zwycięstwo w Lidze Mistrzów?

Oczywiście Abramowicz zrobił bardzo wiele, ale ostatnie transfery jakoś do mnie nie przemawiają. Kadra na moje oko jest raczej wąska (choć w Barcelonie jest podobnie, ale ufam naszej młodzieży, której nie bierze się pod uwagę w większości wyliczeń) i nie dawałbym The Blues większych szans w LM niż przed rokiem. Nie oznacza to oczywiście, że szans im nie daje, ale oczekiwałbym od Romana bardziej konkretnych ruchów. Niedługo potrzebny będzie ktoś w miejsce Drogby i nie należy tego odkładać bo można się postawić pod ścianą.

Tak czy siak jakbyś chciał kontynuować dyskusję to odpowiadaj w temacie o Chelsea. Na temat Romana napomknąłem tylko mimochodem. Może zbyt kategorycznie ująłem moje wątpliwości, ale patrząc na bilans ostatniego okienka w wykonaniu The Blues jestem naprawdę zaskoczony.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez tores916 Wt 21.06.2011 18:32

w sezonie 2011/2012 chelsea wygra lige mist
tores916
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Cypek Wt 21.06.2011 21:31

tores916 napisał(a):w sezonie 2011/2012 chelsea wygra lige mist

Jak sobie narysujesz.
Obrazek
Cypek
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez romantyk_emil Śr 22.06.2011 23:29

Cypek napisał(a):

Jak sobie narysujesz.

Na pewno jest jednym z głównych faworytów i to już od kilku dobrych lat :) dlatego przy odrobinie szczęścia i dobrej formie zawodników ma bardzo duże szanse na wygranie LM :)
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Arwin Cz 23.06.2011 9:51

romantyk_emil napisał(a):
Cypek napisał(a):

Jak sobie narysujesz.

Na pewno jest jednym z głównych faworytów i to już od kilku dobrych lat :) dlatego przy odrobinie szczęścia i dobrej formie zawodników ma bardzo duże szanse na wygranie LM :)

Powtarzają kibice Chelsea co roku, że mają szanse na wygranie LM :roll:
Arwin
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez cloner Cz 23.06.2011 10:13

Arwin napisał(a):że mają szanse na wygranie LM

Szanse to mają, tylko że nikłe :haha:
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Pawel875 Cz 23.06.2011 10:15

Arwin napisał(a):Powtarzają kibice Chelsea co roku, że mają szanse na wygranie LM :roll:

A nie mamy? Wiem jak to się zawsze kończy, do głównych faworytów na pewno się nie zaliczamy (wyżej stoją chyba tylko Real, MU i Barcelona), ale gadanie, że Chelsea nie ma szans jest głupie.

Cloner, udany żart
Obrazek
Pawel875
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bartbuks Cz 23.06.2011 10:17

Jeszcze okno transferowe się nie otworzyło, sezon się dopiero skończył, LM nie ruszyła, a Wy już się kłócicie. Przyszedł jakiś nabijacz, napisał prymitywny post i już kłótnia. No wiecie co?
Naprawdę nie obchodzi mnie Kirk. Ukradł mi robotę, ale zanim do tego doszło przynajmniej udało mi się przelecieć jego dziewczynę. Jak smakuję, Kirk?
Dave Mustaine
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez romantyk_emil Cz 23.06.2011 11:23

Powtarzają kibice Chelsea co roku, że mają szanse na wygranie LM :roll:

Powtarzają co roku , bo co roku zaliczani są do grona potencjalnych zdobywców w porównaniu z innymi klubami z czołówki europejskiej. :)

cloner napisał(a):Szanse to mają, tylko że nikłe :haha:

Większość klubów w Europie chciałaby mieć takie szanse jak Chelsea :D
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez sbQ Cz 23.06.2011 11:28

romantyk_emil napisał(a):
Powtarzają co roku , bo co roku zaliczani są do grona potencjalnych zdobywców w porównaniu z innymi klubami z czołówki europejskiej. :)

Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo dziwnie to zdanie napisałeś.
Obrazek

"Kazali mi dmuchać w alkomat. Byłem pewien, że nic nie wykaże, skoro nie piłem, ale wyszło ponad dozwoloną normę. "
Tępy Ch.
sbQ
Kapitan
Kapitan

Postprzez romantyk_emil Cz 23.06.2011 11:48

sbQ napisał(a):Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo dziwnie to zdanie napisałeś.

Chelsea w każdej edycji Ligi Mistrzów zaliczana jest do potencjalnych triumfatorów.Natomiast o innych zespołach z czołówki europejskiej tego powiedzieć nie można np. Inter Mediolan, czy też Bayern Monachium.
Dlatego kibice Chelsea ( w tym także ja ) powtarzają tą samą gadkę co roku o trumfie klubu z Londynu w LM .
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Magnum Cz 23.06.2011 11:50

Natomiast o innych zespołach z czołówki europejskiej tego powiedzieć nie można np. Inter Mediolan, czy też Bayern Monachium.

Jednak to Inter zdobyl w 2010 roku LM gdy pokonal Bayern, a Chelsea w finale byla tyle samo razy co Arsenal i wygrala LM tez tyle samo razy co Arsenal.
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez czeher Cz 23.06.2011 11:54

sbQ napisał(a):Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo dziwnie to zdanie napisałeś.

Tobie to trzeba wszystko lopatologicznie tlumaczyc... pfff
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez romantyk_emil Cz 23.06.2011 11:58

Magnum napisał(a):Jednak to Inter zdobyl w 2010 roku LM gdy pokonal Bayern, a Chelsea w finale byla tyle samo razy co Arsenal i wygrala LM tez tyle samo razy co Arsenal.

Ja tego nie kwestionuje. Inter Mediolan i Bayern Monachium należą do ścisłej czołówki europejskiej. Napisałem o szansach danego zespołu u bukmacherów na triumf w LM. A jak wiadomo to Barcelona, Manchester United i Chelsea mają największe szanse u bukmacherów na końcowy triumf w LM od kilku dobrych lat :)
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Cypek Cz 23.06.2011 15:10

Jeszcze okno transferowe się nie otworzyło, sezon się dopiero skończył, LM nie ruszyła, a Wy już się kłócicie. Przyszedł jakiś nabijacz, napisał prymitywny post i już kłótnia. No wiecie co?

Nabijacz? pff, moim zdaniem to realne ucieleśnienie szans Chelsea w nadchodzących rozgrywkach. :)

Ja tego nie kwestionuje. Inter Mediolan i Bayern Monachium należą do ścisłej czołówki europejskiej. Napisałem o szansach danego zespołu u bukmacherów na triumf w LM. A jak wiadomo to Barcelona, Manchester United i Chelsea mają największe szanse u bukmacherów na końcowy triumf w LM od kilku dobrych lat

Uważasz, że bukmacherzy to dobra podstawa do sugerowania się tym kto wygra LM ? Chelsea od kilku lat usilnie stara się zdobyć upragnioną LM, lecz pompowanie dużych ilości pieniędzy w zawodników, którzy nie zawsze się sprawdzają i nie są w stanie stanąć na wysokości zadania, nie jest dobrą polityką.
Obrazek
Cypek
Trampkarz
Trampkarz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia