Sławek napisał(a):ale niektórzy tu są dobzi...hehehehe....a ja paliłem z nim cygaro i byłem z nim w honolulu...a na powage to z tego co piszecie to się ucze o nim...mam coraz lepsze zdanie o nim...denerwuje mnie to troche ze chelsea ma niograniczony budżet ale w końcu to co?...co ma robić miliarder...jak interesuje go piłka to dobrze że wprowadza do niej miliony funtów i dobrą drużynę która będzie stanowiła pułap który będzie trzeba przeskoczyć żeby wygrać LM...to dobrze bo teraz druzyny europejskie jeśli będą chcieli wygrać LM to będą musieli mieć bardzo dobrego trenera i mądrze dyspnować budżetem...bo inaczej to chelsea z nimi wygra...chociaż może też mieć jakaś druzyna szczęście tak jak np liverpool...w meczu chelsea liverpool m in drogba(chyba) był przed 100% sytuacją i przestrzelił(nie wiem jakim cudem)...no i to tyle na temat abramovicha i jego rosnącej w siłe chelsea
No przydaloby sie zeby piłkarze zarabiali tyle co koszyklarze z NBA czy footballiści z NFL albo zawodnicy z NHl

Np Gilardinp daliby 30 mln, Kompany 15, Evra 15, SWP 30 mln, Gerrard 60 mln okolo, Casillas 70 mln okolo, Adriano 60 mln, Ronaldinho 100 mlni jeszce by strasznie duzo kasy zostalo, a jedneastka wspanialaby byla ..