Angielskie kluby w europejskich pucharach [temat zbiorczy]

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez THEMANIEK Pt 04.03.2005 15:34

a ja myśle że liverpool dojdzie do 1/2 i tam odpadnie . man utd to już odpadnie z milanem a chelsea to przejdzie barcelone ale zatrzyma sie na nastepnej druzynce
THEMANIEK
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mona_ Pt 04.03.2005 20:05

Według mnie jedynym angielskim zespolem, ktory przejdzie dalej jest Liverpool (i nie mowie tak dlatego, ze to moj ulubiony klub).

Manchester United przegrał na swoim terenie co nie wróży, dobrze w meczu rewanżowym, a jak wszyscy wiemy Milan to wspaniala druzyna.

Chelsea Londyn - teoretycznie Chelsea wystarczylo by zwyciestwo 1-0 a jednak mam co do tego powazne watpliwosci. Mam nadzieje, ze Barca bedzie gora.

Arsenal - pilkarze graja bardzo nierowno, a Bayern znajduje sie w dobrej pozycji. Wydaje mi sie, ze Niemcy nie zaprzepaszczą takiej szansy na awans.

Liverpool - niestety The Reds tez graja nierowno i o ile nie obedzie sie bez zadnych wpadek to Czerwoni powinni awansowac.

Mazi też mazy mi sie LFC w finale, ale w finale z Chelsea, najlepiej wygranym, rewanż za wszystkie porazki w tym sezonie, ale to jest tak prawdopodobne jak śnieg latem.
Mona_
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez gUnLoK Pn 07.03.2005 10:18

Ja myśle , że Liverpool będzie najdalej może jeszcze chelsea w którą wierze ze w drugim meczu pokona 2-0 Barce :wink:
gUnLoK
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Martinho Pt 10.03.2006 11:54

Liverpool fatalnie zagral z Benfica tracac bramki z bledow obrony. Moim zdaniem obroncy Liverpoolu kryli za daleko zawodnikow z Lizbony co pozwalalo stwarzac grozne sytuacje przez Benfice. Rafa Benitez zdenerwowany przegrana przez swoj zespol zazadal od zarzadu klubu wiekszych pieniedzy na transfery w nowym sezonie. Hiszpanski trener twierdzi ze tylko tak Liverpool moze zaistniec w Europie, a takze nawiazac rownorzedna walke z Chelsea.
Mowi sie takze o odejsciu Beniteza z klubu. Takie pogloski byly juz przed meczem rewanzowym z Benfica.Zainteresowany pozyskaniem Rafy jest m.on. Real Madryt, ktory celuje takze w Fabio Capello.Ciekawe co z tego wyjdzie :wink:
Obrazek
Martinho
Internetowy napinacz

Postprzez RóżA Pt 10.03.2006 13:03

No widać że ten temat już od roku nie żyje :roll: Pora to zmienić :twisted:

Kto by się spodziwał że najdalej z angielskich zespołów zajdą właśnie Kanonierzy :?: Co prawda byli typowani do awansu ze słabo spisującym sie Realem, ale co z resztą :?: Co z wielką Chelsea :?: Co z "miszczami" The Reds :?:

Chelsea jestem w stanie zrozumieć- trafili na bardzo silną Barcę. Mecz na szczycie. Wielka presja na obu drużynach. I Chesea tego nie wytrzymuje :roll: Kiepski mecz u siebie, fatalny na wyjeżdzie :roll:

Liverpool spartaczył całkowicie. Dwa przegrana mecze z dość słabą Benficą. O awansie (a właściwie jego braku) zadecydowali ulubieńcy Beniteza. Zero skuteczności.

Arsenal- wyeliminował Real i jest w 1/4 rozgrywek. Jako jedyny zespół z Wysp Brytyjskich. I mam nadzieję że zajdzie jeszcze dalej :wink:
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Bobohawk Pt 10.03.2006 20:12

Tym razem jednak już znacznie trudniejsze zadanie gdyż przeciwnikiem będzie lider Serie A, Juventus Turyn. Przeciwnik o wiele bardziej wymagający niż Real bez formy.
Odpadnięcie Chelsea nie było dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem. Grali zbyt defensywnie co Barca potrafiła wykorzystać, dowów na to, że ogromne pieniądze sukcesów nie dają. A Liverpool? Z pewnością każdy spodziewał się o wiele więcej od obrońcy trofeum, a tutaj dwie porażki z niezbyt mocną Benfiką. A wczoraj Middlesborough zwyciężył w pierwszym spotkaniu na własnym stadionie z Romą po rzucie karnym wykorzystanym przez Yakubu. Jednak nie sądzę, aby udało im się awansować do dalszej rundy. Według mnie Roma na własnym terenie udowodni swoją wyższość ;)
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Berik So 11.03.2006 13:52

RóżA napisał(a):Arsenal- wyeliminował Real i jest w 1/4 rozgrywek. Jako jedyny zespół z Wysp Brytyjskich. I mam nadzieję że zajdzie jeszcze dalej Wink

Zgadzam sie.Dosyc Calcio.Ale

Bobohawk napisał(a):Tym razem jednak już znacznie trudniejsze zadanie gdyż przeciwnikiem będzie lider Serie A, Juventus Turyn. Przeciwnik o wiele bardziej wymagający niż Real bez formy.

RóżA napisał(a):Liverpool spartaczył całkowicie. Dwa przegrana mecze z dość słabą Benficą. O awansie (a właściwie jego braku) zadecydowali ulubieńcy Beniteza. Zero skuteczności.

Co tu duzo mowic.Najdrozszy pilkarz w histori Liverpoolu grzeje ostro lawe i odejdzie na 100% latem. Mowa o Cisse, ktorego widze w Bayernie na miejscu Maakaya. Benitez woli Morientesa, ktory strzelil w 30 meczach Liverpoolu 10 bramek? :roll: I Croucha. Co do "tyczki" to jeszcze zrozumiem , ale Morientes?i np. Fowler, ktory gra czesciej niz Djibril?paranoja
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Anglia