Anglia - Transfery (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Strzałem w "10" okazał się transfer

Carlosa Teveza
52
32%
Thomasa Vermaelena
39
24%
Shay'a Givena
14
8%
Antonio Valencii
30
18%
Alberto Aquilaniego
3
2%
Diniyara Bilyaletdinova
3
2%
Darren Benta
11
7%
Yuri Zhirkova
4
2%
Emmanuela Adebayora
6
4%
Stewarta Downinga
3
2%

Liczba głosów : 165

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Postprzez red85 Wt 31.08.2010 14:26

Złe wieści dla naszych grajków na wypożyczeniach. Asamoah Gyan podobno w Sunderlandzie na testach a w Blackburn gdzie zaskakująco dobrze radzi sobie póki co Diouf jest już Benjani, niechciany w City.

Sytuacja Welbecka praktycznie się nie zmieniła. W tym sezonie nie zagra już bowiem niestety Campbell, który zerwał wiązadła kolanowe. Danny po świetnym występie przeciwko City zagra pewnie w kilku następnych meczach od pierwszych minut i kto wie - może szanse wykorzysta.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bartbuks Wt 31.08.2010 15:37

Fieldy, a co powiesz na informacje dotyczące oferty last minute dla Hugo Llorisa? Wenger podobno nie przestaje szukać rozwiązania.

Paul Konchesky z Fulham do Liverpoolu. Tak na marginesie :)
Naprawdę nie obchodzi mnie Kirk. Ukradł mi robotę, ale zanim do tego doszło przynajmniej udało mi się przelecieć jego dziewczynę. Jak smakuję, Kirk?
Dave Mustaine
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez fieldy Wt 31.08.2010 15:41

Nie wierzą w ofertę za Llorisa. Dziś pojawiło się stanowisko klubu, że go nie sprzedadzą. Wenger chyba tylko Schwarzera chciał. Nie widać (u dobrze poinformowanych) nadziei na transfer. Zostały 2 godz. 20 minut. Ja już nie wierzę w transfer
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez emdżej Wt 31.08.2010 15:48

fieldy - Nacer Barazite to piłkarz rezerw czy juniorskiego zespołu? Możesz coś o nim powiedzieć?
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez bartbuks Wt 31.08.2010 15:54

fieldy napisał(a):Wenger chyba tylko Schwarzera chciał.

Wg "Talksport" to właśnie Lloris był na szczycie listy Wengera, lecz klub wolał tańszego Schwarzera, badź Givena.
fieldy napisał(a):Dziś pojawiło się stanowisko klubu, że go nie sprzedadzą.

Racja, Lyon oświadczył, że "remain at the club for a very long time". Choć może 14,5 mln euro zadziała na wyobraźnię Francuzów.

P.S. Piszę tylko to, co czytam donoszą zagraniczne źródła.
Naprawdę nie obchodzi mnie Kirk. Ukradł mi robotę, ale zanim do tego doszło przynajmniej udało mi się przelecieć jego dziewczynę. Jak smakuję, Kirk?
Dave Mustaine
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez fieldy Wt 31.08.2010 16:06

bartbuks napisał(a):P.S. Piszę tylko to, co czytam donoszą zagraniczne źródła.

bartbuks napisał(a):Talksport

talkshite jak mawiają kibice Arsenalu, bo tam zawsze krytykują naszych, nawet po dobrym meczu, bronią Shawcrossa i takie tam :lol:
cały dzień gadają o tym LLorisie, a w tym pewnie prawdy niewiele, o ile w ogóle.
Wenger nie wydałby 14,5 mln na bramkarza, jak za Schwarzera nie chciał podwyższyć z 2 do 4 :P
Do tego ja nie chciałbym bramkarza, który ma problem z oceną lotu piłki - takich już mamy :D

emdżej napisał(a):fieldy - Nacer Barazite to piłkarz rezerw czy juniorskiego zespołu? Możesz coś o nim powiedzieć?

widzę, że już znalazłeś info, że do Vitesse poszedł ;)
pomocnik, może grać na skrzydle, albo w środku, wysoki, dobry technicznie, silny z dobrym strzałem z dystansu, od lat wieki talent, choć tak się szlaja po tych wypożyczeniach i nagle JET wyskoczył i to on ma zostać z 1 drużyną, a Holender znów został wypożyczony. Osobiście go bardzo lubię.
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez bartbuks Wt 31.08.2010 16:09

fieldy napisał(a):Do tego ja nie chciałbym bramkarza, który ma problem z oceną lotu piłki - takich już mamy

Chyba każdy wie, że do Premier League potrzeba BRAMKARZA, a nie bramkarza. Według mnie Lloris kompletnie nie nadaje się do wyspiarskiego stylu gry.
Dave Mustaine
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez SobolPL Wt 31.08.2010 18:00

Sunderland pozyskal za rekordowa kwote w historii klubu (£ 13) Gyana z Rennes
SobolPL
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Kamil232 Wt 31.08.2010 19:50

Ponoć VDV w Spursach

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=31128

jest i potwierdzenie na sky

Tottenham boss Harry Redknapp has confirmed that the club are hoping to complete a last-gasp deal for Real Madrid midfielder Rafael van der Vaart. Stay with us for more on this breaking news. The window may have closed, but this deal can still be done provided the Premier League had received all the relevant paperwork by 6pm.
Obrazek
Kamil232
Kapitan
Kapitan

Postprzez Sammyy Wt 31.08.2010 20:17

Wiadomo co z tym transferem Vaarta ? Podobno są jakieś problemy bo nie wszystko zostało załatwione przed 19. Niezły cyrk może być.
Sammyy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Kamil232 Wt 31.08.2010 20:23

20:29: Real i Tottenham doszli do porozumienia w sprawie kwoty transferu. Równocześnie włodarze Królewskich zwrócili się do UEFA z prośbą o przesunięcie zamknięcia okienka transferowego w Anglii do północy. Jeśli będzie zgoda organizacji, Van der Vaart odejdzie.

21:11: Możliwe, że Vaart zostanie w Realu Madryt, mimo że klub doszedł już do porozumienia z Tottenhamem w sprawie transferu - donosi As. Odpowiednia dokumentacja być może została przesłana za późno, bowiem okienko w Anglii zostało zamknięte o 18:00 naszego czasu. W niepewności możemy pozostać przez kilka godzin, bowiem jedne źródła mówią, iż transakcja została zawarta w terminie, inne - że nie.

Tyle pisze na Rm.pl

Matko jakby nie mogli dogadywać się parę godzin wcześniej :lol: Co nagle o 20 Harry zjadł kolacje i stwierdził, że jednak mu się holender przyda dzwoni do Levy'ego i mu pojaśnia podbijaj do Madrytu chcę VDV? :lol:
Obrazek
Kamil232
Kapitan
Kapitan

Postprzez Sammyy Wt 31.08.2010 20:29

http://www.comeonspurs.com/news/1011017.php?

Co ciekawe na forum Spursów pojawiają się posty, że RM i Tottenham poprosiły o przedłużenie do 24 okienka, ale ile w tym prawdy to dowiemy się pewnie jutro dopiero. Tak czy tak trochę zabawnie to wygląda i zabawnie może się skończyć.
Sammyy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Wilmore Wt 31.08.2010 20:29

Skandal. Real kolejny raz pokazuje jako klub to, za co ma się do kibiców Barcelony pretensje - przekonanie, że dotyczą ich inne, korzystniejsze, przepisy, niż resztę świata. Najpierw sytuacja z Diarrą i Huntelaarem w europejskich pucharach, teraz to.
Mam szczerą nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy przesuwanie okienka i FIFA zaklepie ten transfer z datą przyszłą na 1.01.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Duch Wt 31.08.2010 20:37

Kamil232 napisał(a):Co nagle o 20 Harry zjadł kolacje i stwierdził, że jednak mu się holender przyda dzwoni do Levy'ego i mu pojaśnia podbijaj do Madrytu chcę VDV

Ponoć dopiero po fiasku rozmów z Bayernem się nim zainteresowali. 11 milionów za takiego piłkarza jak van der Vaart to śmiech na sali. Zresztą z tego co ludzie piszę po forach Realu, raczej nikt nie chce jego odejścia z Madrytu.

Sam nie ukrywam, że nie jestem zwolennikiem takiego wzmacniania Tottenhamu za grosze :lol:
Obrazek
Duch
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Kamil232 Wt 31.08.2010 20:38

Ponoć dopiero po fiasku rozmów z Bayernem się nim zainteresowali.

a kogo Spursi chcieli z Bayernu?
Obrazek
Kamil232
Kapitan
Kapitan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia