Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

fieldy napisał(a):Po prostu zajebiście. Po Nasrim, Nicklasie, Robinie, Denilsonie i Theo (nie pominąłem kogoś ?), kontuzji doznał Vermaelen i nie zagra z Boltonem. Zadebiutuje Squillaci - grał już w rezerwach z Blackburn - wygrany 4:3.

fieldy napisał(a):przeczytaj zapowiedź meczu na stronie głównej, tam jest kilka statystyk i będzie ci łatwiej podjąć decyzję
Może to dla niektórych być dziwne, ale zbyt często przejechałem się na pewniakach. Prym w tej kwestii wiedzie Milan, który potrafił ostatnio koncertowo spier.... mi nie jeden system!

czekam na to wyrzucenie nas z Top 4 

rbortniczuk napisał(a):Jay-Z ponownie zadeklarował, że jest zainteresowany kupnem części udziałów w Arsenalu Londyn.

fieldy napisał(a):ta babka przecież chce je od chyba 1,5 roku czy dwóch sprzedać

meczach w lidze w jakich zagrał w poprzednim sezonie nie szło mu najlepiej. Brakowało mu cierpliwości.. w wieku 20 lat narzekał, że nie gra w pierwszym składzie. W sumie trudno mu się dziwić jak ma otoczenie w postaci samych młodzików, no i ambicji mu nie brakuje. Osobiście żałuję, że odszedł, ale co zrobić, życzę mu wszystkiego najlepszego i tyle. Statystyki nie powalają, łącznie w poprzednim sezonie zagrał 8 meczów, z czego 4 w lidze, 1 w FA Cup, 2 w Carling Cup i jeden w LM. Statystyki zupełnie nie powalają, sam Wilshere zagrał w 7 spotkaniach w sezonie a przecież w styczniu przeszedł do Boltonu.. Ramsey wystąpił w 29 spotkaniach (12 zaczął reszta z ławki) i wydawało mi się, że po jego kontuzji Merida dostanie sporo więcej szans. Jednak chyba już wtedy było wiadome, że odejdzie więc Wenger mu nie dawał za bardzo pograć. Swoją drogą smutne, że odszedł i od razu zdobył puchar i to europejski a w Arsenalu tyle lat siedział i nic 

Użytkownicy przeglądający to forum: MaWiK i 5 gości