Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

pojedynek wygra:

Arsenal
18
51%
Manchester
15
43%
nikt nie wygra - remis będzie
2
6%

Liczba głosów : 35

Postprzez rkoeman Wt 23.01.2007 6:16

guru napisał(a):Nie, czy ja kogos obwiniam. Po prostu chcialbym kiedys zagrac '11' na '11'

a ja bym chcial zobaczyc mecz w ktorycm sedzia uznaje prawidlowa bramke i nie daje sie nabierac na zalosna symulacje ebue. po meczu chcialbym uslyszec rzetelna ocene spotkania w punktu widzenia pokonanego a nie gadania henry'ego ze byl spalony bo on go doskonale widzial (stojac 50 metrow od akcji)

A ja chcialbym zebyscie pisali mniej wiecej na temat. Z naciskiem na "wiecej" niz "mniej". Podziekowal. // sfrustrowany moderator
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mefiu Wt 23.01.2007 14:07

Berik napisał(a):brawo Manumef 8) przynajmniej Ty doceniasz talent i umiejetnosci Michaela :P

I vice versa :wink:

Berik napisał(a):To pokazuje, ze Serb zagral naprawde bardzo dobry mecz

dkl
Cris7 napisał(a):To jest jakaś paranoja.

Nie, to guru. Chyba, że na drugie ma paranoja :wink:

A tu macie symulanta:
http://www.youtube.com/watch?v=hAtwi0_91WY

Brawo za chamstwo! :evil:
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez RóżA Pt 26.01.2007 15:17

Jarzinho napisał(a):Kapitalnie pokazałes poziom jakis soba prezentujesz.

:lol:
Nie wiem czy czytasz czasem swoje posty.
Reszty postów Messi E2 Ronaldinho (swoją drogą genialny nick) aż nie chce mi się komentować.
Manumef napisał(a):A tu macie symulanta:
http://www.youtube.com/watch?v=hAtwi0_91WY
Brawo za chamstwo!

Manumef, co miałeś na celu? Ja też jestem w stanie znaleźć żałosne zachowanie czy to Rooneya, czy Van The Mana w meczach z Arsenalem :]

A teraz już na temat. Pierwsza połowa średnia. Druga to emocje do samego końca. Henry :* Pokazał że walczy się do samego końca. Reszta została dokładnie opisana przez fieldy'ego i po części Manumefa, reszta userów oglądała chyba inny mecz.

Aha, zapomniałbym- Senderos :roll:
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Jarzinho Pt 26.01.2007 15:55

RóżA napisał(a):Nie wiem czy czytasz czasem swoje posty.
Reszty postów Messi E2 Ronaldinho (swoją drogą genialny nick) aż nie chce mi się komentować.

Zabolała cie prawda, czy poprostu musiałes cos odpisac, nie podoba sie nick... Genialny moze, twoj jest tak bardzo bardzo inteligentny i rzucajacy sie w oczy.
Nie chce ci sie komentowac to po co piszesz. Nie nei czytam swojej tworczosci :P MAsz mi cos do zarzucenia w tym tamcie, zle napisałem, ze Senderos to słaby obronca. W spotkaniu z MU to potwierdzil, wiec jesli masz watpliwosci pisz. Skoro brak ci argumentow to po co prowokwac.
EOT
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez RóżA Pt 26.01.2007 15:59

Senderos nie jest słabym obrońcą, a błędy (czy to większe czy mniejsze) zdarzają się każdemu. Mecz z Manchesterem mu nie wyszedł, z tym się zgodzę, ale Szwajcar już nie raz pokazywał, że za kilka lat (gdy już nabierze doświadczenia i ogrania) może być podporą naszej defensywy.
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Mefiu So 27.01.2007 13:15

RóżA napisał(a):Manumef, co miałeś na celu? Ja też jestem w stanie znaleźć żałosne zachowanie czy to Rooneya, czy Van The Mana w meczach z Arsenalem :]

Mianowicie miałem na celu pokazanie chamskiego i prostackiego zachowania waszej gwiazdy. W jakim celu jego ręka wylądowała na głowie Gary'ego? Prowokacja z pełną premedytacją, w dodatku marna. A zdaje mi się, że piszemy tu o spoktaniu z 21 stycznia, a nie wcześniej. Cociaż gdyby tak było to i tak mkożna by wymienić inne chamskie wybryki piłkarzy Arsenalu - Henry'ego, Keowna, Parloura...
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez RóżA So 27.01.2007 13:23

W pełni się zgadzam, że takie zachowanie miejsca mieć nie powinno, ale patrząc na to z drugiej strony- czy w którymś z meczów między Arsenalem a Manchesterem nie działo się nic takiego? Odkąd pamiętam tego rodzaju spięcia miały miejsce, czy to w szatni czy na boisku.
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Poprzednia strona

Powrót do Anglia