fieldy napisał(a):może jeden błąd sędziego
Swoją drogą ciekaw jestem kto będzie sędziował. Riley i Webb chyba odpadają. To co? Graham Poll pewnie.
fieldy napisał(a):Kibice ManU pod niebiosa wychwalają duet stoperów Rio - Vidic. Zobaczymy jak sobie poradzą z duetem Robin - Titi, bądź Ade - Titi. Jak zagrają po profesorsku przeciwko Henry'emu to będzie można mówić, że są zajebisci
I bez tego są zajebiści. Ja bym się martwił bardziej o tego Djourou, który ponoć wcale nie gorszy od Wesa Browna jest.
mati_26 napisał(a):Ronaldo zapewne zagra na lewej stronie a Park Ji Sung na prawej
Na lewej to zagra Giggs, a na prawej Ronaldo. Ryan zawsze dobrze grał przeciwko Kanonierom i nie raz ich ośmieszał, chociażby w meczu FA Cup, gdzie minął Dixona i Keowna jak tyczki
vakabayashi napisał(a):A moze okaze sie ze Carrick zaczął grać tak jak w Tottenhamie
Choc inna sprawa ze jakos Villa przeszłą obok meczu na Old Trafford

Carrick raczej niegdy nie będize grał w United tak jak w Spurs. Dlaczego? Dlatego, że tam grano 'pod niego', w United raczej tak się nie gra, a jeśli już, to nie pod Michaela.
Taa, Villa juz trzy razy przechodziła obok meczu w spotkaniu z nami
fieldy napisał(a):Nie orientuje się specjalnie w sytuacji ManU, tzn. stuaji poszzególnych graczy [wszystkich] wiem, ze Ronaldo jest w żyiowej formie, a Carrick ciagle nie gra tego, czego oczekiwaliby kibice.
Akurat Carrick spełnił moje oczekiwania, bo gra naprawdę solidnie. Świetnie prezentuje się Evra, w ostanim meczu z Villą bardzo dobrze zagrał Park. O Scholesie nie trzeba pisać, bo gra zajebiście. Podobnie Gary, Ryan, Rio i Nemanja. Jeśli mówić o jakiejś słabszej dyspozycji któregoś z piłkarzy United to wskazałbym Rooneya. I tu mam nadzieję, ze jednak w meczu przeciwko Kanonierem w ataku wystąpią doświadczony Larsson oraz głodny gry, powracający po kontuzji Saha.
Arsenal ostanio gra naprawdę dobrze. Powrót Henry'ego zadziałał orzeźwiająco na zespół. Na pewno odczywalny będzie brak Gilberto, bo Flamini to nie ta klasa. Ważne będzie wyłączenie z gry Cesca i Titiego, choć nie można zapominać o Rosickym i Hlebie. Wydaje się, ze padnie remis, ale po cichu liczę na trzy punkty dla United. Taki rewanż fajny za porażkę w pierwszym meczu tego sezonu na Old Trafford.
Prawdopodobnie sir Alex wystawi następujący skład: vdS - Neville, Ferdinand, Vidić, Evra/Heinze - Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs - Larsson, Saha.
Nie wiadomo czy na lewej stronie obrony zagra Patrice czy Gaby. Argentyńczyk zwykle radziłsobie bardzo dobrze w pojedynkach z Arsenalem, ale to Francuz jest w znakomitej formie. Ja osobiście postawiłbym na Evre. No i obsada ataku. Ktoś z trójki Larsson, Saha, Rooney nie zagra. Wydaje mi się, że bedzie to Wayne, któremu potrzebny jest wypoczynek.
Tyle ode mnie
GO, GO RED DEVILS

Take me home, United road, to the place I belong...