guru napisał(a):Bramki nie strzelił. Wink
No i tutaj moje zdziwko, bo nie wiem czemu ta bramka jest zaliczana Gallasowi
guru napisał(a):Nie wiem czego Ty od niego wymagasz. Zagrał dobre spotkanie, walczył, był widoczny z przodu i to głównie on stwarzał zagrożenie pod naszą bramką. A może Ty myślałeś, że będzie woził Toure i Gallasa tak jak obrońców Boro, czy Aston Villi. Fajnie masz. Smile
To moze ogladalismy inne spotkanie ...Wg mnie Roo nie mogl sie odnalezc na boisku, tej walki tez malo widzialem . Jedyne kiedy stworzyl jakies tam zagrozenie to wtedy kiedy zagral na glowe do Giggsa i przy bramce. Wiem czego wymagac od niego , wiem jaki poziom prezentuje a ponizej jakiego nie schodzi , wiec twoje komentarze na temat "co myslalem" sa zbedne
guru napisał(a):Wyróżniłeś Andersona, który oprócz walki nic takiego nie pokazał. Rolling Eyes
Co 3 przechwyt to Andersona , nie mam nic wiecej do powiedzenia
guru napisał(a):Kilka razy się przewrócił, bo był faulowany. A czemu był faulowany? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Krzywy
I kilka razy sie przewrocil gdzie sedzia nie odgwizdal faulu . Zly sedzia
guru napisał(a):Bo Cesc nie jest takim Ronaldo. To całkiem inny typ zawodnika. Nie jest takim zawodnikiem, co na szybkości przechodzi zawodników jak pałeczki. Moim zdaniem Cesc wczoraj zagrał bardzo dobre spotkanie. Zawiodła Cię postawa OH, zgadnij dlaczego słabo zagrał? Łypiący
To ci nowosc... Czemu mnie zawiodla postawa OH ? To juz nie byl ten sam OH z debiutu , gdzie latal od przeciwnika do przeciwnika , gdzie gryzl kazdy cm3 boiska . Ale w sumie nie bylo tak zle...
guru napisał(a):Oby ten arbiter już nigdy nie prowadził naszego meczu, szczególnie takiego. Rolling Eyes
Ja nie wiem ...Co mecz z Arsenalem , co remis albo nasza wygrana to narzekacie na arbitra . To juz chyba taka tradycja

). Pzy sytuacji Vidić'a z Hlebem mógł gwizdnąć, mógł nie gwizdnąć no już zależy od indywidualnego podejście sędziego. Ręka Owena? Zobaczcie kto ułamek sekundy wcześniej dotyka piłki tą samą częścią ciała. Bark to nie był na pewno. Klata też nie