Bolton Wanderers (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Bolton Wanderers (zbiorczy)

Postprzez Samael N 26.10.2008 16:37

Jarzinho napisał(a):Smolarek jak dla mnie to zawalil obie bramki, bo po jego stronie wszedł zarówno Eboue jak i Denilson totalnie nie pokryty, Ebi nie wrócil. No powtorkach widać jak sobie sobie spokojnie człapie patrzac jak w/w zawodnic wala w pole karne. Wygladał przesłabo i jakos nie wydaje mi sie, zeby zrobil kariere choć ciut lepsza od Rasiaka. Z tym tempem to nie ta liga dla niego, zreszta powoli zaczyna brakowac dla neigo miejsca.

Ostatnio grał w rezerwach Boltonu,wiec chyba kariery wielkiej nie zrobi...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Samael
Skład C
Skład C

Postprzez fieldy So 15.11.2008 14:46

Bolton zaraz gra z Liverpoolem i siebie. Ebi na ławce zaczyna, pewnie wejdzie w 2 połowie. Ostatnio był bliski strzelenia bramki. Media w swoim stylu próbowały przekazać, że jakby trafił to byłaby bramka sezonu, choć jak to zobaczyłem, to raczej nie był to rajd w stylu Maradony :) Rywale niespecjalnie przeszkadzali, więc Ebi biegł w kierunku bramki. Szkoda że nie uderzył celnie, już by to lepiej wyglądało.
Może dziś z Liverpoolem też się pokaże z dobrej strony. Oby.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Yukasz So 15.11.2008 16:08

fieldy napisał(a):Ostatnio był bliski strzelenia bramki. Media w swoim stylu próbowały przekazać, że jakby trafił to byłaby bramka sezonu, choć jak to zobaczyłem, to raczej nie był to rajd w stylu Maradony :) Rywale niespecjalnie przeszkadzali, więc Ebi biegł w kierunku bramki.

Nie wiem czy z tych mediów się śmiać czy płakać, w ogóle nie wiem o co im chodzi :roll: Jeszcze brakuje aby Ebi odbierał nagrody za ten rajd po którym nie strzelił gola... ale jakby strzelił to byłaby to bramka sezonu więc nagroda się należy, było blisko :lol2: W Anglii jest aż tak źle z ładnymi golami :?:

Póki co Liverpool prowadzi 1:0 po bramce Kuyta której nie widziałem. W samej końcówce Bolton wyrównał ale sędzia nie wiedzieć czemu nie uznał gola. Pewnie uznał że jakby Reina przechwycił piłkę to bramki by nie było więc nie ma sensu jej uznawać :lol2: Wcześniej Kean spartolił bardzo dogodną sytuację nie trafiając w piłkę. Ile to on kosztował? :warrior: W drugiej poł w groźnej akji gospodarzy Agger wpadł na słupek i kolanem wybił sobie ząb :lol2: Przed chwilą Gerrard też zmarnował dogodną sytuację, podobną do Keana. Niedługo pewnie wejdzie Ebi i może znowu prawie strzeli ładnego gola :lol: Póki co się dzieje.
Yukasz
Basket fan hooligan

Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Postprzez fieldy So 15.11.2008 16:18

Yukasz napisał(a):Póki co Liverpool prowadzi 1:0 po bramce Kuyta której nie widziałem

strzelił głową ładnie po długim rogu, centra z boku - obrońcy stali i patrzeli :lol:
wcześniej Kuyt rąbnął w poprzeczkę z tego co wiem [nie oglądałem].
A z tą bramką nieuznaną - tak już jest że sędziowie są przewaznie starzy i pewnie lubię Beatlesów.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Samael So 15.11.2008 18:09

Reina faulowal pilkarza Boltonu,a sedzia gwizdnal w druga strone i bramki nie uznal :]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Samael
Skład C
Skład C

Postprzez Cris7 So 15.11.2008 19:01

Tylko Styles wie, dlaczego nie uznał gola Boltonu. Może zawodnik gospodarzy miał jeszcze się zapytać Reiny, czy przypadkiem się nie odsunąć i zrobić miejsce? Gardner też miał kapitalną okazję i się pośliznął, więc nie było to taki jednostronny mecz. Ale ostatecznie chyba zasłużone zwycięstwo The Reds.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy So 15.11.2008 20:19

Oglądałem w sumie tylko fragmenty i co widziałem:
okazja Gardnera właśnie, gdzie minimalnie uderzył nad poprzeczką. Strzał Torresa w słupek, który powinien wpaść do bramki. Bramkę Gerrarda, po świetnym podaniu Torresa, no i jeden faul Smolarka :lol:

Bolton miał tam jakieś okazje, ale Liverpool jednak wygrał zasłużenie, mieli wiecej klarownych okazji.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez fieldy Pn 16.04.2012 16:57

Fabrice Muamba wyszedł dziś ze szpitala :wink:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Poprzednia strona