guru-->pierwsza strona tematu napisał(a):Jak patrze na gre Hleba czy Van Persiego jestem w kropce. Nie wiem czy ogladam mecz Arsenal- Chelsea czy Taniec z "Gwiazgami" (Chelsea) Laughing
To napisalem w przerwie meczu.
guru napisał(a):Wkoncu to on asystowal przy bramce Flaminiego. Do tego dorzucmy kilka swietnych dogran i dryblingow Pray2 Jeszcze raz sorry za to, ale mnie ponioslo...

Tak jak napisalem, ponioslo mnie po tej stracie w srodku pola. Zreszta Wenger twierdzi, ze Hleb byl faulowany, ale to juz inna bajka
Ze skrajnosci w skrajnosc - reasumujac - ladny lizodup zaws
Milo mi.
RóżA napisał(a):Z jakiego wzoru to wyliczyłeś
... po tym co do tej pory widzialem.
Nie jest szybki, poza tym...
RealFan napisał(a):ale nieco brakuje mu zwrotności żeby mógł sobie świetnie radzić jako DM.
Glownie o to biega.
Juz nie chodzi o samo niegranie na tej pozycji(DM) przez dluzszy czas, tylko niezapominajmy, ze Bestia:
1)Nie jest w takiej formie jaka prezentowal grajac w Sevilli.
2)Nie wiem jak tam u niego z kondycha. Jeszcze calego spotkania nie rozegral w barwach Arsenalu.
3)Na tych podstawach stwierdzam, ze wystawienie Brazylijczyka w dzisiejszym meczu bylo by ryzykiem
RóżA napisał(a):Nie rozumiem za bardzo. Widać kłania się niewiedza na temat Bestii.
Sorry, taki odlot mialem. Zdaje sie w jakiejsc piosence Sokol wyjezdza z takim tekstem. Z tej racji ,ze wiele razy to slyszalem, utkwilo mi to w glowie

Ale to juz lekki OT