metol napisał(a):jak transfery będą to zapewne nie będą to wzmocnienia na miarę pierwszego składu.
Jedyne na co się do taj natknąłem jeśli chodzi o spekulacje medialne to...Maciej Rybus. Ale za niego trzeba płacić, więc wątpię czy to realne.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
metol napisał(a):jak transfery będą to zapewne nie będą to wzmocnienia na miarę pierwszego składu.

), a doszli Jelavic z Rangersów i powrócił Steven Pienaar na półroczne wypożyczenie. Biorąc więc pod uwagę formę pierwszą dwójkę można uznać, że Everton dokonał 4 wzmocnień. Więc to okienko transferowe przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Billy od dłuższego czasu grał bardzo słabo, a większość czasu i tak spędzał na ławie, a Saha... no cóż. W tym sezonie był fatalny. Miał w tym klubie parę pięknych chwil, jak np. bramka w finale FA Cup z Chelsea czy 4 bramki w jednym meczu, a gdy oglądałem go w tym sezonie na boisku dostawałem szału. Dziwiłem się, że Moyes stawia na totalnie bezproduktywnego Francuza, zamiast dawać się ogrywać Velliosom i innym młodym.

Ale klops. Szkoda, bo zawsze był bardzo, bardzo solidny i nie raz nam skórę uratował. No, ale niestety. Zdarza się. Dobrze, że Moyes choć z jedną zmianą trafił, a mianowicie wpuścił Anichebe, który chwilkę po wejściu odrobił straty. Generalnie to całą drużyna zawiodła, z pewnymi jaśniejszymi punktami (Pienaar właśnie, Fellaini). A takie mecze trzeba wygrywać. 

Daaaamian napisał(a):Właśnie przeczytałem, że od nowego sezonu będzie Was ubierała firma Nike.

Daaaamian napisał(a):Właśnie przeczytałem, że od nowego sezonu będzie Was ubierała firma Nike. Jak wygląda aspekt finansowy tej umowy? Dużo więcej dostaniecie?

metol napisał(a):Zdaje się, że fejk. Spójrzcie tylko na to:

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości