Yyyamolinn napisał(a):Fajną jedenastkę wybrali chociaż brakuje w niej mimo wszystko jakiegoś zawodnika z Chelsea. Dziwne to trochę że może nie być w jedenastce roku żadnego zawodnika mistrza kraju. Widać że nikt nie lubi Chelsea.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Yyyamolinn napisał(a):Fajną jedenastkę wybrali chociaż brakuje w niej mimo wszystko jakiegoś zawodnika z Chelsea. Dziwne to trochę że może nie być w jedenastce roku żadnego zawodnika mistrza kraju. Widać że nikt nie lubi Chelsea.

MeToYou napisał(a):Chelsea jest Mistrzem kraju ?

Jamajer13 napisał(a):Kto wie![]()
no faktycznie malutkamajer13 napisał(a):A poza tym co a różnica cy mistrz cy nie
majer13 napisał(a):Drużyna która zajmuje 1 lub 2 miejsce w lidze powinna mieć choć jednego przedstawiciela w 11 sezonu no nie
No git, ja tam jestem pełen nadziei. Chelsea MOŻE być mistrzem.amolinn napisał(a):Napisałem hipotetycznie że taka sytuacja może zaistnieć. Chociaż sam mało w to wierze.

MeToYou napisał(a):Jesli tylko któryś z graczy Chelsea zasluguje na to, wymien takiego ktory caly sezon by tyral w przynajmniej przyzwoitej formie

MeToYou napisał(a):no faktycznie malutka Cool

Użytkownicy przeglądający to forum: NomenOmen i 1 gość