Kto zostanie królem strzelców w Premiership w sezonie 05/06

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto zostanie królem strzelców w Premiership?

Ankieta wygasła So 25.06.2005 13:09

Ruud van Nistelrooy
0
Brak głosów
Thierry Henry
7
44%
Fernando Morientes
4
25%
Jimmy Floyd Hasselbaink
0
Brak głosów
Eidur Gudjohnsen
0
Brak głosów
Djibril Cisse
3
19%
Didier Drogba
1
6%
Yakubu Ayegbeni
1
6%
Inny
0
Brak głosów

Liczba głosów : 16

Kto zostanie królem strzelców w Premiership w sezonie 05/06

Postprzez jarma70 Wt 14.06.2005 13:09

Kto sztrzeli najwięcej bramek?
To pytanie dręczy nasz wszystkich.
Ja osobiście stawiam na Fernando Morientesa.
Gdy dobże się zaaklimatyzuje w Anglii będzie strzelał tyle goli co w AS Monaco.
Niech moc będzie z tobą!
jarma70
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez Scyzoryk Wt 14.06.2005 13:41

Troche za wcześnie na prognozy . Ale mi się wydaje że Morientes chyba raczej nie dla mnie faworytami są Henry , Rooney , van Nisterloy - moim zdaniem raczej nie . Może Kezman się obudzi
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Sergeboy Wt 14.06.2005 14:35

zaglosowalem na Henka...ale troche malo opcji jest...a najgorszy jest brak opcji "Inny"
Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomusmc Wt 14.06.2005 14:38

Ja narazie zostawie temat chociaż jak dla mnie jest dziwn, a jeśli ktoś inny go zamknie to się nie obraże :) Dzisiaj jestem miły :D

p.s. powiększam ankiete
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Mefiu Wt 14.06.2005 16:23

Ja osobiście zagłosowałem na Djibrilla Cisse. Sądzę, że już na dobre zaaklimatyzował się w Anglii. W zeszłym sezonie leczył kontuzję i dlatego nie mogł za dużo pograc, ale jest to bardzo wartościowy napastnik.
Kandydatów jest wielu: Thierry Henry - nie zagłosowałem na niego, gdyż byc moze odejdzie do Barcy.
Ruud van Nistelrooy - przez długi czas leczył kontuzję, więc nie strzelał zbyt duzo goli. W tym sezonie może się odrodzić.
Wayne Rooney - juz pokazał, że umie trafiać często do siatek rywali.
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez Maateusz_JuveFan Wt 14.06.2005 16:45

Ja zagłosowałem na piłkarza który może sprawić niespodzianke- Yakubu . Moim zdaniem po odejściu z Portsmouth do Boro rozwinie się i będzie grał jeszcze lepiej. No Cisse też ma duże szanse o ile "złapie" forme to jest nie do zatrzymania. Co do RVN to on już jest na "równi pochyłej". Wątpie by znowu grał jak za swoich najlepszych czasów w PSV czy w MU. Co do Henryego to jakby patrzeć na statsy to on jest murowanym faworytem, ale on być może odejdzie do Barcy więc tej możliwości nie brałem pod uwage.
Pozdro
Ś.P Arkadiusz Gołaś. Wspaniały siatkarz, wspaniały młody człowiek [']

Obrazek

[
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Mikusinski Wt 14.06.2005 17:32

Według mnie znowu Henry. Piłkarz ten utrzymuje wysoką formę, od kilku lat strzela w Premiership powyżej 20 goli. Zobaczymy jak spisze się Drogba, czy strzeli więcej niż w poprzednim sezonie(9 goli w Lidze Angielskiej :? :? :shock: :shock: )Dijbril Cisse widać, że po kontuzjii wraca do dobrej formy.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez Miko77 Wt 14.06.2005 18:59

Miom faworytem jest Morientes jezeli bedzie gral w pierwszym skladzie to na pewno strzeli wiele bramek, ale czy pokusi sie o prymat najlepszego strzelca na wyspach ?? nie wiem 8)
Obrazek
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mona_ Wt 14.06.2005 19:14

Zaglosowalam na Henry'ego o ile oczywiscie zostanie na Highbury. On jest poprostu niesamowitym napastnikiem i licze, ze w przyszlym sezonie utrzyma dobra forme. Mam takze nadzieje na dobra dyspozycje Cisse.
Mona_
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez metol Wt 14.06.2005 20:20

Ja też zagłosowałem na Henry... Po prostu on na wyspach jest piłkarzem który strzela zdecydowanie najwięcej bramek... Ni ma bata na niego :lol:
Oczywiście też przez wzgląd na "dawne czasy" liczę na dużą liczbę bramek zdobytych przez Driblija Cisse, który w Auxerre szalał, oj szalał :lol: Mam nadzieję, że się przebudzi bo szkoda mi go ze kiedyś tak dużo strzelał a teraz tak mało. Wiadome jest to, że ten "sen" spowodowany jest bardzo przykrą kontuzją, ale i tak niepokoi mnie to że jednak goli dużo nie zdobył. Nawet po kontuzji nic nie strzelił(oprócz tych 2 bramek w lidze- w tym jedną z karnego) A szkoda bo lubie tego piłarza
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
>>> http://www.EvertonPoland.com <<<
metol
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Golum Śr 15.06.2005 19:04

Henry O tak zgadzam się tobą ze henry zdobędzie ale PICHICHI bo w następnym sezonie będzie strzelać dużo bramek dal Barcy więc dlatego satwiam na Cisse 8)
Visca El Barca

ŻYCIE masz tylko jedno nie zmarnuj go!
Golum
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez futbolowa Śr 15.06.2005 19:37

Kolejny temat, który można włożyć to szuflady z tymi 'naj... głupszymi'.

A skąd wiadomo, że ci wszyscy zawodnicy w następnym sezonie wciąż będą grali w Premiership? :P :P

Jeśli jednak miałabym z nich wszystkich wybrać, stawiam na Henry'ego...
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez Mikusinski Śr 15.06.2005 20:30

Według mnie Morientes nie zostanie królem strzelców. Narazie Liverpool ma z niego marny transfer, Hiszpan jeszcze chyba nawet 10 bramek nie strzelił :!: :!: :? :? :shock: Widać, że Moro lepiej się czuje w Hiszpani, nie lubi chłodnego klimatu, jaki panuje na Wyspach.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez Mona_ Śr 15.06.2005 22:09

Mikusinski napisał(a):Według mnie Morientes nie zostanie królem strzelców. Narazie Liverpool ma z niego marny transfer, Hiszpan jeszcze chyba nawet 10 bramek nie strzelił :!: :!: :? :? :shock:

Cóż dokładnie 3 bramki w 13 meczach Premiership. Ale nie przesadzajmy niczego Henry rowniez nie od razu podbił angielskie boiska.
Mona_
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez siona Śr 15.06.2005 22:29

Oj teraz to bardzo cieszko wytypowac najlepszego strzelca ale ja sobie wytypuje kogos kogo tu nie mam a konkretnie postawie na Garcie z Liverpoolu zajefajnie mi sie podobala jego gra w tym sezonie. ale najwieksze szanse daje Henry-emu.

pozdrowka
siona
Skład C
Skład C

Następna strona

Powrót do Anglia