Ławka rezerwowych

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez ryzy89 N 02.01.2005 23:23

Nowaczek napisał(a):Barca ma mocną ale mnau na najmocniejszą jak np Scholes Howard giggs czasami C.Ronaldo
Zgadza sie....jeszcze Smith..czesto Keano...Saha....P.Neville....ALe CFC ma tak samo silna lawke jesli nie silniejsza.... :cry:
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Erix Pn 03.07.2006 17:06

Barca ma rezerwe prawie tak dobrą jak pierwszy skład
:lol:
Obrazek
Erix
Grafomania zaawansowana

Postprzez Loczek Pn 03.07.2006 17:22

Barca ma rezerwe prawie tak dobrą jak pierwszy skład

Chłopcze, Ciebie ktoś bije po łepetynce? Popatrz grafomanie jaki to jest temat - Premiership. A czy Ty wiesz co to Premiership? To tacy szybcy zawodnicy i mówią po angielsku. I nie gra tutaj Barcelona, tylko Arsenal, Chelsea, czy Manchester United.

Oto Wyspy :
Obrazek

Jak nadal nie rozumiesz, odsyłam do google.pl , tam Ci wróżka prawdę powie.

Piszecie, że Manchester ma słabą ławkę, a Chelsea wspanialą. Po tym okienku transferowym się dowiemy jak ostatecznie ukształtują się rezerwy wszystkich klubów. Ja bym dołączył Arsenal do Chelsea i Manu. Wszystkie 3 teamy mają dobrych graczy.
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez kyloloko So 31.03.2007 13:12

Zdecydowanie najlepszą ławke rezerwową ma Arsenal... młodzi obiecujący zawodnicy na każdą pozycje.
Robie jedną rzecz dobrze, tylko czy aż ?
Obrazek
PWRD niePoWtaRzalny skłaD
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez RóżA So 31.03.2007 13:15

Po dość długiej przerwie od forum mam problemy z odnalezieniem ironii w niektórych wypowiedziach. kyloloko możesz mi w tym pomóc? To była ironia? :roll:
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez kyloloko So 31.03.2007 13:21

Nie dlaczego tak uważasz ?? Naprzykład Chelsea ma ławke mocną ale same nazwiska nie biegają po boisku, a Mourinho nie potrafi z jej korzytsać. Gdyby potrafił to Ballack siedział już dawno na ławce... w mojej wypowiedzi nie miałem namyśli kto ma bardziej znane nazwiska na ławce tylko jak ta ławka gra.
Obrazek
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez RóżA So 31.03.2007 13:42

Mylisz nieco pojęcia. Arsenal ma 'przyszłościową' ławkę rezerwowych, ale niestety nie wystarczalną na takim poziomie rozgrywek. Zresztą widać to dobitnie w tym sezonie, gdzie przy kontuzjach kilku graczy z pierwszego zespołu nasi rezerwowi nie potrafili godnie ich zastąpić :] Sytuacja w Chelsea wygląda zupełnie inaczej patrząc na poczynania rezerwowych w danym momencie :wink:
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez kyloloko So 31.03.2007 13:47

Masz troche racji ale też się mylisz... przecież to nasi rezerwowi dotarli do finału Carling Cup.
Obrazek
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez RóżA So 31.03.2007 14:01

Owszem, zaszli bardzo daleko, ale zauważ jak się spisują teraz, gdy przyszło im grać częściej :roll: Nasi rezerwowi do dobrej gry potrzebują kluczowych zawodników pierwszej jedenastki, bo bez nich momentami jest bardzo ciężko.
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez kyloloko So 31.03.2007 14:42

Masz racje ale ja się wcale nie dziwie... są bardzo młodzi i potrzebują doświadczonych partnerów którzy ich zmotywują do lepszej gry, krzyknął jak trzeba.
Obrazek
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez RóżA So 31.03.2007 14:46

I właśnie dlatego nasza ławka rezerwowych nie prezentuje się zbyt dobrze...
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez kyloloko So 31.03.2007 14:53

Ajjj... chyba musze złożyć broń ;] ale nie można mówić że Arsenal ma słabą ławke rezerwowych bardziej na miejscu byłoby niedoświadczoną ławke rezerwowych.
Obrazek
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez pablisso So 31.03.2007 22:55

a ja powiem ze Chelsea nie ma najsilniejszej lawki. moze pod wzgledem nazwisk czy wycenianej wartosci, ale w tym momencie laweczka jest slaba. formy z lupa szukac... mowie- nazwska mowia za siebie, ale dzis widac bylo ze ci rezerwowi czasem potrafia nic nie wniesc i jeszcze popsuc... chociaz Kalou mial dzis ladne wejscie.
Wg mnie ManU ze swoja lawka jest w tym momencie lepsze. Popatrzcie dzis. Wraca Solskjaer po kontuzji i po 5 minutach strzela bramke. W obronie, pomocy i ataku posiadaja zmiennikow bardzo dobrych. moze nie jest ich wiele, ale mlodosc i doswiadczenie sie mieszaja. Gdy byl Larsson to lawka wygladala jeszcze lepiej.
Jezeli patrzec w tym momencie po kontuzjach to wg mnie lawka Manu i tak jest mocniejsza. :)
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia strona

Powrót do Anglia