Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Giggsy King napisał(a):Już 16 grudnia na Anfield Road Liverpool zostanie zmieciony z powierzchni ziemi.
Czyli ogólnie o tym jak Liverpool podejmie wielki Manchester United.
W ostatniej kolejce Diabły wygrały z Derby County 4:1, z kolei podopieczni boga rotacji doznali chlubnej porażki z wszechpotężnym i arcysilnym w obecnym sezonie Reading.

mistyk napisał(a):Liverpool pewie bedzie zmieciony tak jak dzisiaj Derby po 40 minutach gry, gdzie do tego czasu gospodarze praktycznie nic nie stworzyli.
to chyba dobrze świadczy 

Giggsy napisał(a):Liverpool jakiś
Rossi napisał(a):Na razie jeszcze nie jest naszym "mózgiem" . Nawet się nie spodziewałem że bedzie. Zaskoczył mnie swoją walecznością i odwagą i niech tak dalej trzyma Cool

. Cóż z tego, że w ostatniej kolejce The Reds nie zdołali pokonać Reading

dominicLFC napisał(a):Giggsy King - weź człowieku najpierw naucz się poprawnie pisać, a dopiero później zacznij odzywać się do innych ludzi. .
dominicLFC napisał(a):(co oznacza "Liverpool jakiś" ? Jakiś to może być Twój poziom inteligencji, sam zresztą wskazałeś jaki on jest pisząc swojego posta).

Cris7 napisał(a):Mecz wygra United.
Cris7 napisał(a):Mimo, że kilkakrotnie polemizowałem z Giggsy Kingiem, to teraz śmieszy mnie wasze oburzenie. Poważnie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość