Co do Drogby masz 100% racji
John Travolta napisał(a):Chelsea dobrze poszła do przodu w drugiej połowie, ale nie stworzyli zadnej klarownej sytuacji. Udało im sie z rożnego, to znaczy ze byli tacy niesamowici?
Ale to nie chodzi o to czy byli nie samowici czy lepsi, poprostu reacja była własciwa, mimo nie korzystnego wyniku i stadionu rywala. Ja nawet sędzie że to Chelsea ten remis lezy na reke. Bo wyciągneli gdy MU prowadziło i na Old Trafford.
Zeby miejsce sie zrobiło trzeba było strzelić ? Nie rozumiem Cie, ja miałem na myśli stan 1:0 dla MU i wiecej miejsca w środku pola, co pozwoliło MU stworzyć okazje [patrz Saha sie przestraszył Terrego i jego ofiernego wslizgu] i [patrz Ronaldo zablokowany gdy mierzył po długim]
Nikt nie mówi że Chelsea była lepsza w tym meczu, ale na pewno nie było gorsza. MU nawet prowadząc mógł ich dobić ale oddał inicjatywe, próbował Lampard z dystansu, ale ogółem mecz Chelsea w ofensywie słaby. Bo dla mnie Ballack w tym meczu był chodzaca sciana do klepek [ile razy tylko oddawał na klepe] a Sheva zagrał jak ni to pomocnik ni napastnik, bo wracał w druga linie a nic z tego nie wynikało. Kompletnie nic. Nawet Drogba zagrał słabo.

)

? czytaj ze zrozumieniem, lepsi o bramke - potem to sie wyrównało czyli goście byli lepsi o bramke. Zreszta to nie znaczy że kto był lepszy w meczu, bo Real w niedziele był lepszy o bramke od Valencia na Mastalla - tylko ta bramka nic wiecej. Szkoda że wcześniej nie byłes by była powrótke meczu być mi uwidocznił te elementy w których MU było lepsze. Ale jeszcze pewnie powtórzą ten mecz bo był naprawde świetny. Może wtedy sie zgadamy.