Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Chelsea została najbardziej utytułowaną drużyną z Anglii w sezonie 2006/2007 dzięki zwycięstwu w Pucharze Anglii oraz Pucharze Ligi.

Cris7 napisał(a):Bo te tytuły nie dają wyznacznika prestiżu w tym sezonie

BaSSu napisał(a):Szkoda mi strasznie chłopaków bo mieli jak to sie mówi optyczną przewagę nad Chelseą.
BaSSu napisał(a):
Drogba pokazała że jest on wspaniałym zawodnikiem i trochę zmieniłem zdanie na jego temat (tak jak wielu) po tym meczu.

mistyk napisał(a):Gratuluje jak zmieniasz zdanie po zawodnikach po jednym meczu
mistyk napisał(a):a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.

Cris7 napisał(a):Co do meczu. Średnio ciekawe widowisko
Bask napisał(a): W Lidze Mistrzów też raczej lepiej zaprezentowali się piłkarze z Old Trafford, mimo iż obydwie drużyny skończyły swój udział na półfinałach.

BaSSu napisał(a):mistyk napisał(a):a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.
Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.
BaSSu napisał(a): Drogba pokazała że jest on wspaniałym zawodnikiem i trochę zmieniłem zdanie na jego temat (tak jak wielu) po tym meczu

Jarzinho napisał(a):Takie pytanie czy Cristiano Ronaldo w meczach z ekipami z pierwszej czwórki w Premiesrhip strzelił jakiegos gola bądź zaliczył asystę Question

BaSSu napisał(a):
Naucz się czytać. Napisałem trochę.Po prostu to był pierwszy mecz w którym grał dla mnie nawet ciekawie. To wszystko.
BaSSu napisał(a):Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.

mistyk napisał(a):Po pierwsze to nie jestem twoim starym.
Cris7 napisał(a):Cham i prowokator.
mistyk napisał(a):Ocen nie musisz nam wklejac. Wszyscy umiemy sie poslugiwac klawiatura.

BaSSu napisał(a):mistyk napisał(a):a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.
Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości