Rio się nie wypowiadał wprost na ten temat
Bo widać też jaki z niego gość, Suarezowi ręki nie poda ale do Johna nawet nie fiknie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Rio się nie wypowiadał wprost na ten temat

League napisał(a):Rio się nie wypowiadał wprost na ten temat
Bo widać też jaki z niego gość, Suarezowi ręki nie poda ale do Johna nawet nie fiknie.

"To była bardzo zła decyzja Suáreza" - powiedział Ferdinand. "Co więcej, bardzo obraźliwa decyzja. Cała sprawa mogłaby się zakończyć normalnie, gdyby tylko Luis podał rękę Evrze."
"Jednak po tym co zobaczyłem, bez żadnych skrupułów zadecydowałem, że nie podam mu ręki. Jeśli nie dostajesz ostatecznie dużo szacunku, na jaki zasługujesz w danej sytuacji, i nie przyznajesz się do popełniania błędu, to cóż, ja tracę cały mój szacunek do tej osoby."
"Cała ta sprawa mogłaby się dzisiaj spokojnie wyjaśnić. Ale po tym co zrobił Suárez nie jest już tak kolorowo. To rozczarowujące. Oczekiwałem, od tego chłopaka o wiele więcej" - zakończył Rio.

jak bylo, to sorki 

Morrow napisał(a):Carrick to wg mnie nasz najlepszy zawodnik w tym sezonie na ten moment. Taki lider stojący w cieniu. Przewinęło mu się kilku partnerów w środku pola a on obok kogo by nie grał wygląda świetnie. O współpracy ze Scholesem pisałem wyżej, ciekawy jestem natomiast jak będzie wyglądał nasz środek pola kiedy zestawimy z Carrickiem Cleverleya o ile wróci do dyspozycji sprzed kontuzji. Jeśli Ferguson by się odważył to chętnie też obejrzałbym Pogbę obok Michaela np. w LE.

According to Sky Evra tried to follow Suarez in to the Liverpool dressing room but was blocked at the door by Skrtel.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości