Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

MGiggs napisał(a):dzieki za gola z city i zegnamy.

red85 napisał(a):siedział pokornie na ławce
red85 napisał(a):W skrócie - nie miał łatwo.

red85 napisał(a):To są fakty i chyba więcej mówić nie muszę.

Mało ciekawym 451? Gramy najlepszą piłkę w tym sezonie tą formacją.
Owen był zdrowy przez 7 miesięcy sezony. Opuści tylko 3. Porównanie go do Sahy, który miał kontuzje co kilka tygodniu to nieporozumienie.
ps co z tego, że wolfsburg był taki kiepski jak my wówczas byliśmy jeszcze gorsi

Z dwojka z przodu wygralismy w tym sezonie 15 razy , zremisowalismy raz , przegralismy 4 razy . Z kolei grajac przewaznie samym Roo z przodu bilans przedstawia sie nastepujaco : 4-2-2 . Liczby nie klamia . Juz nie chodzi nawet o suche statystyki , ale imo lepiej sie oglada i lepiej gramy z Roo i Berba z przodu.
Fakty sa takie ze sprowadzilismy kolesia ktory przez ostatnie 3,4 lata wiecej siedzial w szpitalu niz gral . To ja sie pytam - po [h**] ?
3 dni wczesniej WHU 4-0 , tydzien wczesniej Spurs 2-0, jeszcze wczesniej Pompeys 4-1 . Imo bylismy tragiczni.
Po pierwsze nie wiem po czym stwierdzasz ze opusci tylko 3 miesiace . Wrozka ?

red85 napisał(a):Przecież nie ja zacząłem głupawą dysputę o liczbach. Jak widać ten ubóstwiany przez wielu Tevez na tym polu wypadał jeszcze gorzej w tamtym sezonie i kropka. Nie mam zamiaru porównywać tych dwóch zawodników, bo to zupełnie różni napastnicy, a chciałem jedynie dowieść, że argument o bilansie strzeleckim Owena jest niezbyt udany w obliczu tego czym mógł się pochwalić chwalony tak tutaj Apacz.

Nie wiem kto ją zaczął ale Ty w niej uczestniczyłeś i napisałeś że jeśli chodzi o bramki to jest podobnie. Więc napiszę Ci jeszcze raz : Owen nie daje tego co jest w stanie dać Tevez i co najważniejsze dawał Tevez, a więc wielką wolę walki, możliwość rozegrania przez niego piłki , powrót do obrony.

red85 napisał(a):bo nie mieliśmy wówczas takiego zawodnika, który grałby tak świetnie na linii z obrońcami rywali.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości