Kamil232 napisał(a):Swietny pilkarz z wielka przyszloscia.....
Otóż to. Żałuje, że Fergie nie wziął go przy sprzedaży Ronaldo, tak żeby kwota transferowa była o 15-20 mln mniejsza.
Jeśli idzie o Kuszczaka to w sumie masz rację Daamian. Ale ile znowu będzie trzeba czekać na zakończenie kariery przez Friedela, wszak on jest niezniszczalny i nie zanosi się, żeby nawet za 2 lata skończył karierę
Nawet jak Brad Friedel przedłuży kontrakt z Aston Villa, to Tomasz Kuszczak powinien szukać nowego klubu. Edwin Van Der Sar w tym wieku nadal jest lepszy od Kuszczaka, więc mnie osobiście cieszy, że przedłużył kontrakt z Manchesterem United. Karim Benzema przypomina mi Wayne Rooney'a, tylko oczywiście w tym słabszym wydaniu, więc jego bym na Old Trafford widział. Z drugiej strony kto by musiał odejść, żeby Benzeme zakupić? Ja jeszcze mam nadzieję, że Gary Neville pomimo wieku dostanie na jeszcze jeden sezon kontrakt. Z AC Milanem zagrał fenomenalnie.
Co do Gonzalo Higuain'a, to najłatwiej zwalić na niego. Real Madryt nie grał konsekwentnie w obronie i Olimpique Lyon jedną "klepą" to wykorzystał.