Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez Daaaamian N 22.08.2010 16:58

red85 napisał(a):Ostatni tydzień to jakaś masakra. Nagle każdy zaczął dostrzegać jakim świetnym zawodnikiem Scholes jest

Zapewniam, że dostrzegłem to już wcześniej. Teraz jednak robi to większe wrażenie, bo Anglik ma już 36 lat, a formą i tak imponuje.

Fulham nie gra źle dzisiaj. Liczę na remis, chociaż niespodzianka podobna do tej z pierwszego niedzielnego meczu również będzie mile widziana.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez maciek_88 N 22.08.2010 17:43

Own Goal widzę, że kolejny sezon ma dobrą formę :)
Obrazek
maciek_88
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez (L)oczkerson N 22.08.2010 17:46

i jeszcze głupi karny :lol:

E: Końcówka jak w filmie :shock:
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
(L)oczkerson
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Salas11 N 22.08.2010 17:50

Mogło być 1:3 a jest 2:2, klasyk! :wink:
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez MGiggs N 22.08.2010 17:53

Juz głupiej w tym sezonie punktów nie stracimy....... :? :?
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Postprzez Sammyy N 22.08.2010 17:55

:lol:

Po tym jak karnego nie strzelili miałem napisać, że będą jaja jak się zemści i Fulham wyrówna. Nieźle, fajna końcówka - dzisiejsze mecze w PL ładnie na plus. MGiggs wykrakał :P
Sammyy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez MGiggs N 22.08.2010 17:58

Ne rozumiem dlaczego karnego nie strzelal Giggs..tylko Nani.

Mecz ogolnie na remis. Martwi mnie dramatycznie slaba gra Evansa,dzisaj zrobil mase błedow, Zamora nim krecił jak juniorem dodatkowo cudowne zołtko.

Mimo wszystko szkoda straconych punktow....
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Postprzez kaczy N 22.08.2010 17:59

Po tym meczu Fulham chyba może śmiało wypuścić Schwarzera.
Jak wspomniał Salas11 ... mecz klasyk
Obrazek
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Kamil232 N 22.08.2010 18:09

Frajerski remis ala frajerska porażka w Monachium.

Brak słów, niech emocje opadną.
Obrazek
Kamil232
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy N 22.08.2010 18:28

Sędzia nie był dziś najlepszy, nie dał Fulham karnego za ewidentny faul Vidica, ale za zupełnie przypadkowe zagranie ręką Duffa, które nie miało żadnego wpływu na akcję już tak.

Fajny mecz, zwłaszcza w końcówce. Nani wszedł i od razu było groźniej, ale ostatecznie nie będzie miło tego meczu wspominał. Brede strzelił dwa gole :D dobrze, że się zrehabilitował.
Arsenal przed United w tabeli :P W ogóle pierwsze trójka już po 2 kolejkach jest na swoim miejscu. kto wie czy tak do końca nie zostanie (oczywiście w innej kolejności :P)
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez red85 N 22.08.2010 19:41

Ja tam ewidentnego karniaka nie widziałem (mowa o starciu Vidica). Mógł być gwizdnięty jako nadmiernie agresywna gra Serba, ale wydawało mi się, że konien końców Vida trafiłw piłkę. Sędzia ogólnie nie był fatalny, ale miał kilka dziwnych momentów (jaka ręka Berby ? :lol: ).

My katastrofalnie w obronie i nie chodzi tylko o Evansa. Vidić przecież nie był dużo lepszy, a Evra częstokroć wyglądał jakby mu się nie chciało.

Mecz na remis, ale mogliśmy i powinniśmy skorzystać z prezentów oferowanych przez Fulham. Chelsea to potrafi, my mamy z tym w ostatnim czasie problemy.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez fieldy N 22.08.2010 19:48

red85 napisał(a):Ja tam ewidentnego karniaka nie widziałem (mowa o starciu Vidica). Mógł być gwizdnięty jako nadmiernie agresywna gra Serba, ale wydawało mi się, że konien końców Vida trafiłw piłkę

mówiłem o sytuacji, gdzie Vidic ciągnął za koszulkę zdaje się Dembele. Ten wyskoczył w górę, a Vidic go za koszulkę sprowadził do parteru.
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez smurano N 22.08.2010 23:59

Fulham to ja sie zawsze boje :) Generalnie 4 pt na początku sezonu to i tak nawet nieźle. Bywało ze po 2 kolejkah mieliśmy jeden punkt a potem bylismy mistrzem ale jak to bedzie teraz nie wiem. Nani świetny mecz ale karnego nie strzelił. Oby znowu pół seznu nie musiał dochodzić do optymalnej formy.
smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez majer13 Pn 23.08.2010 9:31

Ja po tym meczu wciąż nie mogę zrozumieć dlaczego sir Alex notorycznie stawia na Parka chociaż ten gra totalny piach, mając na ławce Naniego który wciągu tych kilkunastu minut zrobił na boisku więcej niż Valencia i Park razem wzięci. Berba w naprawdę dobrej dyspozycji i kiedy będzie grał Roo i Bułgar będzie miał więcej miejsca na boisku to ten duet może okazać się strasznie mocny, a w dodatku na ławce będzie Javier którego na razie wolałbym na podmęczonego rywala, gdyż jeszcze musi się przystosować do stylu w jakim gra się w Anglii. Szkoda że Darren zgubił formę bo tak nasz środek byłby ciężki do przebicia i zdominowania, a tak to Scholes musi bardzo ostro pracować. Obrona generalnie kiepsko i gdyby nie VdS to w już w pierwszej połowie moglibyśmy mieć wynik remisowy. O'Shea nie zagrał źle jak na poziom swoich umiejętności ale widać że jest mały kłopot z tym na kogo stawiać na tej pozycji ... Może spróbować Wesa, który dwa/trzy sezony temu grał na tej pozycji bardzo dobrze i równo.
..... :!: Szybkiego powrotu do zdrowia Robert :!: .....
majer13
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez red85 Pn 23.08.2010 10:47

Bo Park jest niezwykle użyteczny. Dzięki jego energii możemy grać czwórką w drugiej linii i delegować do niej Scholesa w takich trudnych meczach jak ten wczorajszy. Park jest dużo bardziej zdyscyplinowany taktycznie i niewiele jest sytuacji kiedy Evra jest osamotniony w akcjach defensywnych. Nie poiedziałbym również, że stawia notorycznie na Parka, a tylko wtedy kiedy trzeba zagrać trochę bardziej uważnie.

Szkoda że Darren zgubił formę bo tak nasz środek byłby ciężki do przebicia i zdominowania, a tak to Scholes musi bardzo ostro pracować.

Piszesz tak, jakby nas zdominowano, a tak przecież nie było. Fletcher zagrał popranie, bez szału, ale na krytykę nie zasłużył IMO.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia