Najlepsi kibice w Anglii

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Jaki klub ma najlepszych kibicow?

Arsenal Londyn
8
9%
Chelsea Londyn
7
8%
Everton
1
1%
Liverpool FC
32
38%
Manchester City
3
4%
Manchester United
26
31%
inny
8
9%

Liczba głosów : 85

Postprzez Duch Cz 05.01.2006 18:08

Taaaa, Manchester, ale tylko dlatego, że ma stadion z klimatem. Przecież Old Trafford to legenda, aż się chcę kibicować. Poczekajcie, aż Arsenal skończy nowy obiekt, tam dopiero będzie atmosfera:D już nie mogę się doczekać meczu z United na Emirates Stadium. :D To bedzie piekielna uczta :twisted:
Obrazek
Duch
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Javier Cz 05.01.2006 18:43

duch99 napisał(a):Poczekajcie, aż Arsenal skończy nowy obiekt, tam dopiero będzie atmosfera

moim zdaniem stadion nie ma nic do tego jakich klub ma kibiców... :?
Są kluby które nie mają najpiekniejszych stadionów a mimo to na ich meczach jest niepowtarzalny klimat...[west ham]
A są i kluby ktore mają niezły stadion a kibiców niezbyt dobrych...
ale to tylko moje zdanie 8)
JAGIELLONIA PANY !!!
This is Cesc...

Obrazek
Javier
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez kama_reda Cz 05.01.2006 18:55

Moim zdaniem najlepszych kibiców w Anglii ma FC Liverpool, a tuż za nimi umieściłbym Manchester United.

A teraz najlepsi kibice w Polsce angielskiego klubu. Oczywiście tutaj nie mam żadnych złudzeń, że najlepszymi, najwierniejszymi polskimi kibicami są kibice londyńskiej Chelsea. W żaden sposób nie wpływa na tą popularność przyjście Romana Abramowicza do klubu. Oh dzieci, dzieci. :roll:
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Postprzez boycott Cz 05.01.2006 19:06

jakie wy możecie mieć pojęcie o kibicach w Anglii? oglądacie mecze tylko w tv a wypowiadacie się jakbyście bywali na meczach Premiership hahah śmieszni jesteście. załużcie jeszcze temat najlepsi kibice w lidze katarskiej. założe się że będziecie mogli się spełnić w tym temacie w 100% ah ah widze że dajecie rade tak trzymać.
boycott
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez MARCINNN Pt 06.01.2006 16:08

Według mnie Liverpool :) Pokazują to na każdym kroku, przede wszytkim przywiazaniem do klubu i barw 8)

:wink: :wink: :wink:
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Scyzoryk Pt 06.01.2006 16:28

Zależy pod jakim względem ?? A właściwie to my nie mamy pojęcia o tym kto jakich ma kibiców , wcale nie oznacza ze jak ktos zajmuje 1 miejsce w lidze to ma najlepszych kibiców .

pod pewnym względem to : :twisted:
Millwall, WHU , Charlton , Chelsea ( Head Hunters) :twisted:
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Bienias Pt 06.01.2006 16:39

cykcyk napisał(a):jakie wy możecie mieć pojęcie o kibicach w Anglii? oglądacie mecze tylko w tv a wypowiadacie się jakbyście bywali na meczach Premiership hahah śmieszni jesteście. załużcie jeszcze temat najlepsi kibice w lidze katarskiej. założe się że będziecie mogli się spełnić w tym temacie w 100% ah ah widze że dajecie rade tak trzymać.

Calkowicie sie z toba zgadzam. Watpie aby ktos z tego forum ogladal choc 2-3 mecze ligi angielskiej na zywo na stadionie. Swoje typy zaciagacie z filmow oraz z sympati do danego klubu
Pep: "Dwa karne? Gwizdnęli nam dwa karne, ale teraz jest już za późno, już nie trzeba...".
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez RóżA Pt 20.01.2006 11:55

Bienias napisał(a):Calkowicie sie z toba zgadzam. Watpie aby ktos z tego forum ogladal choc 2-3 mecze ligi angielskiej na zywo na stadionie. Swoje typy zaciagacie z filmow oraz z sympati do danego klubu

W tym miejscu to ty się mylisz. Byłem na paru meczach Arsenalu, ale raz poszedłem na mecz West Hamu... i to byli kibice. Nie przestawali śpiewać :roll:
Tacy powinni być wszyscy kibice---> nie tylko w Angli ale w ogóle na świecie :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Saints Pn 10.04.2006 9:55

według mnie to kibice Southamptonu są nienajgorsi i nienajlepsi, zawsze jezdza mimo za maja mała pule biletów oraz jakieś śpiewy i nie tylko są. Oni zasługuja żeby porównywać ich do najlepszych
Saints
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez guru Śr 24.05.2006 23:22

Szczerze to najlepszych kibicow ma Liverpool(ci w Angli) i oczywiscie Arsenal. 8) Ale LFC to kibie ktorzy wierza w swoja druzyne do konca i jak zaspiewali YNWA w meczu z Milanem gdy chlopaki z LFC wychodzili z szatni to normalnie az sie lezka krecila w oku i w tym Come back'u LFC duzy wplyw mieli wlasnie...kibice...
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez Tomasz. Cz 25.05.2006 10:21

Hmm, zdecydowanie FC Liverpool. Ich You'll Never Walk Alone jest po prostu niesamowite. Potrafi poderwać zawodników LFC do dalszej walki. Są ponadto wierni. Kibice Manchesteru United w takiej sytuacji jak Liverpool, że dawno nie zdobyli mistrzostwa tak jak The Reds, to pewno dawno już by wygwizdali swoich zawodników, kibice LFC ciagle są dumni z tego co mają a mają dobry zespól, jednakże nie najlepszy w Anglii, a szkoda bo na taki zaslugują.
Obrazek
Tomasz.
Skład B
Skład B

Postprzez Erix Pn 03.07.2006 16:29

Oczywiście że najleprzych kibiców ma FC Liverpool :lol: ich kibice trom się jak *zepsyty telewizor* byle jak, byle głośno
Obrazek
Erix
Grafomania zaawansowana

Poprzednia strona

Powrót do Anglia