OLD TRAFFORD 6.11.2005r. Manchester United - Chelsea Londyn

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto wygra w Teatrze Marze?

Ankieta wygasła N 06.11.2005 20:16

Manchester United
10
29%
Chelsea Londyn
21
60%
b?dzie remis
4
11%

Liczba głosów : 35

Postprzez Mefiu So 05.11.2005 21:45

Ibrahimović napisał(a):Mamchester

Rozumiem. Literówka...
Ibrahimović napisał(a):ManU osłabione ,obrona gra tak jakby im sie grac nie chcialo :lol:

Pośmiejemy się razem? :lol: :lol: :lol:
Ibrahimović napisał(a):Kean dobrze powiedzial ,ze w ManU najwazniejsze jest ,zeby podpisac kontrakt ,a pozniej to ...

A tata powiedział, że jego tata powiedział... Mówił to Roy Keane. Podpisują kontrakt i co? Idą na piwo?
Ibrahimović napisał(a):Uwielbiam mine Fergusona jak ManU przegrywa :lol: :D

:lol: :roll:

Ibrahimović napisał(a):cloner twierdzil ,ze Zlatan jest holendrem (heheh)

Hahaha, nadal leżę na ziemi. Nie wytrzymałem ze śmiechu :roll:

Człowieku jak się nie nie znasz to nie pisz. Ja również mógłbym iśc do dzialu SerieA i napisa takie bzdury jak Ty, ale po co? Żeby nabić psta czy się wygłupić? Bo chyba nie wziąć udział w dyskusji.

Podobno Robben nie ma zagrać w meczu z Man United. Wright - Phillips godnie go zastąpi :lol:

*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Ferguson nawet po laniu zostanie w klubie i zacznie mówic że z Chelsea nie da sie wygrać. Że oni są poza zasięgiem itd.

Tak, to normalne u niego.
*_For_zaza_Milan_* napisał(a):To ile musiał by MU przegrać by Ferguson sie poddał ? Jak sadzicie ? bo ja jakos nie widze by go w trakcie sezonu "odstawili: :wink: nawet po 3:0. Z drugiej strony Mourinho może pokazać pazurki. Miał kilka "spięć" z Fergusonem i teraz może się odegrać. :wink:

Zwolnienie Fergusona jest niemożliwe. Sir Alex najwcześniej odejdzie po sezonie, a jeśli United dalej będą grać i prezentować taki styl do jakiego ostatnio zaczynają przyzwyczajać to być może Szkot zrozumie, że się wypalił i nie kieruje drużyną tak jak powinien.
Mefiu
First love...United

Postprzez Sawyer So 05.11.2005 22:35

Manumef napisał(a):Ibrahimović napisał:
Kean dobrze powiedzial ,ze w ManU najwazniejsze jest ,zeby podpisac kontrakt ,a pozniej to ...

A tata powiedział, że jego tata powiedział... Mówił to Roy Keane. Podpisują kontrakt i co? Idą na piwo?

Co moze nie powiedzial tak Roy Keane w wywiadzie dla MU TV ?? :roll:
Manumef napisał(a):Ibrahimović napisał:
ManU osłabione ,obrona gra tak jakby im sie grac nie chcialo

Pośmiejemy się razem?

Widziales mecz ManU z Middle... i z Lille :roll: :?:

Ja rozumiem ,ze jestes zły z powodu ostatnich niepowodzen ManU i siada ci Psycha ,ale czy to jest powó aby pisac takie głupoty :roll: :?:

Pogadamy po meczu :twisted:
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez adekk So 05.11.2005 22:49

Czy ktoś na sali uważa, że Fergie zostanie wyrzucony z Manu w trakcie sezonu?? :? Chyba nie widzę żadnej ręki w górze..i dobrze..bo ta teza jest wysoko ryzykowna..jest tak bardzo ryzykowna jak stwierdzenie, że Manu może w niedziele pokusić się o niespodziankę...obie te rzeczy są mało możliwe...mówiąc słowo niespodzianka mam na myśli remis... :lol: a co do Fergiego..to podziękowanie mu za pracę w trakcie sezonu byłoby strzałem sobie w stopę...to tak jakby zdjąć syrenkę z herbu Warszawy.. :lol: mission imposible..nie do wykonania.. :lol: bo nie do końca byłoby wiadomo czy odbyłoby to się z pożytkiem dla drużyny...chodzi mi tu o zmianę trenera w trakcie sezonu..takie działania często-gęsto nie wypalają...zmiana trenra jest konieczna, ale dopiero po sezonie..bo chyba ten Manu może powoli spisywać na straty..tylko powoli ..bez zbytnieg pośpiechu..może gdy wrócą wszyscy kontuzjowani..być może sytuacja odwróci się o 180 stopnii...życzę tego Manu, jak i wszystkim jego kibicom..jak i sobie...bo tam przecież grają Holendrzy.. :lol: :wink: ORANJE POWER!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam......
adekk
Pomarańczowy skrytożerca

Postprzez Zaza N 06.11.2005 20:23

Za takie weekendy kocham football :twisted: Ale jatka. Mecz MU Chelsea był jak bitwa o każdy centymert boiska. Ta "bitwe" wygrała Chelsea ale "wojne" MU :twisted: choc tak naprawde "wojna trwa" ...

Na wstepnie trzeba napisać Niech jeszcze raz któryś znwaca powie że Catenacio grają tylko Włoskie kluby ... :lol:

\No to tyle:P Fletcher chyba nie chciał tak uderzyć tylko zgrać do Ruuda ale mu wyszło to cool. (Jak wczoraj Bykowskiemu :P) Terry tylko grzywka kąsną piłke i 1:0. Trzeba powiedzieć że to był chyba piłkarz mecz w ekipie Ferguson. Na początku MU zagrał ofensywnie ale chroniąc sie bo kontry Chelsea były mega groźne. Żałuje że tak szybko padła bramka bo potem MU zagrał na "NIE" i wybijanie Chlsea w uderzenia a ekipa Mourinho biła głowa w mur ... Może nie bił a walił. Bo i Lampardowi i Drogbie zabrakło jednego. wcześniejsze decyzji. Mieli klika okazji max ale zawsze za późno sie decydowali. Mu przeszło na ustawienie 4-5-1 na stałe. Czesto szarpał Ronaldo który zagrał swietny mecz.

Ogólem liczy sie to co w śiatce a Fletcher trafił ... Mecz na max obrotach. Bo konca Ferguson miał serce w przełyku :) a po meczu może powiedzieć że pracuje nadal na Old Trafford ...

Manchester przerywa we frajerski sposób passe Kanonierów (wymuszony karny Ronneya) teraz mają Chlsea na tapecie z ich 40 meczach ... :lol: :twisted:

Pozdro fani Premiership :twisted: Takie mecz to sól tej ziemi :lol:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Mikusinski N 06.11.2005 21:59

Dobry mecz, jednak zwycięstwo Manchesteru.

Już w pierwszych minutach meczu Chelsea miała małą przewagę i kilka niewykorzystanych okazji(m.in strzał Drogby w 9 minucie)ale potem do końca pierwszej połowy Red Devils dominowali co było potwierdzeniem gol Flatchera. Jefnak przy tej okazji większą pewność mógłby okazać Cech. swietny mecz zagral Cristiano Ronaldo(znakomicie ogrywał na skrzydle obrońców)oraz van der Saar(obronił kilka groźnych strzałów, m.in. sytuacje sam na sam z Lampardem). W tabeli Chelsea jest obecnie pierwsza a Diabły są trzecie i tracą w dalszym ciągu do The Blues 10 oczek
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez luk1208 N 06.11.2005 21:59

No powiem ze jestem w szoku :wink: Przyznam sie ze stawiałem na Chelsea, jak chyba wiekszosc kibiców, a tutaj taka niespodzianka miła :!:
Po ostatnich kopromitacjach MU w lidze i CL myslałem ze Chelsea rozjedzie gospodarzy ale na szczesie pomyliłem sie. Widac cos maszyna do wygrywania zacina sie , najpierw odpadniecie z Pucharu ligi, potem porazka w CL teraz w lidze!! kryzys?? chyba nie , ale napewno przemeczenie :!: Krytykowałem Fergusona za ostatnie mecze a teraz musze pogratulowac, bo taktyke dobrał wspaniałą! Widac tez ze sprowadzenie Van der Sara to było dobre posuniecie :!:
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Anglia