Ibrahimović napisał(a):Mamchester
Rozumiem. Literówka...
Ibrahimović napisał(a):ManU osłabione ,obrona gra tak jakby im sie grac nie chcialo
Pośmiejemy się razem?
Ibrahimović napisał(a):Kean dobrze powiedzial ,ze w ManU najwazniejsze jest ,zeby podpisac kontrakt ,a pozniej to ...
A tata powiedział, że jego tata powiedział... Mówił to Roy Keane. Podpisują kontrakt i co? Idą na piwo?
Ibrahimović napisał(a):Uwielbiam mine Fergusona jak ManU przegrywa![]()
Ibrahimović napisał(a):cloner twierdzil ,ze Zlatan jest holendrem (heheh)
Hahaha, nadal leżę na ziemi. Nie wytrzymałem ze śmiechu
Człowieku jak się nie nie znasz to nie pisz. Ja również mógłbym iśc do dzialu SerieA i napisa takie bzdury jak Ty, ale po co? Żeby nabić psta czy się wygłupić? Bo chyba nie wziąć udział w dyskusji.
Podobno Robben nie ma zagrać w meczu z Man United. Wright - Phillips godnie go zastąpi
*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Ferguson nawet po laniu zostanie w klubie i zacznie mówic że z Chelsea nie da sie wygrać. Że oni są poza zasięgiem itd.
Tak, to normalne u niego.
*_For_zaza_Milan_* napisał(a):To ile musiał by MU przegrać by Ferguson sie poddał ? Jak sadzicie ? bo ja jakos nie widze by go w trakcie sezonu "odstawili:nawet po 3:0. Z drugiej strony Mourinho może pokazać pazurki. Miał kilka "spięć" z Fergusonem i teraz może się odegrać.
Zwolnienie Fergusona jest niemożliwe. Sir Alex najwcześniej odejdzie po sezonie, a jeśli United dalej będą grać i prezentować taki styl do jakiego ostatnio zaczynają przyzwyczajać to być może Szkot zrozumie, że się wypalił i nie kieruje drużyną tak jak powinien.

) Terry tylko grzywka kąsną piłke i 1:0. Trzeba powiedzieć że to był chyba piłkarz mecz w ekipie Ferguson. Na początku MU zagrał ofensywnie ale chroniąc sie bo kontry Chelsea były mega groźne. Żałuje że tak szybko padła bramka bo potem MU zagrał na "NIE" i wybijanie Chlsea w uderzenia a ekipa Mourinho biła głowa w mur ... Może nie bił a walił. Bo i Lampardowi i Drogbie zabrakło jednego. wcześniejsze decyzji. Mieli klika okazji max ale zawsze za późno sie decydowali. Mu przeszło na ustawienie 4-5-1 na stałe. Czesto szarpał Ronaldo który zagrał swietny mecz.