OLD TRAFFORD 6.11.2005r. Manchester United - Chelsea Londyn

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto wygra w Teatrze Marze?

Ankieta wygasła N 06.11.2005 20:16

Manchester United
10
29%
Chelsea Londyn
21
60%
b?dzie remis
4
11%

Liczba głosów : 35

OLD TRAFFORD 6.11.2005r. Manchester United - Chelsea Londyn

Postprzez radekutd N 30.10.2005 20:16

Już za tydzień odbędzie się teoretycznie najbardziej elektryzujący mecz w Anglii. W Teatrze Marzeń miejscowe Diabły podejmą ekipę niebieskich z Londynu. Będzie to pojedynek giganta z wschodzącą potęgą. Ci pierwsi całkowice bez formy wymagający kompletnej zmiany taktyki. Drudzy fantastycznie rozpoczęli sezon jednak ostatnio mają malutki kryzys. Wszystko wskazuje na pewne zwycięstwo Chelsea patrząc na ostatnie spotkanie United. Pamiętajmy jednak, że rok temu Diabły przegrały z Norwich 2-0 a potem zwycięzy 2-0 z Arsenalem. Mi jednak pozostaje wierzyć w To Co Kocham - Manchester United.
Ostatnio edytowano N 30.10.2005 20:27 przez radekutd, łącznie edytowano 1 raz
radekutd
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mikusinski N 30.10.2005 20:21

U buksów obstawię na Chelsea Londyn. Manchester jest wielkim dołku ostatnio, co przykładem jest zaledwie zremisowany mecz z Lille czy porazka z Middlesbrough aż 1:4. Mimo iż Chelsea nie idzie tak jak na początku, ma maluteńki kryzys, ale liczę, że Mourinho przemówi piłkarzom, a oni sie postarają i pokonają Red Devils.

radekutd napisał(a):Pamiętajmy jednak, że rok temu Diabły przegrały z Norwich 2-0 a potem zwycięzy 2-0 z Arsenalem

Tylko, że to było rok temu. Manchester był w lepszej formie niż teraz i lepiej im szło. Jesli tak dalej pojdzie, to skończy się, że Ferguson wyleci ze swojej posady.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez -=MiC=- N 30.10.2005 21:01

Mikusinski napisał(a):Mimo iż Chelsea nie idzie tak jak na początku, ma maluteńki kryzys, ale liczę, że Mourinho przemówi piłkarzom, a oni sie postarają i pokonają Red Devils.

:lol: Chyba nie widziales wczorajszego meczu z Blackburn gdzie The Blues wygrali 4:2. To ze przegrali w karnych z Charltonem nie oznacza ze maja kryzys. Przeciez nie kazda druzyna ciagle wygrywa. Nawet Juventus, ktory nie przegral od poczatku sezonu w Seri A polegl wczoraj z Milanem.

Co do meczu. Mam nadzieje ze Chelsea pokona Manchester tak jak bylo to w ostatnim meczu tamtego sezonu. Widac ze diably niesa ostatnio w formie. Fatalny mecz wczoraj z Boro. Odwrotnie jest w obozie Mourinho gdzie The Blues jeszcze nie przegrali w Premiership. Dlatego obstawiam 2:0 dla Chelsea :)
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy N 30.10.2005 21:03

oj, po wynikach ankiety widać ślepo wierzących w ManU kibiców :lol:
nie ma się co oszukiwać - jeśli Chelsea nie wygra to będzie duża niespodzianka.
To co pokazuje ManU woła o pomstę do nieba.
Ruud i Rooney niby tacy wielcy piłkarze a jakoś nie potrafią strzelic gola.
A w Chelsea Drogba, Lampard, [und viele viele mehr] strzelaja jak na zawołanie. Chelsea w rezerwowym składzie ma duże szanse wygrac z ManU [w jego obecnej formie] Ferguson nie ma pomysłu na grę, piłkarze sa bezsilni i tylko modlić się pozostaje o jak najmniejszy wymiar kary
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Marq N 30.10.2005 21:06

Ja będe w tym meczy za Manchesterem, ale jeśli nie poprawią swojej gry to może być cięzko. Juventus mnie zawiódł, więc mam nadzieje że lubiany przeze mnie Manchester wygra! :)
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez luk1208 N 30.10.2005 21:08

w tym meczy chyba jest tylko jeden faworyt czyli Chelsea, szkoda ale taka jest prawda :!: wątpie zeby MU potrafiło odnaleźć forme przez tydzien :(
Oglądałem mecz wczorajszy Chelsi i wielce mnie nie zachwyciła, ale jednak wygrała 4-2, a MU to totalna kompromitacja :!:

uwazam ze jak bedzie remis to bedzie sukces MU, ale jestem realistą i z przykroscią stawiam na Chelsea :!:
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Ultras N 30.10.2005 21:26

REALnie patrząc z obecną formą dwóch drużyn to Chelsea Londyn jest faworytem tego meczu,mimo że mecz odbędzie się na Old Trafford.W ostatniej kolejce Man United poniósł kleskę grając na wyjeździe a Chelsea jak to Chelsea niczym nie zachwyciła a 4 bramki strzeliła.Nie ejstem kibicem Manu bądź Chelsea ale denerwuje mnie ogromna przewaga drużyny z Londynu więc będe kibicował Manchesterowi UNITED :!:
Ultras
Madridismo

Postprzez Dombroś N 30.10.2005 21:38

Na dzien dzisiejszy patrząc na formy obydwóch zespołów to Chelsea jest pewniakiem :king: . Ostatnio wygrała 4-2 a ManU przegrało 1-4...
ManU co prawda ma paru dobrych (ba,nawet bardzo dobrych) zawodników ale to nie będzie mecz jedej bramki.. Chelsea ma dwie równożędne jedenastki a na dodatek kieruje nimi wspaniały trener Mourinho :smoke: . Poprostu ManU może sprawić niespodzinakę ale wątpie.. :pogrzeb:
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Postprzez Mikusinski N 30.10.2005 22:02

-=MiC=- napisał(a):Chyba nie widziales wczorajszego meczu z Blackburn gdzie The Blues wygrali 4:2

Chelsea miała małe problemy, gdy The Blues wygrywali 2:0 nic nie wskazywało na to, że jeszcze gracze Blackburn doprowadzą do remisu 2:2. Najpierw Carvalho zahaczył w polu karnym Khizanishviliego a jedynastke pewnie wykonał Bellamy. POtem Cech fatalnie wybił (w zasadzie niebardzo trafił) trudną piłkę, którą wycofał mu Del Horno, ta trafiła na głowę Kuqi'emu, który przytomnie zagrał do Bellamiego, a ten bez problemów wpakował ją do pustej bramki. A potem była nerwówka, ale na szczęście The Blues wpakowali dwie bramy i ostatecznie wygrali 4:2

Więc gra Chelsea nie jest doskonała, przed meczem z United Mourinho musi jeszcze poprawic wiele elemtów.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez cloner N 30.10.2005 22:06

ankieta jest zle skonstruowana :lol:
pytanie powinno brzmiec jaki bedzie wynik ;)
dostepne opcje :
0-1
0-2
0-3
0-4
0-5
1-2
1-3
1-4
1-5
2-3
2-4
2-5
itd. :lol:

oczywiscie typuje latwe zwyciestwo gosci z Londynu :)
mam nadzieje, ze buki ustala kursik w granicach przyzwoitosci :)
czyli ok. 2.00 - 2.30 :)

pozdrawiam
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez futbolowa N 30.10.2005 22:19

Jako fanka United powinnam powiedzieć - ManU.
Ale moja natura /nieco pesymistyczna/ mówi jedno - Chelsea nas rozjedzie :? :?

Oby tylko nie było wielkiego pogromu :? :|
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez Rumeczek N 30.10.2005 23:07

Dorzuce 3 grosze...

Widząc obecną forme MU oraz Chelsea zastanawiam sie pewnie jak Wy czy będzie niespodzianka czy też mecz do 1 bramki? W sumie MU ma dobrch zawodników takich jak np Rooney, CRonaldo, RvN ale przy tak solidnej grze Chelsea na niewiele może to się zdać.

Jeśli Chelsea nie wygra tego meczu chociażby jedną bramką to będę zdziwiony..

Ave
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Michal_United N 30.10.2005 23:18

A ja obstawiam ze rozjedziemy Chelsea 3:0 :lol: :lol: :lol: Tak serio mówiąc niewidze kompletnie szans patrząc na ost wyniki obu drużyn....ale ja wierze i mam nadzieje ze to bedzie jakis przełomowy mecz....nie chce zeby sie skończyło tylko na złudnych nadziejach :wink:
>>>GLORY GLORY MANCHESTER UNITED<<<
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy Cz 03.11.2005 13:43

Roomeczek napisał(a):W sumie MU ma dobrch zawodników takich jak np Rooney, CRonaldo, RvN ale przy tak solidnej grze Chelsea na niewiele może to się zdać.

tylko, że aktualnie ci zawodnicy maja formę równą formie piłkarzy reprezentacji Luksemburga.
Rooney nie trafia w światło bramki, ma jedna sytuacje w meczu do zdobycia gola.
Ruud cofa się pod linię środkową [nie od dizś wiadomo, że on jest egzekutorem i jego gole sa strzelone w 99 % z pola karnego]
Ronaldo - jest cieniem zawodnika z ME 2004, już nawet nie próbuje dryblingów bo skumał, że mu to nie wychodzi, plącze się o własne nogi.
Jeśli w meczy z Chelsea na środku pomocy wystapią Smith i Fletcher, pryeciewko Essienowi, Lampoardowi, cyz chodciabz Makelele :lol: to nie mają szans nawet raz zagrozić bramce Cecha. Natomiast Cole, Robben, czy Drogba poradzą sobie z Rio i z Wesem Brownem jak z zagubionymi dziećmi.
Myślę, że możemy się spodziewac dużego wyniku
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Rumeczek Cz 03.11.2005 14:30

Hehe masz racje fieldy... MU jest w dołku jakim juz IMHO dawno nie był. Nie wiem co się z nimi dzieje... co do C.Ronaldo to może lepszym rozwiązaniem dla niego byłaby liga hiszpańska? Pewnie prędzej czy później trafi tam..np do Realu czy Valenci bo raczej w Barcelonie sie nie przyda :)
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Następna strona

Powrót do Anglia