A co do Liverpoolu, to ja widziałem jak w zeszłym sezonie ratował ich i Stevie, i Torres, i Kuyt, i Benayoun i tak całą kadre można wymienić
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.

Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.

michal2 napisał(a):Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.
A ogladales jakis mecz Arsenalu w poprzednim sezonie? Widziales na jak przecietnym poziomie gral pilkarz zwany Denilsonem? Widziales ile Songowi brakuje do najlepszych defensywnych pomocnikow? Widziales ile meczow gral cienki Diaby? Widziales ile Walcott gral w pierwszym skladzie gdy byl zdrowy?
Mamy dobry atak w 4-3-3 Arshavin-Eduardo-vPersie i to tyle.
Pomoc jest cieniutka. Sam Fabregas nic nie zdziala. Teraz beda z nim grac Song i Denilson. Porazka. Rosicky znowu kontuzja i nie wiadomo ile meczow bedzie w stanie zagrac. Nasri to rowniez nie jest pilkarz poki co na walke o mistrzostwo.
Porownujac nasza pomoc z sezonu prawie-mistrzowskiego (2007/2008) Rosicky-Flamini-Fabregas-Hleb, to dzisiejsza pomoc to totalna porazka. Dodac do tego obrone ktorej srodek jest tez wyraznie slabszy od top3 i to tyle szans na mistrzostwo.
Jak dla mnie to klasowy defensywny pomocnik+Hangeland i gramy o mistrzostwo. Bez tego 4 miejsce.
Taki Denilson nie mialby miejsca na lawce w MU czy Chelsea a Song co najwyzej na lawce, razem z Walcottem. Diabyego nikt by tam nie trzymal po tym jak przez 3 lata nie widac po nim grama rozwoju. Eboue tez nikt by tam nie wpychal na skrzydlo.
red85 napisał(a): Jesli również weźmiemy pod uwagę dużo słabszą ławkę rezerwowych AFC w porównaniu do (...) United

red85 napisał(a):Boki obrony - Brown/O'Shea, Fabio, Rafael, Neville.
Kogo ma Arsenal na łąwce lepszego od ww?
red85 napisał(a):Foster - Rafael, Evans, Brown, Fabio - Anderson, Giggs, Scholes(Hargreaves/Gibson) - Park, Owen,Welbeck

Logan napisał(a):red85 napisał(a):Boki obrony - Brown/O'Shea, Fabio, Rafael, Neville.
Kogo ma Arsenal na łąwce lepszego od ww?
Eboue, Silvestre. Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael, bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda. Nic mnie nie przekona że jest inaczej.
red85 napisał(a):Foster - Rafael, Evans, Brown, Fabio - Anderson, Giggs, Scholes(Hargreaves/Gibson) - Park, Owen,Welbeck
Fabiański - Eboue, Djourou, Silvestre, Traore/Gibbs - Nasri, Diaby, Denilson - Vela, Eduardo, Bendtner

Nasri, Diaby, Denilson

OstatniSkaut napisał(a): i po co klotnie o zmienników

Eboue, Silvestre.
Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael
bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda
Jednego posta napisałem, który pokazuje że red jest w błędzie i tyle.

red85 napisał(a):Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael
Ta pewność jest chyba tylko u Ciebie. Przypomnę, że Rafael został nominowany do najlepszych młodych zawodników PL sezonu 08/09. Być może mam słabą pamiętać, ale w gronie nominowanych nie było "z pewnością lepszych i bardziej doświadczonych" Traore i Gibbsa?

Eboue, Silvestre. Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael, bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda. Od neville'a pewnie też, bo ostatnio widziałem że rywala potrafi zatrzymać jedynie faulem. Nic mnie nie przekona że jest inaczej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości