Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Morrow napisał(a): I ja rozumiem, że taki piłkarz jak Dong ma dla nas duże znaczenie marketingowe ale mam nadzieję, że Fergie już nie będzie nas katował jego obecnością na boisku przez 90 min w barwach pierwszej drużyny Diabłow.

Cris7 napisał(a):Myślę, że jest w Akademii masa bardziej utalentowanych napastników niż Dong. I nie rozumiem dlaczego to Chińczyk wyszedł dzisiaj w pierwszym składzie, a nie Campbell...Widać, że rzeczywiście sprzedaż koszulek jest czasem ważniejsza. Bo inaczej wytłumaczyć obecności w takim klubie Donga nie potrafię. Chciałbym się mylić, ale w spotkaniach które widziałem z jego udziałem nie pokazał choćby jednego ciekawego zagrania, nie przeprowadził choć jednej ładnej akcji.

znów na 0 zagrał, choć nie miał specjalnie dużo roboty, a jak już interweniował, to bardzo pewnie.

ja rozumiem, ze to nie jest jakieś cenne trofeum, ale ... mógłby ktoś tu coś pisać.

fieldy napisał(a):Świetnie zagrał Diarra na prawej obronie - był wszędzie, nie tylko tam. Bardzo agresywnie [pressingiem].

bronił dobrze, nawet zauważyłem kilka błedów. Mianowicie, za często piąstkował piłkę, zamiast ją łapać. Wybicia piłki, gdy napastnicy rywali atakują, też do poprawy. Za dużo niedokładnych podań. Ale jak trzeba było i rywale strzlali - to Fabiański dawał rade. Raz nawet wybronił w wydawałoby się fatalnej sytuacji - instynktownie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości