Nie wiem czy włascicielem , ale udzialowcem na pewno . W kontekscie wloskiego Playboya , wlasnie wymienia sie w roli kandytadow do gry w QPR takich graczy jak Oddo , Legrottalie , Materazzi , wiec raczej jakichs wloch nimi kieruje ,bo kto inny o zdrowych zmyslach by ich sciagal do PL ?
Legrottalie jest aktualnie wolnym zawodnikiem, wiec jako uzupełnienie składu na pewno by się przydał o sytuacji pozostałej dwójki nic nie wiem... natomiast jeżeli QPR sprowadziłoby Gattuso to byłbym w szoku na pewno okazałby się wielkim wzmocnieniem, tylko raczej nie odejdzie z Milanu, a jak już odejdzie to na pewno do większego klubu
Briatore chyba dostał zakaz po udziale w aferze, w której kazał Nelsinho Piquetowi rozbić się by ułatwić zwycięstwo Alonso.Podobno jest przepis, że gdy jest się zdyskwalifikowanym w jakimkolwiek sporcie nie można pracować w klubie angielskim albo coś podobnego.Nie jestem pewny więc moim informacji nie traktujcie 100 procentowo.
No tak ale czy większościowcem w QPR nie jest przypadkiem Ecclestone a Briatore ma jakieś tam mniejsze udziały Bo z tego co pamiętam Bernie też działał dość mocno w tym klubie.
Przeglądałem właśnie transfery, które dokonały kluby angielskie w tym okienku. Zaciekawiło mnie, że QPR mimo iż jest w posiadaniu bogatego właściciela nie dokonało jakiś znaczących wzmocnień.QPR pozyskało jak na razie Danny'ego Gabbidona, Kierona Dyera z West Hamu i Jaya Bothroyda z Cardiff City. Mam wrażenie, że londyński klub będzie zwykłym chłopcem do bicia w tym sezonie... a miałem nadzieję, że QPR wzmocni się odpowiednio i będzie walczyło o środek tabeli