Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

fieldy napisał(a):Nawet jak Ox pojedzie to nie będzie grał w pierwszym składzie. Zresztą jak Harry dostanie robote, to pewnie Lennon pojedzie

Dlatego ja bym to ustawił tak.
Hart, Walker, Rio, Terry, Cole, Carrick, Scholes, Gerrard, Sturidgge, Rooney, Young.

joedoe napisał(a):Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!

Nie bardzo czaję co to w ogóle jest. 4-3-3 ? Tylko co to za pomoc, a może 4-4-2 z jednym skrzydłowym?
Panowie ja rozumiem, że widzielibyście tam pewnie 3/4 United w składzie, zapewne będzie waszych graczy najwięcej, ale litości...
Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!

grzegorzfcb napisał(a):joedoe napisał(a):Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!
Zgadzam się, ale mam też inną wątpliwość:
Wszyscy wstawiacie Rooneya do składu, co jest oczywistą oczywistością, ale...niekoniecznie w kontekście Euro, bo on ma 3 mecze bana ?
Czy nie jestem na bierząco ?

red85 napisał(a):Jak dla mnie Scholesy mógłby rozpocząć tą imprezę na ławce i w razie w wejść do akcji

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości