Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

różowy napisał(a):Wystawia odpowiednich piłkarzy tam gdzie najbardziej pasują na danego przeciwnika.
RVN10 napisał(a):Wenger jeszcze musi sie duzo uczyc
Nawet pozwolił sobie na sprzedaż takiego gracza jak Vieira - co dla MU było by równe z rozwiązaniem 
Zaza napisał(a):No tak szczególnie ostatnio [ w popszednim sezonie] te zmiany są wyjądkowe- z Smithem na DM, Fletcherem gdzie popadnie czy Brownem i Slivestrem
![]()
zwłaszcza w obronie - tak ! tak masz 100% - dla tego mi. Zambrotta to obecnie najlepszy skrajny defensor w europie - bo zagra tak samo na lewej jak i na prawej. Ale przykłady wyżej to tak jak by Gianluca, Frank Rijkaard w atak chciał wcisnąć - teraz za Eto'o różowy napisał(a):Wystawia odpowiednich piłkarzy tam gdzie najbardziej pasują na danego przeciwnika.

Zaza napisał(a):a zapomniało sie jak to i Brown i Slivestre grali w drugiej lini

Rossi napisał(a):Jeżeli SAF potrafi zrobić z O'Shea czu Smudge pomocnika to brawa dla niego
Oni sobie tak radzą jak PiS z rządzeniem Rossi napisał(a):wyprzedzlimy Liverpool z Gerrdem-Sissoko-Xabi czy Asrenal Gliberto-Cesc

różowy napisał(a):To On rządzi w drużynie. Wyznaje zasade-Jeśli Ci się coś nie podoba to *****.Dlatego prawdopodobnie odszedł Becks, Veron, Stam, Van The Man i Keano.
różowy napisał(a):Preferuje taktyke 4:4:2. Jest mistrzem w jej stosowaniu.
różowy napisał(a):PS: Ciekawe ile już Sir Alex przeżuł gum w czasie meczów.![]()

Zaza napisał(a):Sęk w tym nie nie potrafi Oni sobie tak radzą jak PiS z rządzeniem Przeciesz teksty na temat zmiany pozycji i gry Alana na DM teraz z perspektywy czasu sa jak dowcipy. Charakter Keano może ma - ale to nie wszystko - to tak jak by Milan szukał następcy Gattuso w Al Kaidzie - Al Zawahiri tez ma broge i tez walczny ...
Zaza napisał(a):Tylko że te kluby sie zaangażowały w gre w europie gdzie United już nie było - a np. Chelsea połączyła i jedno i drugie ... To powinien byc punkt odniesienia dla Ciebie.

Oj ładnie - już nie powinnismy rozmawiać bo widze mało widziałeś. Albo sam sie oszukujesz.
Rossi napisał(a):o mnie to obchodzi że sie angażowali patrze na tabele i widze że byli za MU
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Zaza napisał(a):A co dawał Smith rade ? nie ma to jak komplikacje ['] to czemu tak szybko Ferguson zrezygnował z gry Alanem na DM Oj ładnie - już nie powinnismy rozmawiać bo widze mało widziałeś. Albo sam sie oszukujesz.
Wiesz jest też druga strona medalu - zależy co dla Ciebie znaczy "dawał rade" Ja nie mam Alana za tredowatego - ślepego itd a piszą takie teksty sugerujsze jak by był na wózku a mimo do dawał rade
Zaza napisał(a): hehe aleś teraz mnie zagią - no co Ci tu odpisać hmmm
Zaza napisał(a):czyli fani Kanonierów czy The Red's siedzieli w pubach czy fotelach i oglądali swój klub w "Lidze Bogaczy" - elitarnych rozgrywkach Champions Leahue a gdzie "Wielkie United" wtedy było ... tam gdzie Patrzałka ... w domu

Rossi napisał(a):Grał do czasu kontuzji, obecnie z niego zrezygnował bo przyszedł Carrick
Rossi napisał(a):Wiec chyba MU nie odstaje tak bardzo od tych nadludzi
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Zaza napisał(a):Nie zrozum mnie źle ale ten uraz był dla Fergsona kołem ratunkowym a powinneś dopisać - Zamienił stryje...
Zaza napisał(a):Ty sugerujesz ze Ferguson był zadowolony z tego że po odejsciu Keano miał grać w pomocy Alanem
Zaza napisał(a):No Liverpool rok wczesniej zwycieski finał - Arsenal rok póżniej przegrany finał ... wiec chyba odstaje, trudno być innego zdanie jak nie wyszli z grupy. A jeśli tak nie jest to jak to możliwe ze "nie ograny" na boiskach Premiership - przy Fergusonie żółtodziub Mourinho już w pierwszym sezonie pokazał co nie co ?

Rossi napisał(a):Jeżeli MU odstaje w LM to co powiedzieć o kompromitacji Pool w Premiership od 17 lat to sie ciagnie
Bo chyba coś tu nie gra jesli uważasz że 17 letnia bessa The Red's jest kompromitacją a żółtodziub z Portugali w pierywszy sezonie staje sie trenerem numer jeden, jednej z najlepszych lig świata. A jak by iśc dalej Twoim tokiem myslanie i passą Liverpoolu to przypomne Ci ze przez Chelsea Arsene Wenger był góra czyli Londyn Pany !

Zaza napisał(a):Alan dawał rade na nowej pozycji
Zaza napisał(a):Proponuje to skończyć bo i tak nie wymyslisz nic nowego - oby było nam dane jeszcze zobaczyć te zmiany Sir Alex Fergusona to sie wróci do tematu - mówie teraz Rooney a'la Keano - też ma charakter

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości