Southampton FC [zbiorczy]

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Southampton FC [zbiorczy]

Postprzez Daaaamian Śr 07.12.2011 12:46

It was known as the Premiership from 1993 to 2007. It is currently sponsored by Barclays Bank and therefore officially known as the Barclays Premier League.

Jak widzisz nazwa Premiership nie funkcjonuje od jakiegoś czasu. Jako wnikliwy obserwator powinieneś to wiedzieć.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez sbQ Śr 07.12.2011 14:02

Obserwator napisał(a):Serdecznie pozdrawiam.

Zaczynam się Ciebie bać.
Obrazek
sbQ
Moderator
Moderator

Postprzez Obserwator Pt 09.12.2011 15:20

Witam serdecznie. To jest tylko nazwa-dzisiaj BARCLAYS a jutro może być inna. Ile już nasz ekstaklasa miała nazw? Dla mnie to jest PREMIERSHIP i tyle, choćby nawet nazywała się JOHNY WALKER PREMIER LEAGUE.

Co do ŚWITYCH, są niesamowici, bardzo mi CRACOVIĘ przypominają. Sa na pierwszym miejscu w tabeli i idą do PREMIERSHIP. Coraz wiecej ludziz nimi sympatyzyje, zmęczony kolejnumi kompromitachami ARSENALu czy MAN UTD. I dobrze. Im wiecej ludzi bedzie za SOUTHAMPTONEM tym lepiej.
Kiedyś będzie to czołowa ekipa w ANGLII. Serdecznie pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator
Niereformowalny :/

Postprzez Arwin Pt 09.12.2011 15:44

Obserwator napisał(a):Witam serdecznie. To jest tylko nazwa-dzisiaj BARCLAYS a jutro może być inna. Ile już nasz ekstaklasa miała nazw? Dla mnie to jest PREMIERSHIP i tyle, choćby nawet nazywała się JOHNY WALKER PREMIER LEAGUE.

Co do ŚWITYCH, są niesamowici, bardzo mi CRACOVIĘ przypominają. Sa na pierwszym miejscu w tabeli i idą do PREMIERSHIP. Coraz wiecej ludziz nimi sympatyzyje, zmęczony kolejnumi kompromitachami ARSENALu czy MAN UTD. I dobrze. Im wiecej ludzi bedzie za SOUTHAMPTONEM tym lepiej.
Kiedyś będzie to czołowa ekipa w ANGLII. Serdecznie pozdrawiam.

Rozumiem, że przypomina Ci Southampton Cracovię, gdyż Cracovia zbliża się do 1 ligi, a Southampton do ekstraklasy?
Arwin
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Obserwator N 11.12.2011 11:27

Nie martw się CRACOVIA się utrzyma. Ja jej kibicuje , a więc ma najważniejszego kibica w POLSCE po swojej stronie...

Nasz kochany SOUTHAMPTON zremisował 2-2 z BLACKPOOL ale i tak jest spokojne pierwsze miejsce, absolutna supremacja w 2 lidze angielskiej i niedługo zagra w PREMIERSHIP.
Bramki dla NASZYCH-niesamoiwty LAMBERT. Niestety fatalna gra BIAŁKOWSKIEGO oby nie skończył jak SZCZĘSNY.
Serdecznie pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator
Niereformowalny :/

Postprzez PjtR So 14.04.2012 11:07

Obserwator, widziałeś jakiś mecz 'twoich pupili'? :) ja miałem w tym sezonie tą przyjemność kilka razy, i o ile wcześniej bezsprzecznie byli najlepsi na zapleczu, tak teraz od kilku kolejek to już nie to, nie idzie im już tak łatwo, wczoraj grali źle, bramka Rickyego co jak co szczęśliwa, strach w oczy zagląda czy nie będą musieli walczyć w barażach, a i tylko patrzeć jak któryś z klubów premier league podbierze im Hooivelda czy Lallane, których swoją drogą, zakładam, że nie znasz jako wielki fan zespołu z południa :) co do polaków w s'hampton to za dużo nie mogę się wypowiadać, bo ani Tomka ani Bartka nie miałem przyjemności oglądać w czerwono białej koszulce, obaj wczoraj poza kadrą meczową (nie jestem pewien co do Białkowskiego)
a co do nazwy to twój błąd obserwatorze pewnie bierze się z tego, że bodajże Nahorny w c+ często nazywa najlepszą ligę świata premiership :)

Obserwator, fora kibiców nie są od hejtowania innych (co czasem się zdarza, jak poniesie :)), ale od okazywania zainteresowania i wsparcia swojemu zespołowi
PjtR
Rezerwowy
Rezerwowy

Poprzednia strona

Powrót do Anglia