Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Obserwator napisał(a):Ciekawe czy Reading uda sie awansować. Byłby jakiś polski akcent w Premiership. Właścicielem i prezesem Reading jest John Madejski-syn polskiego lotnika Rafu. Trochę mówi po polsku ale dość słabo.
Stadion Reading FC nazywa się obecnie Madejski Stadium.
Pozdrawiam.

Obserwator napisał(a):Ciekawe czy Reading uda sie awansować. Byłby jakiś polski akcent w Premiership. Właścicielem i prezesem Reading jest John Madejski-syn polskiego lotnika Rafu. Trochę mówi po polsku ale dość słabo.
Stadion Reading FC nazywa się obecnie Madejski Stadium.
Pozdrawiam.

) i to młody dun wydawał się być lepszym materiałem na bramkarza.

sickstick napisał(a):Zaśmiecacie temat naprawdę ciekawej ligi.
W klasyfikacji strzelców przewodzi Ricky Lambert (S'ton) z 24 golami, co po 37 kolejkach nie jest wynikiem oszałamiającym. Za jego plecami (15 goli w dół) z ciekawych nazwisk są Chopra (kiedyś Newcastle), Nugent, utalentowany Jay Rodrigueaz oraz... Kevin Phillips! Tego ostatniego chciałbym jeszcze zobaczyć strzelającego bramki w Premiership.
Apropo ciekawych zawodników, to obejrzałem wczoraj mecz Chelsea - Leicester. Bardzo mizerne wrażenie (wł. żadnego wrażenia) zrobił na mnie Kaspar Schmeichel, czyli kolejny z robiących na wyspach bramkarską karierę synuś tatusia. Wydawał się być niepewny i jakiś taki dziurawy. Myślałem że będzie z niego lepszy golkiper, pamiętam jak razem z Joe Hartem walczyli o miejsce w bramce City (chyba jeszcze D James tam był... albo Given) i to młody dun wydawał się być lepszym materiałem na bramkarza.

fieldy napisał(a):Reading wraca do Premier League (jakby to kogoś obchodziło)

Użytkownicy przeglądający to forum: marCHELSinio i 4 gości