Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
4
4%
zapewni sobie start w LM (1-4)
21
23%
wywalczy start w PUEFA
50
55%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
16
18%

Liczba głosów : 91

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Postprzez Hyypia123 Pn 06.02.2012 2:44

Dosyć pozytywne.W końcu grają moje dwie ulubione zagraniczne drużyny.Spodziewam się wyrównanego pojedynku.Ostatnio trochę zaniedbałem oglądanie Liverpoolu, lecz wiem, że to drużyna nieprzewidywalna.Z tego co piszecie to Carroll ostatnio się przebudził, ale specjalnie się go nie boję :P Pamiętam oczywiście wpierdol na Lane, ale jak już pisałem The Reds potrafią zaskoczyć.Jeśli się nie mylę to Suarez dzisiaj wraca?Ja bym to tak ustawił
Friedel;BAE,Kaboul,King,Walker;Parker,Modric;Bale,VdV(mam nadzieję),Krancjar(oby Lennon mógł grać);Adebayor(Defoe)

Jakim składem wyjdzie Liverpool?
Hyypia123
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Daaaamian Pn 06.02.2012 12:42

Występy van der Vaarta, Defoe, Adebayora i Lennona nie stoją przypadkiem pod znakiem zapytania?

Jakim składem? Nie mam pojęcia. Pewniaki to gry to Reina, Enrique, Agger, Skrtel, Johnson, Spearing, Gerrard, Suarez. Ja bym do tego dorzucił Adama, Bellamy'ego i raczej Kuyta. Ale tak jak powiedziałem - nie wiem, co wymyślił Dalglish.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Lukassch Pn 06.02.2012 14:54

Za SkySports: "Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.

Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit."

Okaże się że Saha będzie musiał grać :lol:
Lukassch
Skład C
Skład C

Postprzez Hyypia123 Pn 06.02.2012 17:21

Stoją, lecz wyraziłem nadzieję, że zagrają, bo bez nich będzie lipa i liczenie na Bale'a.
Hyypia123
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez metol N 12.02.2012 1:32

Nie dane było mi obejrzeć całego tego meczu więc czy mógłby mi ktoś opisać grę Sahy? Bramki naturalnie widziałem, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. I czy po tym co widzieliście, jaką pozycję w składzie byście mu przypisali? Jest może jakaś szansa na to, żeby Louis grał w pierwszym składzie? Choć oczywiście Adebayora pewnie nie wygryzie.
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
>>> http://www.EvertonPoland.com <<<
metol
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Dr.Football1 Wt 14.02.2012 17:49

http://footballscout.webs.com/ - NAJLEPSI MLODZI PILKARZE NA SWIECIE. SPRAWDZ TO !!!

ObrazekObrazek
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor

Postprzez piotrcies Wt 14.02.2012 17:51

Dr.Football1 napisał(a):Plotki czy jest cos na rzeczy ?

Wczoraj o tym pisano w temacie transferów w Anglii. Na razie chyba żadnych konkretów nie było. Nie wiem, czy Koguty po tym, jak wzmocniły się tanimi dziadkami będą chciałby wydawać gruby hajs na Hazarda (jemu też się znajdzie tańszy zamiennik :wink: ). Może jednak ktoś odejdzie? Kto tam jednak wie, może właśnie na niego oszczędzano :)
Obrazek
piotrcies
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Obserwator Wt 14.02.2012 17:56

metol napisał(a):Nie dane było mi obejrzeć całego tego meczu więc czy mógłby mi ktoś opisać grę Sahy? Bramki naturalnie widziałem, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. I czy po tym co widzieliście, jaką pozycję w składzie byście mu przypisali? Jest może jakaś szansa na to, żeby Louis grał w pierwszym składzie? Choć oczywiście Adebayora pewnie nie wygryzie.

Dużo biegał. Trzy razy sięgał po bidon. Pod koniec drugiej połowy był już trochę spocony i dłubał sobie w nosie lewą ręką.
Odnotowałem również fakt, iż dwukrtotnie zawiązywał sznurówki.

Czy jest szansa na to, by grał w pierwszym składzie? Sadzać po stanie uzębienia, szczególnie moją uwagę zwróciły dobrze rozwiniete siekacze, uważam, iż jest on w stanie wygryźć Adebayora.
Serdecznie pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator
Niereformowalny :/

Postprzez fieldy Cz 08.03.2012 19:10

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu

Bale zniszczył system. Jak wiadomo Walijczyk lubi sobie zanurkować. Niedawny mecz z Arsenalem przy stanie 1:0, nurek i karny. Jak wczoraj w meczu Pucharu Anglii ze Stevenage, goście z nizszej ligi nacierali i byli blisko bramki, bam - nurek i karny.

Bale po meczu zniszczyl system, jak zaczął się tłumaczyć, dlaczego się przewraca w polu karnym :roftl3:
If people want to say I'm diving then they can, but I'm trying to get out of the way and save myself, save my career if you like," he said.

"It's a bit annoying [when people say I dive] but you've got people flying in at you, you're trying to get out of the way of the challenge. If you stand there, you're going to get a whack.

"You can see why people say you're diving but I'd rather get out of the way than get hurt, that's what it is. It's football, a contact sport, things do happen and you've got to try to be clever with it. I'm more likely to try to get out of the way and not get hurt, rather than get hurt. I tend not to dive."

"People want to take you down and get you out of the game and I suppose you can take it as a compliment. It's not nice but I think it's to be expected now. In a way they think that's the only way they can stop you. You get up and get on with it like the best players do and go at them again.

"You get used to it. I've got a few people sent off by doing that this year. You get up and get on with it, it's a part of the game."

Krótko mówiąc Bale nurkowanie (choc tak tego nie nazywa) uważa za sposób uniknięcia poważnej kontuzji, bo rywale na niego polują (bo inaczej nie potrafią go zatrzymać), więc biedny Bale przewraca się, by nie zostać sfaulowanym i dzięki temu ratuje swoja kariere :lol:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Kaka_ACM Cz 08.03.2012 19:29

nie zgodze sie z tobą w jednej kwestii. o ile ewidentna symulka była w meczu z arsenalem, tak wczoraj nie można zarzucic nic walijczykowi.
widziałem to tak zwód, piłka odbiła sie nieszcześliwie i odskoczyła bale zamiast jednak trafic w piłke dostał nakładke od jakiegos anonima. tak to widziałem, wiec nawet jesli juz karnego by nie było, to nie widze podstaw do tego by mowic ze bale symulował/nurkował czy cos podobnego.
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Kaka_ACM
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Lukassch Pn 12.03.2012 21:58

No i stało się coś co budziło moje obawy - trochę puchniemy :lol:

Arsenal zapewne wygra dzisiejsze spotkanie ze Srokami i przewaga nad Kanonierami stopnieje do zaledwie jednego punktu :rotfl4: .

Może chociaż FA Cup wpadnie.
Lukassch
Skład C
Skład C

Postprzez guru So 21.04.2012 20:36

Po remisie Arsenalu z Chelsea, Tottenham poprawił mi humor przegrywając na wyjeździe z QPR 1:0. Nie wiem czego, ale byłem pewien, ze dzisiaj Spurs nie zgarnął 3 pkt, aczkolwiek nie myślałem, że QPR wygra to. :brawo:

Tottenham spada na 5 miejsce i ma 3 pkt straty do czwartego NUFC, a do Arsenalu tracą 6 pkt, chociaż Kanonierzy maja rozegrany jeden mecz więcej. Przed Spurs jeszcze 2 mecze z drużynami walczącymi o utrzymanie- Bolton i Blackburn, dodatkowo mają u siebie derby z Fulham i wyjazd na Villa Park.
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez Hyypia123 So 21.04.2012 20:52

Musimy zdobyć 6 punktów z outsiderami, żeby znów myśleć o Lidze Mistrzów.Nie wiem co się stało w drugiej połowie sezonu, że tak spuchliśmy.Nie chcę szerzyć żadnych teorii, lecz stało się to akurat gdy Capello opuścił reprezentację i plotki mówiły w tym kontekście o Harrym, hmm,,, :roll:
Hyypia123
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Magnum So 19.05.2012 23:34

Obrazek
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez sickstick N 20.05.2012 18:01