Tottenham gra obecnie bardzo dobrze, nie przegrał jeszcze rzadnego meczu w lidze. Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.
Co myślicie o Tottenhamie? Jakie miejsce według Was zajmą w lidze? Wypowiadajcie się na temat klubu.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
romantyk napisał(a):The Toffies

DeViL DaM napisał(a):romantyk napisał(a):The Toffies
nie mowi sietak czasem na Everton? moze sie myle, ale tak mi sie wydaje
a co do Tottenhamu, to bardzo tez ich lubie i chcialbym aby zajeli jak najwyzsze miejsce w lidzenaprawde nie zle sie wzmocnili, tak wiec zycze im jak najlepiej w tego rocznych rozgrywkache premiership

DeViL DaM napisał(a):naprawde nie zle sie wzmocnili

Anka napisał(a):Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.

DeViL DaM napisał(a):ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw
DeViL DaM napisał(a):Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow
DeViL DaM napisał(a):ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw
Anka napisał(a):Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.
Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepowlicze ze strzeli Chelsea chociaz jedna barmeczke

Użytkownicy przeglądający to forum: marCHELSinio i 3 gości