Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
4
4%
zapewni sobie start w LM (1-4)
21
23%
wywalczy start w PUEFA
50
55%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
16
18%

Liczba głosów : 91

Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Postprzez Anka Pt 26.08.2005 10:40

Tak sobie przeglądam fora, i nigdzie nie widzę tematu o moim ulubionym angielskim klubie... Więc założyłam sama. ;)

Tottenham gra obecnie bardzo dobrze, nie przegrał jeszcze rzadnego meczu w lidze. Szkoda tylko, że Kanoute odszedł. :? Jakieś to osłabienie jest, i więcej bramek będzie musiał strzelać Defoe. Cóż, mówi się trudno.

Co myślicie o Tottenhamie? Jakie miejsce według Was zajmą w lidze? Wypowiadajcie się na temat klubu. :)
The land, sea, rivers, trees, the stars, the sky
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...
Anka
One I Love

Postprzez romantyk Pt 26.08.2005 10:50

Jeśli sie nie myle to jest to teraz 3 druzyna londynu. Coz Tottenham to jak dla mnei sredniacy, ktorzy nie walcza o wysokie cele. Mysle ze stac ich najwyzej na srodek tabeli. Byloby dla mnei wielka niespodzianka, gdyby zajeli miejsce premiowane pucahrami..
Ostatnio edytowano Pt 26.08.2005 12:59 przez romantyk, łącznie edytowano 1 raz
romantyk

Postprzez DeViL DaM Pt 26.08.2005 11:17

romantyk napisał(a):The Toffies

nie mowi sietak czasem na Everton? moze sie myle, ale tak mi sie wydaje :)

a co do Tottenhamu, to bardzo tez ich lubie i chcialbym aby zajeli jak najwyzsze miejsce w lidze :) naprawde nie zle sie wzmocnili, tak wiec zycze im jak najlepiej w tego rocznych rozgrywkache premiership ;)
GLORY GLORY MAN UNITED!! :)
Obrazek
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Postprzez patryk89 Pt 26.08.2005 11:19

DeViL DaM napisał(a):
romantyk napisał(a):The Toffies

nie mowi sietak czasem na Everton? moze sie myle, ale tak mi sie wydaje :)

a co do Tottenhamu, to bardzo tez ich lubie i chcialbym aby zajeli jak najwyzsze miejsce w lidze :) naprawde nie zle sie wzmocnili, tak wiec zycze im jak najlepiej w tego rocznych rozgrywkache premiership ;)

No pewnie, ze sie tak mówi na Everton.
Ale romantyk wiersz pisał, więc się zapomniał
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez frank drebin Pt 26.08.2005 11:37

ja jestem kibicem arsenalu, wiec nie powinienem lubic tottenhamu, ale ich lubie i mam nadzieje ze wygraja z chelsea w najblizszej kolejce!!
frank drebin
Skład B
Skład B

Postprzez Mefiu Pt 26.08.2005 11:45

"Koguty" moim zdaniem powalczą o pierwszą czwórkę. Mają mocny skład, choć pomoc to ich najsłabsze ogniwo. Tam bryluje jeden zawodnik - Davids. Mają świetnego trenera, który najprawdopodobniej doprowadzi do transferu Lee Young - Pio. Jestem pewien, że zagrają w europejskich pucharach. Jak nie w LM to w PUEFA. Ja sympatyzuję z tą drużyną.
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez Anka Pt 26.08.2005 11:47

Aha, i mam prośbę do moderatorów - jakbyście mogli z tego tematu zrobić zbiorczy. ;) Byłabym wdzięczna.

DeViL DaM napisał(a):naprawde nie zle sie wzmocnili

No z jednej strony tak, ale kilku nowych piłkarzy doznało kontuzji - m.in. sprowadzony z Crystal Palace Wayne Routledge czy Davids. :? Ten pierwszy miał zastąpić Kanoute, a teraz klapa...

Pozdrawiam.
That and this
Don't know what it is...
Anka
One I Love

Postprzez romantyk Pt 26.08.2005 13:02

Zrobione Aniu :)

Az mi wstyd, jak moglem popelnic taka pomylke ;p

tutaj mozecie dowiedziec sie czegos na temat Tottenhamu: http://www.pilka.pl/index.php?mid=10&ls ... c=13&tid=5
romantyk

Postprzez Rossi Pt 26.08.2005 13:11

Tottenham juz od wielu lat robi duzo transferów tylko gdy przyjdzie grac to tak cieakwie nie jest. Nie wiem w czym jest pies pogrzebany ale taki klub powinen zawsze walczyć o najwieksze trofea a w ostatnich latch tak sie nie dziej. Są bardzo bogatym klubem co wyidać na rynku transferowym ale pewnie dalej beda średniakami z wyższej półki :lol: Choć licz na to że troche jutro napsują krwi chelsea :P
Obrazek
"Zawsze oczekiwałem od moich klubowych
kolegów, aby dawali z siebie 100%. Nigdy nie krytykowałem ludzi, za słaby występ." Keano
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez romantyk Pt 26.08.2005 13:14

Wierze, ze Tottenham popsuje humory zawodnikom Chelsea. Tottenham mozna porownac do MU. Wielkie pieniadze, duzo transferow, ale brak wynikow. Choc mam nadzieje, ze w tym sezonie MU wroci do pelni chwaly, a Tottenham moze byc za Czerwonymi Diablami :twisted: :twisted:
romantyk

Postprzez Rossi Pt 26.08.2005 13:28

No tak romantyk 8) nie porównuj w ostatnich latach Tottenham był średniakiem a MU zdobywał mistzrostwo Anglii wielokrotnie 8) Te dwie drużyny sa zupełnie różne , prowadzą inne polityki transferowe itd. Tottenham to Tottenham MU to MU :D
Obrazek
"Zawsze oczekiwałem od moich klubowych
kolegów, aby dawali z siebie 100%. Nigdy nie krytykowałem ludzi, za słaby występ." Keano
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez romantyk Pt 26.08.2005 13:29

mozna je do siebie porownywac, ale o czywiscie w niewielkim stopniu. MU to zupelnie inna marka, ale Tottenham ma podobna sytuacje...
romantyk

Postprzez DeViL DaM Pt 26.08.2005 14:19

ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw :)
Anka napisał(a):Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.

Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow :) licze ze strzeli Chelsea chociaz jedna barmeczke :)
GLORY GLORY MAN UNITED!! :)
Obrazek
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Postprzez Anka Pt 26.08.2005 20:18

DeViL DaM napisał(a):ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw

Davids sobie nieźle radzi, w meczu z Blackburn grał od 53 minuty. To nie jest szczyt jego umiejętności, ale miejmy na uwadze to, że opuścił jeden mecz ligowy z powodu kontuzji. Mam nadzieję, że w najbliższym meczu się odrodzi. :twisted:

DeViL DaM napisał(a):Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow

Pamiętam o tym, ale wiesz, Kanoute to byla swoista pewność, że będzie przynajmniej jakaś akcja, która może zaowocować bramką. Mido to wciąż niewiadoma. ;) Ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Jol stawia na niego, oby ten spełnił pokładane w nim oczekiwania. Chociaż dla mnie zawsze pierwszym napastnikiem będzie Defoe... :)

Pozdrawiam.
That and this
Don't know what it is...
Anka
One I Love

Postprzez Kamil232 So 27.08.2005 2:12

DeViL DaM napisał(a):ooo, wlasnie czy mi ktos moze powiedziec jak radzi sobie Davids? bo jestem niezwykle ciekaw :)
Anka napisał(a):Szkoda tylko, że Kanoute odszedł.

Kanoute odszedl Aniu, ale macie tera Mido.... ma on napewno talent, tylko wymaga on systematycznego grania, bo z tego co pamietam w Ajaxie nie gral za duzo i w OM, ale duzo za to strzelal jak na tak mala ilos wystepow :) licze ze strzeli Chelsea chociaz jedna barmeczke :)

no i że Tottenham utrze nosa Mistrzom :wink:
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Następna strona

Powrót do Anglia