West Ham United (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
13
20%
Javier Mascherano
20
31%
Obaj równocześnie
18
28%
nigdy nie odejdą
14
22%

Liczba głosów : 65

Postprzez Giggsy King N 19.08.2007 20:25

Ja bym jednak proponował zmienić sondę, bo taka w sumie średnio aktualna.
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Sir Keano N 19.08.2007 23:15

Proponuję sąde którzy piłkarze WHU się ze sobą pobiją. Belamy z Dyerem , Bowyer z Dyerem czy moze Belamy z Bowyerem.

Edit:
Czuję że, Fieldy tu był.

Mogłeś zrobić tą ankietę mistrzu.
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Sir Keano
Skład B
Skład B

Re: West Ham United (zbiorczy)

Postprzez Cris7 So 30.08.2008 18:22

Skoro fieldy nabija w każdym temacie dzisiaj po meczach to ja sobie napiszę o spotkaniu West Hamu. Zespół z Londynu pokonał 4:1 Blackburn. Zwycięstwo teoretycznie pewne. Dwie bramki dla Młotów padły w doliczonym czasie gry, gdy Blackburn postawiło wszystko na jedną kartę. Dodatkowo zespół prowadzony przez Paula Ince'a przy stanie 2:1 zdobył gola, którego sędzia nie uznał(trudno powiedzieć na 100%, ale chyba niesłusznie). Na samym początku drugiej połowy Jason Roberts, czyli strzelec pierwszej bramki nie wykorzystał karnego. Ale jak to mówią, niewykorzystane sytuacje się mszczą i na koniec West Ham skarcił przeciwnika. Mecz na niezłym poziomie, sporo sytuacji bramkowych, 5 bramek, warto było oglądać. Szkoda tylko, że jeszcze w pierwszej połowie kontuzji doznał Santa Cruz, bo z Paragwajczykiem goście mieliby większe szanse, a nie ukrywam, że to im kibicowałem w tym spotkaniu. A teraz czas na najciekawiej zapowiadające się spotkanie dnia, czyli Newcastle-Arsenal. Oby Sroki poszły śladem Fulham i sprawiły niespodziankę.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez KajoFC Cz 11.09.2008 9:09

Obrazek
KajoFC
Kapitan
Kapitan

Postprzez emdżej Cz 01.10.2009 13:27

West Ham United zagra 28. października w Gdyni z Arką. Mecz odbędzie się z okazji 80-lecia Arki. Nie trzeba dodawać, że Anglicy przylecą w okrojonym składzie, ale jednak jest to jakaś ciekawostka dla sympatyków Premiership.
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Pn 09.11.2009 17:18

Kiepsko wygląda sytuacja WHU w tym sezonie. Cole się połamał i jakiś czas nie będzie mógł pomóc drużynie, a głównie on tam oprócz Diamantiego robi różnicę. Co więcej okazuje się, że Dean Ashton będzie musiał zakończyć karierę [jeszcze nie ma oficjalnego ogłoszenia].
W 2006 roku SWP rozwalił mu kostkę na treningu kadry [gdzież by indziej :maruda: ] i od tego czasu nie mógł tego wyleczyć, choć grał oczywiście. Teraz nie gra już 14 miesiac i chyba już nie zagra. W moim wieku chłopak, nawet młodszy 2 miesiące :(

WHU chce się procesować z federacją o odszkodowanie, sam piłkarz też ma zamiar walczyć o kasę, ale nie wiadomo czy z federacją, czy SWP ... podejrzewam, że z federacją jednak, choć nie pamiętam tamtego faulu i nie wiem czy był celowy, choć pewnie nie.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Czarna Perła Wt 09.03.2010 16:16

Sytuacja po ostatnim meczu z Boltonem niewesoła...
A nadchodzący mecz piekielnie ciężki - na Stamford Bridge z Chelsea...
Gianfranco Zola napisał(a):„Po spotkaniu z Boltonem powiedziałem zawodnikom, że przegraliśmy mecz, który powinniśmy wygrać. Oczekuję od nich znacznie lepszej gry i nie interesuje mnie to czy naszym najbliższym przeciwnikiem będzie Chelsea i Arsenal. Walczymy o utrzymanie i zrobimy wszystko aby wygrać na Stamford Bridge.”

(whufc.pl)

Dobre podejście, tylko co z tego wyniknie? Chelsea wydaje się być poza zasięgiem, ale ja w sercu liczę na 3 pkt WHU.

Gianfranco Zola napisał(a):„Myślę, że 37 lub 38 punktów wystarczy aby się utrzymać. Nie tylko nas czekają ciężkie mecze i w każdym spotkaniu będzie ciężko o zwycięstwo, ale końcówka sezonu wszystko zweryfikuje. Jednak myślę, że 37 punktów wystarczy.”

(whufc.pl)

Z tego wynika, ze w następnych 10 meczach - 10 punktów go zadowoli... To już dobrym podejściem nie jest, trzeba zacisnąć zwieracze i gryźć murawę.
Coś czuję, że oprócz "Pompey", ktore już na dobrą sprawę spadło, o utrzymanie będą walczyć Burnley, Hull, Wolves no i niestety WHU. Sunderland raczej się pozbiera, Wigan całkiem nieźle sobie radzi, Bolton też raczej nie poleci.

Reasumując - trzeba tymi zawodnikami wstrząsnąć, tylko czy Zola się do tego jeszcze nadaje? Materiał na to ma, tylko to może nie wystarczyć.
Obrazek
Obrazek
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy Śr 12.05.2010 12:04

Zola to jest jednak gość. Zwolnili go z WHU, dziennikarze poszli do niego pod dom, a on ...

http://www.youtube.com/watch?v=UTcE4iqF ... r_embedded

:spoko:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez KajoFC Śr 12.05.2010 15:21

Cały Zola :P Jak wielu się wypowiadało zawsze mówili że to jeden z najsympatyczniejszych ludzi jakich spotkali zawsze miły itd.
Obrazek
KajoFC
Kapitan
Kapitan

Postprzez Xabier17 Cz 07.04.2011 21:58

Ciekawie sie zapowiada. Premiership bez West Ham'u? Nie widzę tego! Myślę, że się utrzymają. Ciekawostka: Lampard, Cole, Benayun, Tevez, Bellamy, Mascherano. To piłkarze, którzy przewineli sie przez zachodni Londyn. Mozna jeszcze dodac obecnych zawodników: Parker i Demba Ba. Gdyby Młoty w odpwoeidnim czasie utrzymali swoje gwiazdy u sb, byliby zapewne potęgą w Premiership, ale to tylko głupie teorie. No ale warto więc wiedzieć, że West Ham United ma świetnych skautów.
Obrazek
"Steven Gerrard- chłopak z Merseyside"
Xabi Alonso- na zawszę w sercach kibiców LFC
Xabier17
Skład C
Skład C

Postprzez Xabier17 N 01.05.2011 16:11

Ostatnia porażka z Chelsea może bolec i to bardzo. Młoty miały tyle samo a moze nawet wiecej sytuacji podbramkowych niz Chelsea.
Obrazek
"Steven Gerrard- chłopak z Merseyside"
Xabi Alonso- na zawszę w sercach kibiców LFC
Xabier17
Skład C
Skład C

Postprzez PjtR Pn 23.04.2012 21:53

dawno nie ruszany temat, no ale, skoro oglądam to i wypadało by coś napisać :) Młoty grają słabo dziś, bramka Bekforda to ogromy błąd Tomkinsa, jak można odpuścić taką piłkę? Z taką obroną, a tym bardziej z tak leniwą pomocą to wręcz nie ma szans na awans. Najlepszy zespół wyjazdów na zapleczu BPL męczy się z Leicester, które nie gra jakiegoś wybitnego spotkania. Lenistwo WHU wychodzi na każdym kroku, wystarczy spojrzeć na kilka 'sprintów' Cole'a czy Vaz Te, czasem można było piłkę dogonić, ale poprostu im się nie chciało
PjtR
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez PjtR Pn 23.04.2012 22:20

zabawnie Wellens pokazywał co mu się stało kumplom na ławce :) Cole pokazuje sporą technikę, tego jego przyjęcia prawicą to czysta magia
PjtR
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez PjtR So 19.05.2012 18:09

spróbujmy dalej, może jednak jeszcze ktoś poza mną coś tu od siebie skrobnie :) WHU zagrało przeciętny sezon, na championship wystarczyło, jednak przy tak grającej obronie nie wróżę im utrzymania; Green cholernie nie pewny jest, nigdy nie wiadomo czy On tą piłkę złapał czy nie, dziś przezabawnie upadł symulując faul Ince'a :), Demel słabo, Tomkins jak na siebie nieźle, Reid zawalił bramkę, poza tym ok, Taylor dla mnie zawodnikiem meczu, podobały mi się jego akcje na skrzydle, nie ważne czy jako obrońcy czy jako pomocnika, o'neila to praktycznie ciężko ocenić, bo On to chyba z 5 razy w ciągu gry piłkę miał, Noble średnio, Nolan raczej na plus, przede wszystkim za poprzeczkę, Collison bez rewelacji, nie wiem dlaczego ten zawodnik tak dużo grał w tym sezonie?, no a dwójak ofensów na duży plus, wykorzystali co mieli, Cole bramka i asysta, Vaz Te świetne uderzenie, bramka na wagę awansu
PjtR
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez sickstick Pn 21.05.2012 16:50

Zaznaczyłem właśnie w sondzie, że Tevez z Masche nigdy nie odejdą :jupi:

Może jakaś nowa by się przydała?
upiornie trzeźwy świt.
sickstick
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona