Znalezione wyniki: 1407

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

King Kong Oglądałam w kinie (byłam na premierze, dostałam nawet długopis 8) :lol: ), i powiem szczerze, żem się zawiodła - efekty są ok, nie można powiedzieć nic złego (ale to Jackson w sumie... niczego złego się po komputerach w filmach tego reżysera nie można spodziewać już), ale jakoś mnie zrazi...
przez Anka
N 02.04.2006 15:21

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Jakie filmy polecacie :)
Odpowiedzi: 1642
Wyświetlone: 150888

Powiedzmy sobie szczerze: Tottenham grał słabo. Bez finezji, bez pomysłu, trochę tak, jakby Jol kazał im grać - jakby sami tego nie chceli. Miałam wrażenie, jakby się męczyli tym, że w ogóle podawane są do nich piłki... Przegrana jak najbardziej zasłużona... Albo inaczej: bramki zasłużenie stracone....
przez Anka
N 02.04.2006 15:17

Dział: Anglia
Wątek: Tottenham Hotspur (zbiorczy)
Odpowiedzi: 959
Wyświetlone: 91564

Grę aktorów oceniam na bardzo dobrą, ale jakoś nie potrafię nikogo wyróżnić. Chociaż Heath Ledger świetnie zagrał charyzmatycznego Ennisa i musiał się sporo namęczyć z modulacją głosu IMO Razz Ledger zagrał świetnie, ale mnie się bardziej podobała gra Jack'a (Jake Gyllenhaal). Co do nowych filmów -...
przez Anka
So 01.04.2006 14:23

Wątek: Jakie filmy polecacie :)
Odpowiedzi: 1642
Wyświetlone: 150888

Witam zapraszam wszystkich fanów Tottenhamu do nowej strnony http://www.tottenham.com.pl No, no, no... kolejny fan Spurs' na forum. 8) :P Dzisiaj gramy z Newcastle. Mecz z jednej strony zapowiada się łatwo (my - 4 miejsce w tabeli, United: trzynaste), ale z drugiej ekipa z St' James Park jest zdoln...
przez Anka
So 01.04.2006 14:17

Poszukuję muzyki z filmu "Dowód" ("Proof"). Nigdzie tego nie ma, a bardzo mi zależy... dla ułatwienia - kompozytorem jest Stephen Warbeck. ;)

Z gór WIELKIE dzięki. :D

Pozdrawiam.
przez Anka
Pn 27.02.2006 17:21

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Mp3 poszukiwane!!
Odpowiedzi: 6781
Wyświetlone: 797411

jeżeli trener Jol po tych wybrykach będzie chciał jeszcze na niego stawiać... Mido jest znany z tego, że jest bardzo agresywny i często nie potrafi nad emocjami panować, więc Jol nie ma tak naprawdę nic do stracenia. Poza tym w samym Tottenhamie nie zabłysnął jeszcze jako ten, który wrzeszczy na tr...
przez Anka
Śr 08.02.2006 23:06

:: Premiership: Rasiak opuszcza Tottenham 08.02.2006, 14:38, Anka , BBC Sport Grzegorz Rasiak Grzegorz Rasiak został wypożyczony z Tottenhamu Hotspur do Southamptonu, do końca sezonu. W czerwcu będzie mogło dojśc do transferu definitywnego, 'Święci' będą jednak musieli zapłacić klubowi z White Hart...
przez Anka
Śr 08.02.2006 15:44

Piotr Czerwiński - Pokalanie Porównywany do Marka Hłaski swoisty nowicjusz, 'Pokalanie' zostało okrzyknięte debiutem roku. I trudno się dziwić - Czerwiński ma swój styl, ma to, czego niektórym polskim młodym pisarzom brakuje - charyzmy i własnego stylu. Życie przedwcześnie zgorzkniałego narratora u...
przez Anka
N 29.01.2006 22:42

Wątek: Książki - recenzje
Odpowiedzi: 442
Wyświetlone: 57130

Poszukuję pilnie Oasis - Lyla. Wszędzie tego szukam, i tylko są wersje radiowe, a ja takiej nie chcę. :P Z góry dzięki.

Pozdrawiam.
przez Anka
N 29.01.2006 16:37

Wątek: Mp3 poszukiwane!!
Odpowiedzi: 6781
Wyświetlone: 797411

Chelsea po raz kolejny zatrzymana przez Everton, z czego bardzo się cieszę. Co do stylu gry Erertonu, to jestem zaskoczona McFaddenem. Gościa prawie w ogóle nie znam, zastąpił Beattie'go, i gol! To bardzo dobry prognostyk, oby tak dalej. Myślę, że Everton powoli wychodzi z dołka - nie da się ukryć, ...
przez Anka
N 29.01.2006 14:54

Wątek: Everton (zbiorczy)
Odpowiedzi: 571
Wyświetlone: 58811

Ja myślę, że liga szkocka będzie tak samo 'oblegana' na pilka.pl, jak choćby Eredivisie - będzie mały ruch, najprawdopodobniej tylko w weekendy, żeby sprawdzić, czy Boruc obronił karniaka, czy Żurawski strzelił bramkę, i czy nie będzie kolejnego Polaka w Scottish Premier Leage. Pomysł nie jest zły, ...
przez Anka
N 29.01.2006 14:45

Wątek: Scottish Premier League
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 1704

: Eredivisie: Ghaly w Tottenhamie Hotspur 28.01.2006, 12:21, Anka , Voetbalzone.nl Hossam Ghaly Wladze Feyenoordu Rotterdam i Tottenhamu Hotspur doszedły do porozumienia w sprawie transferu Hossama Ghaly'ego do Londynu. Egipcjanin z Anglikami uzgadnia obecnie ostatnie warunki swojej umowy. Z powodu...
przez Anka
So 28.01.2006 22:52

a teraz piszesz cisza .. nie dobrze. Zderzyli sie naprawde goźnie Confused oby szybko coś klub powiedział na ten temat. Davids też miał kłopot ale to trawdy chłop. Tainio zniesiony jak pamietam i tez cisza Confused Cała trójka mocno oberwała, miejmy nadzieję, że tylko Jenas ma poważny uraz. Bo z ko...
przez Anka
Cz 26.01.2006 16:35

Martin Jol, trener Tottenhamu Hotspur, jest zdeterminowany, by pozyskać z Feyenoordu Rotterdam Dirka Kuijta. Londyńczycy zrezygnowali jednak ze sprowadzenia snajpera tej zimy - zamierzają przeprowadzić transfer latem. Tottenham za 24-letniego napastnika ostatniego lata proponował osiem milionów fun...
przez Anka
Cz 26.01.2006 14:52

Ania nie ma Cie tak długo temat umiera Sad Wink Kłopoty zdrowotne, postaram się poprawić. ;) Co do meczu - Rasiak mnie zaskoczył. Pozytywnie. Bo jednak widać, że mu zależy, i chce pokazać Jolowi, że jest godnym przeciwnikiem dla Keane'a czy Defoe. Im klasą i grą nigdy nie dorówna, ale jeżeli mamy t...
przez Anka
So 21.01.2006 19:32

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl