MazurXIII , bo widze, ze sie zagotowales. sedzia nie wypaczyl wyniku tych spotkach. nawiazywalem tylko do zdania Wilmore'a jakoby sytuacja Lichtsteiner- Muntari z pamietnego meczu nie zaslugiwala na czerwona kartke.
dla mnie najwazniejsze to to, ze i 28 i 30 to liczby znacznie wieksze od 18, a juventus jest najlepszym klubem we wloszech. Między 7, a 2 też jest różnica :) Ale o co Ci znowu, misiu, chodzi? widze ze robisz dzis z siebie naczelnego matematyka forum, to mile ze tak ochoczo wyjasniasz zakamarki tej ...
nie ma sensu, to tylko ozdoby przy godle klubu. zlote gwiazdy to chyba zreszta pomysl agnellego, nie przyznaje ich federacja. nie jestem w stanie zrozumiec, czemu to wywolalo tyle zamieszania. dzialaczy juve ratuje w tej sytuacji tylko to, ze trzecia gwiazdke wzieli chyba za kontynuacje walki o odda...
Mirek15 napisał(a):Dobrze byłoby jednak jakby grali o 15. Wtedy się gra mecze trudniej(ze względu na pogodę). Ma nadzieję, że nic się nie zmieni w tej kwestii.
czy blad? niby grosso byl wiekowy i po szczycie kariery, a jak dobrze pamietam, to byl uwazany za potencjalny swietny transfer, bez wzgledu na zarobki. i zgadzam sie z Falborem, 'sentyment' sentymentem, ale za taki brak ambicji byloby mi wstyd.