Dałem 150 zł live na Nordsjaelland. Pewnie będę mocno żałował. Mają ogromną przewagę, ale nic nie chce wpaść. Za to Celta chyba nawet grając od 7' w 10 i przegrywająca od 10' 0-1 ogarnie. Powchodziło, nie ma za co Emdżej :P Oby jeszcze Maribor coś wcisnął i będzie genialnie. Dałem jeszcze 200 zł na ...
Kopenhaga i Celta to moim zdaniem pewniaki. Celta Vigo. Grają o bezpośredni awans do PD, Xerez choć jeszcze nie zapewniło sobie matematycznie utrzymania to musiałaby się zdarzyć jakaś niesamowita tragedia gdyby spadli, w dodatku Celta u siebie niszczy i jak musi to wygrywa. W Słowenii to finał krajo...
Helsinki weszły (3:0), ale w meczu ligi rumuńskiej jest w 75' 1-1 (od 20 minuty) Jak się ten wynik utrzyma do końca to będzie kolejny bardzo ekektowny +, ale coś czuję, że coś wpadnie. Choć oba zespoły nie grają o nic. :D w 76' wpadła bramka dla Brasov. To jeden kupon do przodu i jeden w plecy. Wysz...
Jak pójdziesz na mecz na stadion, to na 100% przegapisz drugi mecz rozgrywany tego samego dnia (no chyba że masz bilety na finał np). Dlatego jestem gotów Ci pomóc. Odkupię od Ciebie te bilety !
Weszło :) I jaka elegancka bramka na koniec ! Po 3 mega pechowych dniach zaliczyłem wczoraj i dziś spore + i znów jest dobrze :) W nocy wpadło mi jeszcze ponad 100 zł za: Polska SA Spurs Ale emocje miałem genialne w meczu NBA. Spursi wygrali pierwszą kwartę 5 pkt, ale potem cały czas LAC prowadzili....
A jednak to nie taki głupi bonus, bo nie muszę 5-krotnie obstawiać, wystarczyło zagrać raz za 250 zł po kursie 1,50. Więc jak mi Valladolid dowiezie wynik, to mam 25 zł od betssona