A czy w ogóle Polska i Ukraina miały coś do powiedzenia w kwestii wybory oficjalnej piosenki Euro 2012? Nie jestem tego pewny. Piosenka raczej słaba, nawet biorąc poprawke na jej okolicznościowy charakter. Kim w ogóle jest ta Oceana? Ostatnio się dowiedziałem ze Lou Bega był Niemcem, tu mysle mamy d...
Matko! Co to jest to, co ja słyszę w tv?! To ma być piosenka promująca Polskę w XXI wieku?! K... wstyd się będzie pokazać na stadionie przy takim hiciorze...” - napisał na Twitterze Azrael. „Po ponownym odsłuchaniu »Kokokoko « dochodzę do wniosku, że naród wykazał się wielkim poczuciem humoru, idea...
Wczoraj Di Marzio pisał, że brakuje już tylko podpisu Pogby pod umowa z Juve, dzisiaj Sky, jak wspomniał Morrow, cytuje słowa Raioli z których wynika, że Pogba jeszcze nie zdecydował gdzie będzie grał w przyszłym sezonie. Im dłuzej to trwa, tym bardziej się przekonuje, że Juve co najwyzej pomaga Rai...
Dobrze Berele ze podpisales bo myslalem ze to jakis boysband i juz mialem pytac kiedy wydaja plyte. Płyty jeszcze nie wydali, ale koncerty daja praktycznie co tydzien :wink: Z tej trojki zdecydowanie najwiekszy potencjal ma Verratti,choc Insigne i Immobile tez powinni sobie spokojnie poradzic w gor...
Żaden z was nie uczestniczył w naukach przedmałżeńskich, a szczekacie najgłośniej. Bo wiedza, ze jak przyjdzie przykaz z góry, od babci, to trzeba bedzie wykonać. Nie ma, że nie. Trzeba bedzie zapomniec o wszystkich tekstach Andrzeja Rozenka ktore sie przeczytalo w ciągu ostatniego roku, o wszystki...
Ten Allen co mi polecialiście - słaby. Annie Hall sie nie spodziewałem, ale jakim cudem ten film załapał się na nominacje do Oscara to pozostanie dla mnie tajemnicą. Match Point, Whatever works, to chyba dwa z ostatnich dzieł Allena które rzeczywiście byłby ciekawe, z resztą było słabiej od Scoopa p...