Znalezione wyniki: 1661

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Sir Stanley Matthews?
przez Berik
Cz 11.06.2009 22:56

Dział: Hiszpania
Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 18650
Wyświetlone: 1433298

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Problem w tym,ze Eto'o gra fatalnie od kilku ladnych tygodni...Ronaldinho tez sie ciagle usmiechal. Gdy szlo zle, to czesto usmiechal sie jeszcze wiecej. Mecz z Majorka i tak nie byl wazny ale nie tylko dzisiaj Samu gra katastrofalnie, beznadziejnie, strasznie...brak mi epitetow :lol: Biorac pod uw...
przez Berik
N 17.05.2009 20:57

Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 18373
Wyświetlone: 1342125

wiecie co...gdyby Eto'o strzelil polowe tego co mial, w przeciagu calego sezonu, to na koncie mialby juz z 60 bramek? paranoja...na miejscu Pepa sciagnalbym go w 50 minucie i pojechal Kamerunczykowi po ambicji...jak my mamy z nim grac w finale z MU? :?
przez Berik
N 17.05.2009 20:45

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

jaka znowu karta przetargowa? To my sedziujemy? to my chcemy, zeby sedzia dal ciala? Tak naprawde Chelsea byla przeciez zdecydowanie lepsza w dwumeczu...praktycznie kazde ich zalozenie taktyczne zdalo egzamin, czego nie mozna powiedziec o Barcelonie. Jesli chodzi o wykonanie samych zalozen, to Hi...
przez Berik
Cz 07.05.2009 20:39

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn
Odpowiedzi: 751
Wyświetlone: 13535

Rzym!!!!!!!!!!!!

Chelsea w dwumeczu lepsza....sedzia katastrofalny- co najmniej 2 karniaki dla Chelsea i czerwo z tylka...ale awans nasz...glos stracilem :lol:
przez Berik
Cz 07.05.2009 0:00

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Bania w glowie. Tyle w temacie :!:

6:2 :!:
przez Berik
N 03.05.2009 1:25

Wątek: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
Odpowiedzi: 1308
Wyświetlone: 85177

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Zgadzam sie z Jarzinho. Real nie pojdzie na wymiane ognia, bo zostanie zjedzony - jak kazda inna druzyna na swiecie. Ramos postawi na wyrachowanie i zimna kalkulacje. Real bramki murowac nie bedzie, to ich ostatnia szansa na majstra. Blancos musza wygrac, a kazda mijajaca minuta bedzie z korzyscia d...
przez Berik
So 02.05.2009 11:08

Wątek: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
Odpowiedzi: 1308
Wyświetlone: 85177

Wiecie co...to wszystko sie robi naprawde niesmaczne. Barcelona zagrala slabo. Chelsea zagrala tak jak musiala- nie stracili zadnej bramki. Hiddink zajebiscie ustawil taktyke, a najwieksze gwiazdy Barcy wypadly blado. Co tu wiecej dodawac? Chelsea plan praktycznie maksimum osiagnela, bo chyba nikt n...
przez Berik
Śr 29.04.2009 15:48

A teraz czas na Real. Wiem,ze jeszcze emocje po Chelsea nie opadly ale juz trzeba myslec o GD :wink: Bez Marqueza, Messiego i Eto'o (graja tak , jakby ich nie bylo) . Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ale Leo 2 mecz z rzedu nie walczy, wrecz truchta. Nie ma tej predkosci i swiezosci. Czyzby w kon...
przez Berik
Wt 28.04.2009 23:11

srednio to wyglada. Bez Marqueza, bez Puyola. Eto'o i Messi zagrali kolejny fatalny mecz. Alves praktycznie bezproduktywny...Samym Iniesta wygrac nie mozna :roll: no i ten Pique...wymiatal az milo ale co z tego...faworytem w rewanzu Chelsea. Ale wierze,ze damy rade
przez Berik
Wt 28.04.2009 23:06

Zagralismy przecietnie. Valencia nam na wiecej nie pozwolila :wink: musze przyznac,ze byly nerwy, stres i obawy co do wyniku ale z remisu jestem zadowolony. Dzisiaj Real zremisuje w Sevilli i nadal 6 pkt 8) ALez mnie irytowal wczoraj Eto'o...tragedia. DLaczego Pep nie wpuscil Bojana? gorzej od Ka...
przez Berik
N 26.04.2009 12:47

chwila, chwila Misio. Powiedz mi czy tylko kibice Barcy robia szopke? slucham Ciebie...a moze Pepe zachowal sie przyzwoicie? jestem ciekaw co bys powiedzial gdyby to np. Dani Alves brał przykład z marginesu społecznego?
Organizacje terrorystyczne? czekam co odpiszesz Janio. moze byc zabawnie
przez Berik
So 25.04.2009 14:12

Nie chce mi sie wierzyc,zeby tylu waznych zawodnikow usiadlo na lawce. Sam jestem przeciwko wystepowi Alvesa i Toure. Oni moga nalapac kartek, a poradzimy sobie bez nich (dzisiaj mozemy stracic pkt. za tydzien juz nie) :wink: Busquets az takim waznym graczem nie jest i moze dzis zagrac. Owszem jeg...
przez Berik
So 25.04.2009 11:23

nie uwazam jakoby Real mial kupic mecz. Po prostu widzac ten karny przypomnialem sobie slowa redaktora Orlowskiego cytujacego Mario podczas meczu Getafe-Barca : "wszyscy oprocz mnie ,w szatni kibicuja Madrytowi i chca, zeby to Real zdobyl mistrzostwo". Pewnie i moja teoria jest beznadziejn...
przez Berik
Śr 22.04.2009 21:02

Co do Pepe...to kara zawieszenia do konca sezonu nie jest adekwatna do tego, co on zrobil. Nie wiem czy za bandytyzm w lidze moze ukarac go FIfa, ale jesli tak, to zawieszenie na 4 czy 5 spotkan Portugalii byloby dobrym rozwiazaniem. W sumie Caly wrzesien tez moglby sobie odpuscic. Kutas Ten karny...
przez Berik
Śr 22.04.2009 16:19

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl