Znalezione wyniki: 1661

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Jeśli porównujesz mecz z Saragossą do meczu z Chelsea... Przecież to są dwie różne drużyny, preferujące zupełnie odmienny styl gry. Ale te same bledy Nikt mi nie powie, że ten mecz był sędziowany obiektywnie (Puyol w drugiej połowie za faul na Drogbie powinien otrzymać żółtą kartkę - drugą w tym me...
przez Berik
Pt 24.02.2006 18:32

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006
Odpowiedzi: 214
Wyświetlone: 26362

To co wyprawia Mourinho przechodzi ludzkie pojęcie dla mnie. To jest zaraz którą trzeba tępić. Arbitrowi (Terje Hauge) już grożono śmiercią a buc i ignorant Mourinho jeszcze potęguje to wszystko rzucając oszczerstwa wszędzie gdzie się da. To jest chory człowiek jak Roncero przynajmniej. Aż nie mam ...
przez Berik
Pt 24.02.2006 17:21

Nie tylko przy ostatniej. Cały mecz nasza obrona zagrała bardzo słabo. Ostatnio coś często tracą ale mam nadzieje że to tylko chwilowy kryzys. Muszę się pozbierać, i grać tak jak na początku sezonu. Ostatnio kazdy z zespolow gral gorzej: Juve, Milan, Inter , Chelsea, Barca itd. itd. moze to chwilow...
przez Berik
Pt 24.02.2006 17:12

Wątek: Liga Mistrzów (zbiorczy)
Odpowiedzi: 4785
Wyświetlone: 296790

Prawda jest taka, ze zeby Chelsea myslala o awansie to musi sie otworzyc. Najlepsza obrona jest atak :wink: Zalozmy, ze "The Blues" zagraja bardziej z tylu i beda czekac na kontry, co im nie wrocy dobrze, bo BArca w tym sezonie bledy z meczu sprzed roku juz powtorzyla w mecz z Zaragoza w C...
przez Berik
Pt 24.02.2006 17:07

Wie ktos moze gdzie znajde strone z ocenami sedziow za kolejke Ligi Mistrzow? Pozatym, koszmarnie grający Juventus strzelił w Bremie 2 bramki, co świadczy tylko o słabej obronie Werderu. Widział ktos co zrobił obrońca Werderu przy golu Treze? Tak Werder ma slaba obrone, ale co robila ta "niezni...
przez Berik
Pt 24.02.2006 16:55

Wątek: Liga Mistrzów (zbiorczy)
Odpowiedzi: 4785
Wyświetlone: 296790

wszedłem przed chwilką na http://www.nba.com żeby sprawdzić jak tam moje kuponiki zaszalały dzisiaj w nocy ( o nich nie bede sie rozpisywał, gdyz to nie ten dział... ) , nastepnie kliknąłem na "scores" jak to zawsze robie i wow : ) pozystwnie zaskoczył mnie nowy lay, a jeszcze jak wszedłe...
przez Berik
Pt 24.02.2006 11:05

Dział: Inne sporty
Wątek: NBA...
Odpowiedzi: 1306
Wyświetlone: 137269

Barcie dzisiaj nalezaly sie 2 karne za ewidentne reki w polu karnych sedzia oczywiscie nic nie widzial sa po prostu kurna bezkarni nie to co Bayern ktoremu gwizdze sie reki przy ciele , Terry to chyba chcial wyreczyc Cecha i zlapac ja w rece i do tego to spojrzenie na sedziego wszystko jasne No nie...
przez Berik
Pt 24.02.2006 10:55

Dział: Hiszpania
Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 22959
Wyświetlone: 1501463

jakby ktos mogl mi zrobic siga z Dwaynem Wadem lub Jasonem Kiddem:) bylbym bardzo wdzieczny. Aha i rozmiar nie moze przekraczac 29 kb:) link do obrazkow: http://www.photofile.com/Photos/Albums/Whats_Hot_Page/NBA/Portrait_Plus/Images/Jason_Kidd_PPlus_jpg.jpg a Wadem nic nie znalazlem takowego ale lic...
przez Berik
Śr 11.01.2006 10:30

Dział: Hyde Park
Wątek: Sigi, avatary - prośby forumowiczów
Odpowiedzi: 3769
Wyświetlone: 315770

ja bym prosil o bramki z meczu Barcelona-Puchov co bylo 8:0 :wink:

i jakies bramki Rasiaka z Derby County
przez Berik
Śr 09.11.2005 18:41

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Football videos - bramki, wywiady, mecze...
Odpowiedzi: 2875
Wyświetlone: 371885

zawodnicy klasyczni pojawiaja sie jesli awansujesz do 1 ligi , w 2 lidze nie mozesz ich kupowac...no wlasnie dla mnie gra jest ciekawsza zawodnikami legendami...ile ja sie juz nagralem np. takim Ronaldinho, ze az mi sie znudzilo w tej grze :)
przez Berik
Wt 27.09.2005 16:19

Wątek: Wszystko o Pro Evolution Soccer
Odpowiedzi: 499
Wyświetlone: 64192

ludzie bierzcie graczy klasycznych!!! nie dosc, ze wam sie super rozwina to na poczatku mozna ich brac za friko!! moj sklad: Schmeichel Baker, Baresi, Tresor, Beckenbauer Zico, Rijkard , Rivelino Matthews, Pele, Muhren lawka Messi, Maradona, Essien, Gullit, Iniesta , Diego, Seitaridis, Fernando Nava...
przez Berik
Pn 26.09.2005 22:44

Wątek: Wszystko o Pro Evolution Soccer
Odpowiedzi: 499
Wyświetlone: 64192
Poprzednia strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl