Znalezione wyniki: 1661

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

dosc ciekawy artykul "Mundo Deportivo" z fcbarca.com http://fcbarca.com/index2.php?goto=komm&news=26088 jestem na nie odnosnie transferu obu panow. Albo Villa albo Ribery. I to tylko i wylacznie kosztem Samuela Eto'o. Chociaz ja bym w ogole nie sprowadzal zadnego z nich. Mamy niesamowi...
przez Berik
Śr 18.03.2009 16:06

Dział: Hiszpania
Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 22959
Wyświetlone: 1501459

Re: Artykuły prasowe warte przeczytania

Nie ma co wiecej pisac o Engelu, bo jest nie wart funta klakow. Czekam na dalsze felietony i artykuly innych ekspertow i dziennikarzy. Moze w koncu wywiaze sie ogolnopilkarska debata i cos z tego wyniknie...ale w co ja wierze :roll:
przez Berik
Wt 17.03.2009 20:21

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Artykuły prasowe warte przeczytania
Odpowiedzi: 309
Wyświetlone: 47820

List dziennikarza Wyborczej Rafała Steca do Jerzego Engela - Do pana obowiązków, panie trenerze, nie należy firmowanie - przepraszam za słowo, ale ono precyzyjnie oddaje istotę rzeczy - bredni o idyllicznym stanie polskiego szkolenia - pisze dziennikarz Sport.pl i "Gazety Wyborczej" Rafał ...
przez Berik
Pn 16.03.2009 20:45

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Ale lanie :!: szok normalnie...Liverpool obok Barcelony wyrasta na glownego kandydata do zwyciestwa w LM...a Gerrard? moze Zlota Pilka? :think: albo lepiej i nie...Sheva, Ronaldinho, Cannavaro, Kaka, Ronaldo....wszyscy zdobywali nagrode "France Football" i wszyscy graja kompletnie ponizej ...
przez Berik
So 14.03.2009 15:58

Dział: Anglia
Wątek: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 10500
Wyświetlone: 560290

Re: Nasza klasa

Wole nk od fajsbuka. jest bardziej przejrzysta i nie ma tych poyebanych aplikacji. to poczekaj jak wprowadza komunikator, radio . Nie zdziwie sie jesli dodawanie zdjec bedzie kiedys platne...w koncu tworcy jasno powiedzieli, iz aktualnie NK, to przede wszystkim biznes. I w sumie mieli racje...drugi...
przez Berik
So 14.03.2009 1:03

Dział: Hyde Park
Wątek: Nasza klasa
Odpowiedzi: 121
Wyświetlone: 16402

Jakos szczegolnie mi go nie szkoda :lol: woda sodowa uderzyla do lba i teraz sa tego skutki.... w dobie kryzysu najlepiej inwestowac w wodke, bo sie szybko zwraca- Giovani wzial sobie to do serca. A tak na powaznie, to wierze, ze z Bojanem nie stanie sie podobnie. Co prawda Krkic jest postacia o kom...
przez Berik
So 14.03.2009 0:52

Busquets to inny typ piłkarza. On nie jest takim kreatywnym typem pomocnika jak Xavi i jego zastępować nie będzie jeszcze 2 miesiace temu Busquets poradzilby sobie z rozegraniem :wink: wiadomo,ze to nie klasa Xaviego ale zagrac ciekawa pile potrafi. Sergio, to dla mnie gorszy Lampard, ale wiele ma ...
przez Berik
So 07.03.2009 12:55

Jestem sceptycznie nastawiony takze do marihuany, ale jesli rekreacyjnie ktos skosztuje to pal licho. Choc przypuszczam,ze czesto od tzw. miekkich przechodzi sie do twardych. NIkt od razu nie zacznie brac amfy. "nie powoduje... szkod spolecznych-kradzieze, przemoc". NIe zgadzam sie . Sam z...
przez Berik
So 07.03.2009 12:47

Jest absolutnie potrzebny i nie zawodzi bardziej niż kilku innych grajków w zespole. Jak nie ma formy to nie ma. w sumie racje... Busquets, Keita....kto mialby Xaviego zastapic? Sergio B. zadziwia mnie aktualnie swoja postawa :roll: Co z tego skoro dajmy na to za miesiąc (termin z pupy wzięty) będz...
przez Berik
So 07.03.2009 12:34

jest to w sumie problem tych calych dopalaczy. prawo im sprzyja, a dowodow nikt nie znajdzie, bo jesli ktos bierze , to na pewno pobiegnie na komende i o wszystkim opowie. alkoholizm powazniejszy od narkomanii? obydwie sprawy sa na pewno ogromnym problemem, ale nie wrzucalbym ich do jednego wora. Ws...
przez Berik
So 07.03.2009 12:28

Mozna powiedziec,ze dzisiaj jest najwazniejszy mecz sezonu jak dotychczas....nawet nie chce myslec o ewentualnej porazce i 1 pkt przewagi nad Realem...W sumie wszystko napisal Mentor, ale od siebie dodam, iz nie wierze w Samuela Eto'o na lawce rezerwowych...a szkoda..... CO do srodka pola, to napraw...
przez Berik
So 07.03.2009 12:13

pierdzielic dopalacze i inne "dragi". takie sklepy powinny byc likwidowane zanim wlasciciel spyta sie "dlaczego?" Narkomania, to jedna z najwiekszych plag ludzkosci i metoda "kija i marchewki" pewnie bylaby tutaj najlepszym rozwiazaniem
przez Berik
So 07.03.2009 12:05

Re: Premier League Fanstasy Football 2008/2009

Van Persie kapitanem.... :| co mnie podkusilo
przez Berik
Wt 03.03.2009 21:40

Dział: Gry Forumowe
Wątek: Premier League Fantasy Football
Odpowiedzi: 789
Wyświetlone: 59641

Bask Ty puchu marny... a dyskusja na temat Valdesa robi juz sie nudna :P jest to bramkarz po prostu dobry. JEgo nieszczesciem jest to,ze nie wygral Barcelonie zadnego meczu jaki transmitowala TVP1, w porownaniu do super fantastycznego Petra Cecha, wpuszczajacego rownie "piekne" brameczki, ...
przez Berik
Wt 03.03.2009 21:36

Mecz swietny. Juz dawno nie emocjonowalem sie tyle naszym meczem ligowym :P Emocji wiele, sytuacji moze troche mniej, czasem duzo chaosu, ale jestem zadowolony. Remis to dobry rezultat . Co do Eto'o, to nigdy nie zrozumiem dlaczego on strzela "11" . Kamerunczyk jest fatalny w tym wzgledzie...
przez Berik
N 15.02.2009 11:15

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl