Co do Hleba...nie wspolpracowal z Alvesem. Zgodze sie,ze Brazylijczyk zagral przecietnie, ale jesli akurat on szarzowal pod bramka przeciwnika, to Hleb stal juz z tylu. Bezproduktywne dryblingi...wypracowal 2 swietne okazje, ale reszta dzialan ofensywnych to proste klepanie pileczki - ja do Ciebie, ...
Na razie dobrze. Co prawda bez polotu, ale tutaj raczej chodzi o wynik. Strzela 2 bramke, moze 3 i dowiezienie wyniku do konca. Swietny mecz Bojana,brakuje tylko gola. Hleb mnie zawodzi, Yaya takze.
Mam nadzieje,ze Messi i Eto'o dzisiaj w ogole nie zagraja
bo chyba wszystkim zbrzydły już tracone co mecz bramki, mi na pewno. a mi nie zbrzydly :wink: powiem wiecej- czekam na jakas porazke. Uwazam,ze nie da sie wszystkiego wygrywac, a porazka moglaby byc kublem zimnej wody wylanym na glowy naszych podopiecznych. Co prawda nie slychac hurraoptymizmu, ale...
To moze jeszcze ja dorzuce cegielke na temat "Benjamina Buttona". Nie umiem nawet okreslic tego filmu. Slowo "dziwny" mi nie pasuje. "Nudny", "poruszajacy" , "swietny"..nic nie pasuje oprocz "ciekawy". Powiem szczerze,ze jak uslyszalem o ty...
moglby mi ktos podac wszelkie mozliwe sankcje prawne za udzial w tym procederze? jestem ciekaw czy ta cala mafia moze dostac kilka lat, czy jak zwykle skonczy sie na marnych zawiasach i niezbyt wysokich grzywnach
po wpisaniu obojetnie jakiego hasla do google wyskakuje mi taki napis przy kazdej witrynie: "Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze." Zadna strona mi nie chce wejsc po wpisaniu w wyszukiwarke. Jakis wirus?.....jeszcze 15 minut temu wszystko dzialalo
Co tu duzo mowic. Naprawde sie ciesze,ze Steelers zagraja w finale z Cardinals. Naprawde nie lubie Ravens- od stylu gry, po chocby same koszulki. No i Flacco jeszcze nie dorosl do Super Bowl. Smiem twierdzic,ze jeszcze przez co najmniej pare lat w najwazniejszym meczu sezonu nie zagra. Co do samych ...
a ja juz po wszystkim 2 egzaminy, wczesniej 2 kola semestralne i wszystko do przodu 1 egzamin w zerowce zdany, a na wyniki drugiego czekam co prawda, ale powinno byc ok przerwa do 16 lutego
ale wystarczy jeden Kaka i już będą grać pięknie i bez problemu walczyć o triumf w LM ... zwlaszcza ten Kaka z poprzedniego roku, ktory albo mial kontuzje albo gral na 20% swoich mozliwosci :lol: Z tym Benitezem to tez jakas sciema. Nie potrafie sobie wyobrazic Rafy, ktory promuje ofensywny i piekn...