przez pinkzumbi Cz 31.03.2011 20:16
Odradzam wszystkim internetowego bukmachera "bet at home"!!!
Ponieważ osobiście grałem na tym becie,to mogę wam powiedzieć co tam sie dzieje.
Największy problem stwarzają przy grach online, gdzie gracz obstawia wyniki na żywo. Z początku myślalem że moja gra będzie wyglądała
bezproblemowo, jednak w bardzo krótkim czasie, kiedy zacząłem wygrywać, okazało się że tak nie jest. Otóż!!!
Zaczęło się od tego, że obstawiłem jakiś kupon na mecz piłki nożnej uder/over live w całym meczu, okazało się później na kuponie że obstawiłem
ten mecz do połowy regulaminowego czasu. Wszystkie zakłady wcześniej zapisuję!! Wysłałem e-maila, oczywiscie bez odpowiedzi i bez zwrotu gotówki
nie wspominając o przepadłej wygranej.
Po jakimś czasie, kiedy ponownie zacząłem grać miałem cholerne problemy z komputerem,którego nie raz musialem restartować po 10 razy dziennie.
Problemy te pojawiały się zawsze w momęcie kiedy próbowałem obstawić możliwy wynik!!! Właśnie w tym momęcie mnie rozłączało.
Kiedy, wchodziłem później na ową stronę to albo nie mogłem się zalogować na swoje konto (konto zablokowane)? albo beszczelnie w trakcie spotkania
meczy online, zostawały wręcz chamsko przerywane. Innym razem mecze, które się odbywały zostawały czasowo zamykane. A najśmieszniejsze jest to, że grałem
tam za bardzo niskie, wręcz śmieszne stawki.