Moderatorzy: maciek_88, Aker, Mentor, fieldy, Babel, Yukasz, czeher

Sero napisał(a):Nie chodzi o dużą kwotę bo zagrałem za 15 zł i do wygrania miałem 48. Ale liczy się sam fakt.
Zrobili tak raz będą kolejne, radzę uważać.

Asteniu napisał(a):Do sądu raczej z tym nie pójdziesz, bo jeszcze dowalą Ci paragraf że grasz nie legalnie na necie.

a słyszałem o jakiejś organizacji, która zajmuje się tego typu sprawami, kolega z tego korzystał, popytam o linka do strony i Ci podeśle.

Dziękujemy za email oraz za cierpliwość w oczekiwaniu na rozwiązanie kwestii Pana zakładu.
Uprzejmie informujemy, że wygrana w wysokości 48,7500 PLN za zakład Rameez Junaid (AUS) - Jan Minar (CZE), Kto wygra 5. i 6. gema w 2. secie? została już zaksięgowana na Pana koncie bwin.
Przykro nam z powodu wszelkich niedogodności.

pablo21zs napisał(a):na bwinie korekty wyników zdarzają się bardzo często!!! mnie z kolei najbardziej denerwowało blokowanie możliwości obstawienia meczu live w dowolnej chwili przez Bwin PORAŻKA!!!
ale za to mają bardzo fajny bonus gdyż bwin daje 1000$ na pokera tzw. first deposit do wyrobienia w 60 dni!!! mi osobiście wyrobienie zajęło tylko 40dni także polecam...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość