Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)

Sprawy związane z bukmacherką typowaniem wyników oraz stawkami.

Moderatorzy: Aker, Mentor, fieldy, Babel, czeher, Yukasz

maksymalny kurs

8,00
13
52%
5,00
12
48%

Liczba głosów : 25

Re: Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)

Postprzez Aker Wt 23.02.2010 18:28

na 90% tobet, choć w sumie poczekajmy jak się rozpocznie runda wiosenna bo nie chce wprowadzać w błąd. Wiem, że 4 liga jest i można grać też 1X i X2 tam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aker
Kapitan
Kapitan

Postprzez emdżej Śr 24.02.2010 13:04

Skomplikowałem sobie koszmarnie sytuację ostatnim nie trafionym typem. Cóż...zaryzykowałem, nie udało się :roll:
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Aker Śr 24.02.2010 13:32

pisałem Ci już, że pewniak dnia jest jak liga mistrzów - nie da się 2 razy pod rząd wygrać ;) a tak poważniej zabrakło Ci 1 gola, albo można powiedzieć o 1 gol za dużo :lol: Co do mojej analizy to zapomniałem napisać o formie Porto oczywiście na ostatnie 8 meczy wygrali 7 i raz zremisowali na wyjeździe z Leixoes 13go lutego 0:0, gdzie zabrakło skuteczności (link z siedmiominutowym skrótem meczu: http://www.youtube.com/watch?v=jpQ8q_7FU-E - zwłaszcza szkoda sytuacji z 2:25 ['], poprzeczki z 4:15, czy sytuacji sam na sam z 4:50 - podsumowując Porto powinno wygrać, ale zabrakło skuteczności). Wygrywali między innymi z Sportingiem Braga 5:1 ostatnio, Arsenalem 2:1, Academiką 1:0 (Academika pokonała Sporting w Lizbonie 2:1), Naval 3:0, Sportingiem Lizbona u siebie w pucharze 5:2, Nacionalem na wyjeździe 4:0 oraz Estoril 2:0 na wyjeździe. Bilans bramek 22:4. No i bilans bezpośrednich spotkań na ostatnie 6 meczy Porto wygrało 3 razy (5:2, 1:0 w Porto i 2:1 w Lizbonie), raz wygrał Sporting u siebie w Carlsberg Cup rok temu (4:1) oraz 2 razy padł remis 0:0 rok temu (na stadionie Porto) oraz 1:1 w pucharze półtora roku temu w Lizbonie (wtedy w karnych wygrało Porto 6:5).

I jeszcze dorzucę wywiad z Mariano ;) :

Mariano Gonzalez udzielił wywiadu, w którym zapowiada walkę o mistrzostwo Portugalii. Piłkarz marzy o tym, aby w najbliższym meczu ligowym ze Sportingiem Lizbona jego drużyna pokusiła się o powtórkę wyniku z drugiego lutego, kiedy to Smoki rozgromiły Lwy 5:2.

- To co się stało z Hulkiem i Sapunaru jeszcze bardziej nas zjednoczyło. W każdym meczu musimy pokazać jedność naszego zespołu i właśnie to zrobiliśmy w niedzielę. Wygrana 5:1 z Bragą dodała nam pewności siebie i zachęciła do dalszej walki o obronę mistrzowskiego tytułu.

Do końca sezonu pozostało jeszcze 10 meczów. Musimy wysoko stawiać poprzeczkę rywalom i odnosić zwycięstwa. Chcemy ponownie wygrać ligę. To jest nasz cel i wiemy, że jeszcze nie wszystko stracone.

Przed nami spotkanie ze Sportingiem w Lizbonie. Jesteśmy świadomi tego, że czeka nas ciężka przeprawa. Lwy będą chciały bronić na swoim terenie honoru i pokazać się z dobrej strony przed własną publicznością. Mimo wszystko my oczywiście myślimy tylko o wygranej. Chciałbym, abyśmy powtórzyli wynik z Dragão, gdzie pokonaliśmy Sporting 5:2. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że będzie to niezwykle trudne. Musimy być przygotowani na zaciętą walkę i zrobić wszystko, żeby przywieźć do Porto 3 punkty - zakończył Argentyńczyk.

Źródło: maisfutebol.pt
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aker
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy Śr 24.02.2010 13:45

Aker napisał(a):Gospodarze natomiast grają w czwartek o 21:05 bardzo ważny dla nich mecz z Evertonem, w którym nie są na straconej pozycji, ponieważ w Liverpoorze padł wynik 2:1 dla gospodarzy

Liverpoolu ;)

Fieldy odkryłem karty, teraz czas na Ciebie

a to już tylko ja walczę ? jeszcze chyba parę osób jest w stawce :think:
nawet jak ktoś teraz zacznie grę, to zdąży 10 typów podać, więc nie zrzucaj na mnie presji :lol:
ja jeszcze nie przeglądałem oferty, choc nie wykluczam, że jeszcze dziś spojrzę :P

Powiem jak Wenger, przy transferach - jak coś znajdę interesującego, to dowiecie się o tym pierwsi :lol:
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez emdżej Śr 24.02.2010 13:52

Ja na razie upatrzyłem konkretny mecz na oddanie typu. Ale jeszcze nie wiem jaką opcję wybrać :lol:
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Śr 24.02.2010 13:53

najlepiej na gospodarzy z podpórką ;)
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez emdżej Pt 26.02.2010 12:34

Jak zwykle mam problem z odpowiednim obstawieniem handicapu. Chcę postawić na zwycięstwo gospodarzy więcej niż jednym golem. W ofercie jest napisane: Gospodarz - Gość (+1)

Czy w takim wypadku typ "1" oznacza taki, o jaki mi chodzi? Gubię się w tym.
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez cloner Pt 26.02.2010 12:58

Tak, taka symbolika oznacza zwycięstwo gospodarzy więcej niż jednym golem.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Aker Pt 26.02.2010 13:17

Emdżej po prostu jak się mecz skończy to dopasujesz te (+1) do wyniku
przykład:
Wisła - Legia 3:2 (koniec meczu)

Jeśli obstawiłeś (+1) 1
to dodajesz gola zespołowi gości i patrzysz czy 1 weszła, wynik jest 3:3 po dodaniu tego 1 gola gościom więc nie udało się
Jeśli obstawiłeś (+1) X
to po dodaniu jednego gola gościom patrzysz czy jest remis bo taki wynik obstawiasz, jest 3:3 więc brawo - weszło
Jeśli obstawiłeś (+1) 2
to po dodaniu gola gościom patrzysz czy wygrali goście wynik 3:3, nie wygrali więc nie udało się

Albo krótko mówiąc:
(+1) 1 - obstawisz przewagę dwóch goli i więcej gospodarzy
(+1) X - obstawisz jednobramkowe zwycięstwo gospodarzy
(+1) 2 - czyli inaczej X2

swoją drogą wszyscy faworyci już karty odkryli czas na Twój 10 typ fieldy :glass:
na ten moment widzę to tak:
80% - wygra fieldy
15% - wygram ja
5% - wygra emdżej
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aker
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy Pt 26.02.2010 14:13

Aker napisał(a):80% - wygra fieldy
15% - wygram ja
5% - wygra emdżej

a Inferno i wichniar ? przecież Wichniar po 6 typach ma znacznie większy kurs, niż ja miałem po 6.

Ciągle szukam czegoś ciekawego.
Dziś lub jutro podam nowego buka.
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez Aker Pt 26.02.2010 14:17

ciężko się spodziewać by w tak krótkim odstępie czasu mieli taką passę jak Ty... Może ich przedwcześnie skreśliłem, ale sądzę, że ich szanse (obu razem wziętych) nie przekraczają 5% ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aker
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy Pt 26.02.2010 14:37

Wrzuciłem ankietę. Sam nie decyduje, bo obojętnie co wybiorę znajdą się tacy, co będą marudzić :lol: :D
Niech więc ankieta zdecyduje. Głosowanie trwa do jutra włącznie, wygrywa ten buk, który dostanie więcej głosów. Apeluje o korzystanie tylko z 1 konta :lol:
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez Aker Pt 26.02.2010 14:55

mysle ze dobra opcja by kazdy kto zaglosowal zargumentował swój głos w poście no ale jak uważasz. ja biore tobet za najszerszą ofertę pod chyba każdym względem, nie wiem czego się spodziewać od interwetten np. na f1 bo grywam w tym buku w sumie od listopada... a expekt odpada bo oferta słaba miło prostoty tej strony, wg mnie tobet jest dla nas Polaków bardzo przyjazny (oferta do 4 ligi), pamietam, że oferta na walke pudziana z najmanem była bardzo obszerna i chyba był nawet livebet? pewnie podobnie będzie np. z kubicą. Jakby była lipa z nowym bukiem to zawsze od kwietnia mozna znowu zmienic albo wrócić do stsa
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aker
Kapitan
Kapitan

Postprzez emdżej Pt 26.02.2010 15:05

Aker napisał(a):swoją drogą wszyscy faworyci już karty odkryli czas na Twój 10 typ fieldy :glass:

Miło być zaliczonym do faworytów, ale cuda się nie zdarzają dwa razy :lol:
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Pt 26.02.2010 15:07

zakłady live będą możliwe tylko, jesli ktoś bedzie miał screena z kursem, bo się dość szybko zmienia, a ja nie siedze na okrągło przy kompie, by sprawdzać na bieżąco kursy

aha, jak bedzie remis przy ankiecie, to wtedy ja zadecyduje :P
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bukmacherka