Poważny problem z bet365

Sprawy związane z bukmacherką typowaniem wyników oraz stawkami.

Moderatorzy: maciek_88, Aker, Mentor, fieldy, Babel, Yukasz, czeher

Re: Poważny problem z bet365

Postprzez EnJoy's Śr 06.04.2011 23:17

NIe czytam całego tematu, ale wcześniej już sobie pomyślałem - wejdz na live 365 i przeczytaj na dole, pod zakładem na live, że oni nie ponoszą odpowiedzialności za wyniki, sam klient powinien mieć alternatywnego livescora.Tak się asekurują, a sam mogłeś się zabezpieczyć.
Obrazek
EnJoy's
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez joedoe Śr 06.04.2011 23:22

Masz rację. Nie zmienia to jednak faktu, że mnie bet365 załatwił i to bodajże nie raz w sytuacji, gdy pomylili się na swoją niekorzyść. W odwrotnej sytuacji zwrotu nie widzę.
Bić k**** i złodziei, mości hrabio.
joedoe
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez eite Cz 07.04.2011 21:37

Co do 365 to ostatnio zdziczeli bo też kazali płacić sobie za transmisje [ tj. mieć pieniążki na koncie ] bo wcześniej tak nie było.Jeśli masz Monnebookers to minimalna wpłata do 365 to 25 zł [ wydawało mi się, że 10 zł bo ostatnio tak chyba było ].Oczywiście później możesz tymi pieniędzmi obracać ;).

A już mnie kolego wystraszyłeś ze jakiś abonament wprowadzili. Tak 25zł depozytu nadal aktualne.

Co do 365 mnie ostatnio się coraz mniej podobają, dużo błędów na live, strasznie zamulają i wszystko przeskakuje w niewygodny sposób.

eee tam za dobre kursy można im wybaczyć, myślę że celowo tego nie robią. Ale fakt jeśli takowe błędy są winny być szybko poprawiane. I będzie ok.
eite
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poprzednia strona

Powrót do Bukmacherka