Moderatorzy: maciek_88, Aker, Mentor, fieldy, Babel, Yukasz, czeher

Wilmore napisał(a):Pewnie jednak gdzieś popełniłem błąd, albo czegoś innego nie przeczytałem, więc tu pytanie do forumowych bukmacherów - kiedyś czytałem, że na bwin wystarczy wpłacić grosz, żeby móc wszystko oglądać, czy na bet365 też tak jest? Jeśli nie, to jaka jest minimalna kwota, którą muszę tam wpłacić, żeby znów wszystko móc oglądać?

Edit: Ślicznie dziękuję adminom za zrzucenie mojego wątku do innego i wyrzucenie go ze strony głównej forum. Mam nadzieję, że bet 365 rzuci za to jakiś bonusik. Komuna!

joedoe napisał(a):Postawiłem dziś zakład live siatkówki na zwycięstwo w trzecim jednej z drużyn przy wyniku 22:17, po sekundzie na tablicy wyników pojawił się kurs 21:18 (obstawiałem zwycięstwo drużyny, która prowadziła)

joedoe napisał(a):Ale uciekamy od tematu - czy jest jakaś instytucja, do której można skierować skargę?

joedoe napisał(a):Do adminów oczywiście napiszę
nie wierzę, że się uda, więc pozostanie mi chyba tylko pisanie na forach mojej opinii o tej firmie. Dla mnie jest to ewidentne złodziejstwo, buk sie pomyli to zwrot, buk pomyli sie na swoja korzysc topusc. Moralnosc kalego.

To po cholerę najpierw tutaj piszesz i używasz zwrotów o komunizmie, jeżeli jeszcze z nimi nie próbowałeś wyjasnić sprawy?

joedoe napisał(a):Stawiałem na drużynę, która miała na koncie 22 punkty a przegrała do 21.
joedoe napisał(a):Nie chodzi mi o to, że przedupili z kretesem, bo to się zdarza, ale o to, że bet 365 wprowadził mnie w błąd i zagrałem po zaniżonym kursie.
joedoe napisał(a):Dla mnie jest to ewidentne złodziejstwo, buk sie pomyli to zwrot, buk pomyli sie na swoja korzysc topusc. Moralnosc kalego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość