Przy pierwszej bramce Jadsona mozemy mowic o szczesciu, potem juz sie wszystko posypalo... a Riise musi chyba zaczac sie uczyc podstaw chodzenia czy biegania od poczatku. Obrona kulala jak diabli, szkoda o tym nawet mowic... jedyne co mi humor poprawilo to bramka Meneza, majstersztyk. Rewanz widze w...
To juz sa dwie odrebne rzeczy grac i ugrac cos prawda?nie widze sensu w Twojej wypowiedzi wiec nie bede tego komentowac,ja zazdroszcze Juventusowi sedziow ktorzy sedziowali pare lat temu ich mecze :*
Fanatico Bianconero napisał(a):Długo czekałem na chwile takie jak ta, kiedy milan remisuje ze Sieną i Parmą. A nie sorry, macie usprawiedliwienie - LM...
przynajmniej gra sie w Lm lole,zazdrosc przemawia...jak dobrze pojdzie i sie postaracie to moze w pucharze Uefa zagracie :*
Nawiazalem do tego pana poniewaz Twoj kolega nawiazywal do waszej wspanialem jakze historii klubu...co do sytuacjii ktora opisujesz najprawdopodobniej bylbym jednym z pierwszych ktory zrobilby syf z tego na 100%,zgadles +1 for U.
Tak tak oczywiscie a to jest imo forum na ktorym nie obedzie sie bez sprzeczek i kontrowersji chyba prawda?Czy macie zamiar nadal ciagnac forum ala komuna? Skończmy ta hucpe i bądźmy poważni. A o poziomie forum (może okazać się to bezwzgledne) stanowią sami użytkownicy. A jak widac, niektórzy od 3 l...
Sędzia mylił się w obie strony, ale spora częśc Waszych kibiców od razu wydała wyrok po spotkaniu - ,,ciągle im pomagają" , ,,Nic się nie zmieniło"... itd itp. Trochę rozsądku człowieku. nigdzie nie zobaczysz ze krytykowalem bezpodstawnie sedziego lub uwazalem ze pomagal wam...wiec nie wc...
Tzw syndrom butthurt kid musza ludzie sie do czegos doczepic zeby poczuc sie lepiej gdyz ich zdaniem zostali skrzywdzeni,powiem tak,cieszcie sie z tego remisu.
Dorian, zdecyduj sie czy zarzucasz nam infantylnosc czy lamanie regulaminu. Jezeli to pierwsze to jestem w stanie sobie wziac to do serca bo w dziedzinie infantylnosci jestes mistrzem, a przynajmniej od pewnego czasu probujesz nam to udowodnic. Udaje Ci sie. tak oczywiscie,jestem jescze mlody z cze...
prosze mi pokazac w regulaminie gdzie jest napisane ze nie mozna wykropkowac sobie jednej litery z wyrazu... chyba nikt sie nie czuje gorszy gdy to zrobie prawda?Ujme to tak,Pan Babel nie przepada za mna zapewne i wkleja mi wp za kazde kontrowersyjne ale nie naruszajace regulamino slowo.Zenujacy poz...
Czy zakropkowanie Ju*entus jest nagradzane wp?nie badzmy dziecmi...ja rozumiem ze staracie sie mnie wyeliminowac ale bez przesady,zrobcie to w inny sposob.Jeszcze chwile to dostane wp za komentowanie prawda?